Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Talianska Seria A
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Stav: Odhlásený
Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 7:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jelko4 napísal:
AC sa posilnilo Ronaldinhom a posilni sa este asi aj Drogbom Smile .Moj oblubeny klub.Jediny klub ktory ako tak zachovava svoju historiu,hraci tam ostavaju dlho(aj cely zivot)hlavne taliani.
Ale ta ich politika nakupovanie je uz smiesna. To chcu kupit vsetkych skrachovanych dochodcov? Berluscony by sa mal zobudit a nezit vo futbale co bol pred 5 rokmi a zacat investovat aj do nejakych talentov.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tego2000
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 08.08.2007

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 15:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Ale ta ich politika nakupovanie je uz smiesna. To chcu kupit vsetkych skrachovanych dochodcov? Berluscony by sa mal zobudit a nezit vo futbale co bol pred 5 rokmi a zacat investovat aj do nejakych talentov.
v tomto suhlasim z tebou a hlavne ked ronaldinho ma taku mizernu formu,bol to pan hrac pred 3 rokmi Cool
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 16:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali: Ronaldinho je rocnik narodenia 1980 a Drogba 78 takze az taki dochodci to nie su, aj ked Drogba bude mat (alebo uz ma) 30 tak ma stale vybornu fyzicku, co sa neda povedat o Ronaldinhovi, ale co ty vies, spolupraca s Kaka mu moze len prospiet. Ak nie tak pojde prec Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 19:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
kali: Ronaldinho je rocnik narodenia 1980 a Drogba 78 takze az taki dochodci to nie su, aj ked Drogba bude mat (alebo uz ma) 30 tak ma stale vybornu fyzicku, co sa neda povedat o Ronaldinhovi, ale co ty vies, spolupraca s Kaka mu moze len prospiet. Ak nie tak pojde prec Smile
Drogbu som konkretne nemyslel, ale aj tak si myslim ze sa tam moc nepresadi. Je to silovy hrac on jednoducho pasuje do tej Chelsea, este mozno v takom Liverpoole by som si ho vedel predstavit.

A ten prispevok som myslel nejak v takom zmysle ze proste kupuju bud starych alebo aj ked este pomerne mladych hracov ale uz za zenitom resp skrachovane hviezdy a to je pripad Ronaldinha alebo Ronalda atd.

Myslim si ze je tomu dost navine Berluscony lebo posoby dojmom ze futbal moc nesleduje (mimochodom podobne posoby aj Abramovic). Hlavne z dvovod nakupu Ronalda a momentalny zaujem o Ronaldinha lebo si mysli ze ked boli hviezdy pred 3 resp 4 rokmi tak su tak vinikajuci aj teraz.
Návrat hore
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.03.2008

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Hlavne z dvovod nakupu Ronalda a momentalny zaujem o Ronaldinha lebo si mysli ze ked boli hviezdy pred 3 resp 4 rokmi tak su tak vinikajuci aj teraz.
Možno si myslel, že Ronaldo ešte raz "ožije" ako na MS 2002... Rolling Eyes
Každopádne to dobrý nákup nebol Smile ...

Čo sa Ronaldinha týka, tak myslím, že ešte nie je za zenitom svojej výkonosti a mohol by ešte ako-tak prekvapiť a niečo ukázať...

Drogba je teraz hnacím motorom Chelsea a aj keď je Seria A iná liga, tak sa presadiť môže aj takýto typ hráča (viď "Bobo" Vieri)...
*k tej poznámke: myslím si, že napr. do súčasného ManU by to nebol vhodný typ hráča...*

K politike nákupov Abramovič/Berlusconi... ehm... Chelsea ale spravila aj dobré nákupy, ktorými boli napr. Wright-Phillips, Kalou a Malouda -> aspoň v čase prestupov som si to myslel...
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

P41NK1LL3R napísal:
Čo sa Ronaldinha týka, tak myslím, že ešte nie je za zenitom svojej výkonosti a mohol by ešte ako-tak prekvapiť a niečo ukázať...
Malo pravdepodobne.
P41NK1LL3R napísal:
Drogba je teraz hnacím motorom Chelsea a aj keď je Seria A iná liga, tak sa presadiť môže aj takýto typ hráča
Skorej by som povedal ze hnacim motorom je momentalne Joe Cole.

Nehovorim ze Drogba sa tam urcite nepresadi len ja mu moc v tej lige neverim, je to len moj osobny nazor ale mozem sa mylit, tiez som moc neveril Torresovi ze sa presadi v Liverpoole a mylil som sa.
P41NK1LL3R napísal:
K politike nákupov Abramovič/Berlusconi... ehm... Chelsea ale spravila aj dobré nákupy, ktorými boli napr. Wright-Phillips, Kalou a Malouda -> aspoň v čase prestupov som si to myslel...
Tie dobre nakupy urobili bud trenery v tomto pirade Mourinho alebo iny ludia ktory sa do toho vyznaju. Vyslovene Abramovicov nakup bol Schevcenko a o jeho vykonoch je asi zbytocne hovorit.

Dalej, tiez silou moco chcel v lete kupit Ronaldinha, moze byt rad ze tak neurobil, tak isto mal v plane kupit Ronalda, Roberta Carlosa a inych. Medzi jeho nevydarene nakupi mozme zaradit aj Verona, Crespa, Mutuho, Smertina atd, aj ked mozno mal pri tom nejake slovo este Ranieri ale Abramovic kupoval hlavne z vlastnej iniciativy.
Návrat hore
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 23:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som tam písal, že Chelsea urobila dobré nákupy...a čo sa týka Ševčenka, tak to bol jeho obľúbenec, preto ho bral...ale ok, spomenuté mená dokazujú to, že peniaze samotné nespravia vždy dobrý nákup...

K Ronaldinhovi: Dúfam, že sa mu to podarí...už ide niekoľko rokov s výkonnosťou dole, ale uvidíme...bola by to predsa len iná liga...

A Drogba je pre Chelsea stále nepostrádateľný, dokáže rozhodovať dôležité zápasy... k tomu "hnaciemu motoru" -> dúfal som, že to bude Malouda...
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 12:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

P41NK1LL3R napísal:
spomenuté mená dokazujú to, že peniaze samotné nespravia vždy dobrý nákup...
Praveze spravia, len ich musi robit trener a hlavne dobry trener ktory ma predstvau jak by vyzeral jeho kader a akym sposobom chce hrat.

Naznacujem tu to ze je rozdiel ked trener napise na papier zoznam hracov ktorych che a vedenie mu vyhovie a kupi mu ich ak ked sa majitel rozhodne (v tomot pripade Abramovic) ze si kupi hracov podla seba jak sa jemu pacia.
P41NK1LL3R napísal:
A Drogba je pre Chelsea stále nepostrádateľný, dokáže rozhodovať dôležité zápasy...
Nehovrim ze neni dolezity ale momentalne tam su dolezitejsi hraci a nezda sa mi ze by hral s takym nasadenim ako minulu sezonu. Za Mourinha patril urcite k vacsim osobnostiam, sice mohol by byt aj teraz lenze sa chova jako male rozmaznane decko ktore place za mamickov ktora ho nechala vo vyletnom tabore. Stale spekuluje nad odchodom a zevraj je rozhadany s niektorymi spoluhracmi (nebol by som prekvapeny ak by to bolo koli jeho pristupu ktory sa dost zmenil po odchode Mourinha). Mal by sa uz k tomu konecne postavit jak normalny profesional ako zbytok kadra a hrat najlepsie ako vie.
P41NK1LL3R napísal:
k tomu "hnaciemu motoru" -> dúfal som, že to bude Malouda...
Inak ten Malouda tiez nebol moc dobry nakup aj ja som cakal ze sa viac presadi, aj v poslednom zapase bol skoro neviditelny.
Návrat hore
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 15:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Narážal som na to, že ak vlastník/majiteľ klubu vysoko dotuje klub, neznamená to, že nákupy, pre ktoré sa sám rozhodne, dopadnú dobre...viď príklady...

A písal som, že som čakal, že tým motorom bude práve Malouda, no takúto funkciu zatiaľ nespĺňa (v zápasoch, ktoré som sledoval; nie som fanúšik Chelsea, takže nemôžem tvrdiť, že je to tak vždy...)
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 12:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mourinho sa údajne dohodol s vedením Interu Miláno

Zda sa to ale celkom logicke lebo Mancini dost necakane odstupil a vysledkovo bol na tom pomerne dobre.
Návrat hore
tego2000
Star
Star

Založený: 08.08.2007

PríspevokZaslal: 27 Apr 2008, 16:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

kaka proti reggine hettrick
Návrat hore
Peky05
Star
Star

Založený: 01.07.2007

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 18:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Inter je majster a AC sa nedostalo do LM
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 20:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prva sprava nepotesila, ale ta druha...YEAH Very Happy ale kedze to je AC urcite zas Berlusconi nieco vybavi Smile hlavne ze Juventus je naspat
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: