Sutaze

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Kto vyhra ma u teba kofolu :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

jedna sutaz tu uz bola, kedy tu bude 10 000 userov...
ale jedna vec vkuse neaktivnych premazavali, a aj tak to nakoniec nikto nevyhodnotil :-D
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

tak to je zle
pato83
Addict
Addict

Nic nie je zle, ceny su vymyslené, sutaze mas priipravené. Ako som uz povedal, pondelok az piatok sutaz, sobota az nedela vyhodnotenie a v nedelu slavnostne udelenie ranku. A v pondelok odznova.
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

jasne sutaze mam ale treba sekciu na sutaze a kto ju spravi? hmm admin..lenze ten sa nejako neozyva
pato83
Addict
Addict

Vyckaj casu jak husa klasu :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

buď som si nevšimol alebo si naozaj nenapísal žiadne návrhy na súťaže? Len to sem pekne napíš všetky svoje nápady, lebo to skončí tak, že ťa polka fóra s tým pošle do ritného venca.
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

vela sutazi ma napada,dam sem zopar napr. kto bude mat najviac prispevkov,alebo sutaz v hladani userov,turnaj v poole-zoopaloole-slide a lame cez icq....... staci??
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

petogeforce napísal:vela sutazi ma napada,dam sem zopar napr. kto bude mat najviac prispevkov
pre výhercov je tu predsa táto téma

:arrow: http://www.hojko.com/choroba-zvana-klik ... 44562.html
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

alebo z toho podme urobit rovno RPG-ecko o peniaze zak tore si budete moct kupovat rozne veci a budemem mat pristupy do roznych miestnosti... :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Už vymýšlate, až to skončí tak, že nič nebude.
-Ešte ma napadá, že by sa mohla vytvoriť téma, kde by sa konal kvíz. Vždy víťaz kvízu by dával otázky, kviz by sa konal vždy v nejaky čas napr. raz-dvakrat do týždna. Kvíz by mal vždy 10 otázok, so správnou odpoveďou by nemal byť problém, kto odpovie prvý spravne, ten je víťaz, pripisuje sa mu bod.
-Ak sa stane situácia, kde bolo zodpovedaných 10 otázok a je viacero hráčov s rovnakým počtom bodov, kvíz pokračuje len pre nich rozstrelovou otazkou.
-Aby bol poriadok, tak by sa pre kviz spisali osobitne pravidla (tak, ako má bazár) ktoré by boli prísne na posthunt a flame, prípadne by sa zriadila diskusia ku kvizu zvlášť.
-Myslím, že za pokus to stojí a je tu dosť rozumných userov, a že si to nebudeme navzájom kaziť - veď je to len hra. :)

=snažil som sa to stručne popísať, ako si to predstavujem, ak bude záujem, rád podobre rozpíšem ako to vlastne myslím, verim, že nejaká optimálna cesta sa nájde a že sa vedenie otvorí novým nápadom v podobe súťaže. :)
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

toto by mohlo byť
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Frikso napísal:Už vymýšlate, až to skončí tak, že nič nebude.
-Ešte ma napadá, že by sa mohla vytvoriť téma, kde by sa konal kvíz. Vždy víťaz kvízu by dával otázky, kviz by sa konal vždy v nejaky čas napr. raz-dvakrat do týždna. Kvíz by mal vždy 10 otázok, so správnou odpoveďou by nemal byť problém, kto odpovie prvý spravne, ten je víťaz, pripisuje sa mu bod.
-Ak sa stane situácia, kde bolo zodpovedaných 10 otázok a je viacero hráčov s rovnakým počtom bodov, kvíz pokračuje len pre nich rozstrelovou otazkou.
-Aby bol poriadok, tak by sa pre kviz spisali osobitne pravidla (tak, ako má bazár) ktoré by boli prísne na posthunt a flame, prípadne by sa zriadila diskusia ku kvizu zvlášť.
-Myslím, že za pokus to stojí a je tu dosť rozumných userov, a že si to nebudeme navzájom kaziť - veď je to len hra. :)

=snažil som sa to stručne popísať, ako si to predstavujem, ak bude záujem, rád podobre rozpíšem ako to vlastne myslím, verim, že nejaká optimálna cesta sa nájde a že sa vedenie otvorí novým nápadom v podobe súťaže. :)
Sme na internete povedz mi otázku na ktorú na nete nenájdem odpoveď
Frikso
Darca
Darca

P3Bo:Však tu nejde o to dávať otázky, ktoré nikto nevie. Vedomostný kvíz. Ten, kto vie, odpovie skôr, než ten, kto to bude googliť. A keď nikto nevie, tak aspoň tu nebudeme čučať 3 dni. Ten najrýchlejší a najšikovnejší to nájde na nete a správne odpovie. :wink:

//elpopel:Presne tak, ako hovoríš. :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

P3Bo napísal:Sme na internete povedz mi otázku na ktorú na nete nenájdem odpoveď
Nj ale tady nejde o to ze si na nete a ze ty otazky tam najdes ale de o tu rychlost...za jak dlouho ji najdes ... rychlejsi vyhrava :wink:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

okonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
V sutazi pojde o to, ze ten kto sa do sutaze zapoji musi zakladat co najviac prispevkov a tem. Za prispevok a temu budu body, a kto na konci tyzdna ziska najviac bodov, stane sa novim administratorom / moderatorom.
noo len aby potom nevznikali blbe temy a kopu prispevkov onicom
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

okonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
V sutazi pojde o to, ze ten kto sa do sutaze zapoji musi zakladat co najviac prispevkov a tem. Za prispevok a temu budu body, a kto na konci tyzdna ziska najviac bodov, stane sa novim administratorom / moderatorom.
Tak tohle je pekna blbost...za chvilku by tu byl bordel neuveritelnych rozmeru a same nesmyslne temy...podle me tohle neni dobry napad :?
Frikso
Darca
Darca

oko:Ukáž fóra, na ktorých sa to robí.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

okonenipica:
tak teraz si pekne vystrelil :lol: . Chcem vidiet normalneho admina, ktory by dal na svoje forum sutaz, na konci ktorej by sa stal vyherca moderatorom. Pricom by to bol najvacsi spamer. :hehe:
Zamknuté