|
|
|
| Autor |
Správa |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2847
Zaslal: 28 Jún 2007, 18:01 Predmet: |
|
|
Kto vyhra ma u teba kofolu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 18:04 Predmet: |
|
|
jedna sutaz tu uz bola, kedy tu bude 10 000 userov...
ale jedna vec vkuse neaktivnych premazavali, a aj tak to nakoniec nikto nevyhodnotil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
petogeforce Zablokovaný

Stav:  Založený: 28.04.2007 Príspevky: 38
Zaslal: 28 Jún 2007, 18:08 Predmet: |
|
|
| tak to je zle |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Zaslal: 28 Jún 2007, 18:18 Predmet: |
|
|
| Nic nie je zle, ceny su vymyslené, sutaze mas priipravené. Ako som uz povedal, pondelok az piatok sutaz, sobota az nedela vyhodnotenie a v nedelu slavnostne udelenie ranku. A v pondelok odznova. |
|
| Návrat hore |
|
 |
petogeforce Zablokovaný

Zaslal: 28 Jún 2007, 18:20 Predmet: |
|
|
| jasne sutaze mam ale treba sekciu na sutaze a kto ju spravi? hmm admin..lenze ten sa nejako neozyva |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Zaslal: 28 Jún 2007, 18:35 Predmet: |
|
|
Vyckaj casu jak husa klasu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1736 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 18:46 Predmet: |
|
|
| buď som si nevšimol alebo si naozaj nenapísal žiadne návrhy na súťaže? Len to sem pekne napíš všetky svoje nápady, lebo to skončí tak, že ťa polka fóra s tým pošle do ritného venca. |
|
| Návrat hore |
|
 |
petogeforce Zablokovaný

Zaslal: 28 Jún 2007, 19:00 Predmet: |
|
|
| vela sutazi ma napada,dam sem zopar napr. kto bude mat najviac prispevkov,alebo sutaz v hladani userov,turnaj v poole-zoopaloole-slide a lame cez icq....... staci?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1635 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 947 Bydlisko: moj avatar a 2x05 Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 19:22 Predmet: |
|
|
alebo z toho podme urobit rovno RPG-ecko o peniaze zak tore si budete moct kupovat rozne veci a budemem mat pristupy do roznych miestnosti...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 19:36 Predmet: |
|
|
Už vymýšlate, až to skončí tak, že nič nebude.
-Ešte ma napadá, že by sa mohla vytvoriť téma, kde by sa konal kvíz. Vždy víťaz kvízu by dával otázky, kviz by sa konal vždy v nejaky čas napr. raz-dvakrat do týždna. Kvíz by mal vždy 10 otázok, so správnou odpoveďou by nemal byť problém, kto odpovie prvý spravne, ten je víťaz, pripisuje sa mu bod.
-Ak sa stane situácia, kde bolo zodpovedaných 10 otázok a je viacero hráčov s rovnakým počtom bodov, kvíz pokračuje len pre nich rozstrelovou otazkou.
-Aby bol poriadok, tak by sa pre kviz spisali osobitne pravidla (tak, ako má bazár) ktoré by boli prísne na posthunt a flame, prípadne by sa zriadila diskusia ku kvizu zvlášť.
-Myslím, že za pokus to stojí a je tu dosť rozumných userov, a že si to nebudeme navzájom kaziť - veď je to len hra.
=snažil som sa to stručne popísať, ako si to predstavujem, ak bude záujem, rád podobre rozpíšem ako to vlastne myslím, verim, že nejaká optimálna cesta sa nájde a že sa vedenie otvorí novým nápadom v podobe súťaže.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
petogeforce Zablokovaný

Zaslal: 28 Jún 2007, 19:45 Predmet: |
|
|
| toto by mohlo byť |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1635 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 19:53 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Už vymýšlate, až to skončí tak, že nič nebude.
-Ešte ma napadá, že by sa mohla vytvoriť téma, kde by sa konal kvíz. Vždy víťaz kvízu by dával otázky, kviz by sa konal vždy v nejaky čas napr. raz-dvakrat do týždna. Kvíz by mal vždy 10 otázok, so správnou odpoveďou by nemal byť problém, kto odpovie prvý spravne, ten je víťaz, pripisuje sa mu bod.
-Ak sa stane situácia, kde bolo zodpovedaných 10 otázok a je viacero hráčov s rovnakým počtom bodov, kvíz pokračuje len pre nich rozstrelovou otazkou.
-Aby bol poriadok, tak by sa pre kviz spisali osobitne pravidla (tak, ako má bazár) ktoré by boli prísne na posthunt a flame, prípadne by sa zriadila diskusia ku kvizu zvlášť.
-Myslím, že za pokus to stojí a je tu dosť rozumných userov, a že si to nebudeme navzájom kaziť - veď je to len hra.
=snažil som sa to stručne popísať, ako si to predstavujem, ak bude záujem, rád podobre rozpíšem ako to vlastne myslím, verim, že nejaká optimálna cesta sa nájde a že sa vedenie otvorí novým nápadom v podobe súťaže.  |
Sme na internete povedz mi otázku na ktorú na nete nenájdem odpoveď |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 19:59 Predmet: |
|
|
P3Bo:Však tu nejde o to dávať otázky, ktoré nikto nevie. Vedomostný kvíz. Ten, kto vie, odpovie skôr, než ten, kto to bude googliť. A keď nikto nevie, tak aspoň tu nebudeme čučať 3 dni. Ten najrýchlejší a najšikovnejší to nájde na nete a správne odpovie.
//elpopel:Presne tak, ako hovoríš.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikotek Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 603 Bydlisko: Singapoor Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 20:00 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| Sme na internete povedz mi otázku na ktorú na nete nenájdem odpoveď |
Nj ale tady nejde o to ze si na nete a ze ty otazky tam najdes ale de o tu rychlost...za jak dlouho ji najdes ... rychlejsi vyhrava  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|