Sutaze
-
petogeforce
Zablokovaný
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pre výhercov je tu predsa táto témapetogeforce napísal:vela sutazi ma napada,dam sem zopar napr. kto bude mat najviac prispevkov
Už vymýšlate, až to skončí tak, že nič nebude.
-Ešte ma napadá, že by sa mohla vytvoriť téma, kde by sa konal kvíz. Vždy víťaz kvízu by dával otázky, kviz by sa konal vždy v nejaky čas napr. raz-dvakrat do týždna. Kvíz by mal vždy 10 otázok, so správnou odpoveďou by nemal byť problém, kto odpovie prvý spravne, ten je víťaz, pripisuje sa mu bod.
-Ak sa stane situácia, kde bolo zodpovedaných 10 otázok a je viacero hráčov s rovnakým počtom bodov, kvíz pokračuje len pre nich rozstrelovou otazkou.
-Aby bol poriadok, tak by sa pre kviz spisali osobitne pravidla (tak, ako má bazár) ktoré by boli prísne na posthunt a flame, prípadne by sa zriadila diskusia ku kvizu zvlášť.
-Myslím, že za pokus to stojí a je tu dosť rozumných userov, a že si to nebudeme navzájom kaziť - veď je to len hra.
=snažil som sa to stručne popísať, ako si to predstavujem, ak bude záujem, rád podobre rozpíšem ako to vlastne myslím, verim, že nejaká optimálna cesta sa nájde a že sa vedenie otvorí novým nápadom v podobe súťaže.
-Ešte ma napadá, že by sa mohla vytvoriť téma, kde by sa konal kvíz. Vždy víťaz kvízu by dával otázky, kviz by sa konal vždy v nejaky čas napr. raz-dvakrat do týždna. Kvíz by mal vždy 10 otázok, so správnou odpoveďou by nemal byť problém, kto odpovie prvý spravne, ten je víťaz, pripisuje sa mu bod.
-Ak sa stane situácia, kde bolo zodpovedaných 10 otázok a je viacero hráčov s rovnakým počtom bodov, kvíz pokračuje len pre nich rozstrelovou otazkou.
-Aby bol poriadok, tak by sa pre kviz spisali osobitne pravidla (tak, ako má bazár) ktoré by boli prísne na posthunt a flame, prípadne by sa zriadila diskusia ku kvizu zvlášť.
-Myslím, že za pokus to stojí a je tu dosť rozumných userov, a že si to nebudeme navzájom kaziť - veď je to len hra.
=snažil som sa to stručne popísať, ako si to predstavujem, ak bude záujem, rád podobre rozpíšem ako to vlastne myslím, verim, že nejaká optimálna cesta sa nájde a že sa vedenie otvorí novým nápadom v podobe súťaže.
-
P3Bo
Guru wannabe
Sme na internete povedz mi otázku na ktorú na nete nenájdem odpoveďFrikso napísal:Už vymýšlate, až to skončí tak, že nič nebude.
-
okonenipica
Zablokovaný
noo len aby potom nevznikali blbe temy a kopu prispevkov onicomokonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
V sutazi pojde o to, ze ten kto sa do sutaze zapoji musi zakladat co najviac prispevkov a tem. Za prispevok a temu budu body, a kto na konci tyzdna ziska najviac bodov, stane sa novim administratorom / moderatorom.
-
fikotek
King
Tak tohle je pekna blbost...za chvilku by tu byl bordel neuveritelnych rozmeru a same nesmyslne temy...podle me tohle neni dobry napadokonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
V sutazi pojde o to, ze ten kto sa do sutaze zapoji musi zakladat co najviac prispevkov a tem. Za prispevok a temu budu body, a kto na konci tyzdna ziska najviac bodov, stane sa novim administratorom / moderatorom.
-
okonenipica
Zablokovaný
To su fakt super napady... Si velmi kreativnypetogeforce napísal:vela sutazi ma napada,dam sem zopar napr. kto bude mat najviac prispevkov,alebo sutaz v hladani userov,turnaj v poole-zoopaloole-slide a lame cez icq....... staci??
Sutaz s prispevkami: no comment...
Turnaje v icq hrach tu uz boli, teda v poole a nejako sa to neuchytilo
Ale stale si nenapisal jeden normalny tip na sutaz a tvaris sa ako majster sveta
vy si nelamte hlavu so sutazami tu ide o ceny,sutaze mam ja vymyslene to sa nebojte ide iba o ceny nad tym rozmyslajte