Seria A

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

P41NK1LL3R napísal:Čo sa Ronaldinha týka, tak myslím, že ešte nie je za zenitom svojej výkonosti a mohol by ešte ako-tak prekvapiť a niečo ukázať...
Malo pravdepodobne.
P41NK1LL3R napísal:Drogba je teraz hnacím motorom Chelsea a aj keď je Seria A iná liga, tak sa presadiť môže aj takýto typ hráča
Skorej by som povedal ze hnacim motorom je momentalne Joe Cole.

Nehovorim ze Drogba sa tam urcite nepresadi len ja mu moc v tej lige neverim, je to len moj osobny nazor ale mozem sa mylit, tiez som moc neveril Torresovi ze sa presadi v Liverpoole a mylil som sa.
P41NK1LL3R napísal:K politike nákupov Abramovič/Berlusconi... ehm... Chelsea ale spravila aj dobré nákupy, ktorými boli napr. Wright-Phillips, Kalou a Malouda -> aspoň v čase prestupov som si to myslel...
Tie dobre nakupy urobili bud trenery v tomto pirade Mourinho alebo iny ludia ktory sa do toho vyznaju. Vyslovene Abramovicov nakup bol Schevcenko a o jeho vykonoch je asi zbytocne hovorit.

Dalej, tiez silou moco chcel v lete kupit Ronaldinha, moze byt rad ze tak neurobil, tak isto mal v plane kupit Ronalda, Roberta Carlosa a inych. Medzi jeho nevydarene nakupi mozme zaradit aj Verona, Crespa, Mutuho, Smertina atd, aj ked mozno mal pri tom nejake slovo este Ranieri ale Abramovic kupoval hlavne z vlastnej iniciativy.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Ja som tam písal, že Chelsea urobila dobré nákupy...a čo sa týka Ševčenka, tak to bol jeho obľúbenec, preto ho bral...ale ok, spomenuté mená dokazujú to, že peniaze samotné nespravia vždy dobrý nákup...

K Ronaldinhovi: Dúfam, že sa mu to podarí...už ide niekoľko rokov s výkonnosťou dole, ale uvidíme...bola by to predsa len iná liga...

A Drogba je pre Chelsea stále nepostrádateľný, dokáže rozhodovať dôležité zápasy... k tomu "hnaciemu motoru" -> dúfal som, že to bude Malouda...
kali520
Darca
Darca

P41NK1LL3R napísal:spomenuté mená dokazujú to, že peniaze samotné nespravia vždy dobrý nákup...
Praveze spravia, len ich musi robit trener a hlavne dobry trener ktory ma predstvau jak by vyzeral jeho kader a akym sposobom chce hrat.

Naznacujem tu to ze je rozdiel ked trener napise na papier zoznam hracov ktorych che a vedenie mu vyhovie a kupi mu ich ak ked sa majitel rozhodne (v tomot pripade Abramovic) ze si kupi hracov podla seba jak sa jemu pacia.
P41NK1LL3R napísal:A Drogba je pre Chelsea stále nepostrádateľný, dokáže rozhodovať dôležité zápasy...
Nehovrim ze neni dolezity ale momentalne tam su dolezitejsi hraci a nezda sa mi ze by hral s takym nasadenim ako minulu sezonu. Za Mourinha patril urcite k vacsim osobnostiam, sice mohol by byt aj teraz lenze sa chova jako male rozmaznane decko ktore place za mamickov ktora ho nechala vo vyletnom tabore. Stale spekuluje nad odchodom a zevraj je rozhadany s niektorymi spoluhracmi (nebol by som prekvapeny ak by to bolo koli jeho pristupu ktory sa dost zmenil po odchode Mourinha). Mal by sa uz k tomu konecne postavit jak normalny profesional ako zbytok kadra a hrat najlepsie ako vie.
P41NK1LL3R napísal:k tomu "hnaciemu motoru" -> dúfal som, že to bude Malouda...
Inak ten Malouda tiez nebol moc dobry nakup aj ja som cakal ze sa viac presadi, aj v poslednom zapase bol skoro neviditelny.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Narážal som na to, že ak vlastník/majiteľ klubu vysoko dotuje klub, neznamená to, že nákupy, pre ktoré sa sám rozhodne, dopadnú dobre...viď príklady...

A písal som, že som čakal, že tým motorom bude práve Malouda, no takúto funkciu zatiaľ nespĺňa (v zápasoch, ktoré som sledoval; nie som fanúšik Chelsea, takže nemôžem tvrdiť, že je to tak vždy...)
kali520
Darca
Darca

Mourinho sa údajne dohodol s vedením Interu Miláno

Zda sa to ale celkom logicke lebo Mancini dost necakane odstupil a vysledkovo bol na tom pomerne dobre.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

kaka proti reggine hettrick
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Inter je majster a AC sa nedostalo do LM
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Prva sprava nepotesila, ale ta druha...YEAH :D ale kedze to je AC urcite zas Berlusconi nieco vybavi :) hlavne ze Juventus je naspat
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Tak najradsej mam AS Rim , neznasam Rubentus , InterargentinoNazionale , SS Lacio Merda .

Mam rad este Palermo .
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

oblubene: AC Fiorentina, Sampdoria Janov... ako tak Juventus

neoblubeny: AC Milano
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

doteraz sa mi pacili vsetky okrem interu, teraz ako tam prestupi Etoo a spol. asi len inter :D:D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

IamMartinQo napísal:doteraz sa mi pacili vsetky okrem interu, teraz ako tam prestupi Etoo a spol. asi len inter :D:D
podla mna dost dobry tym co som sledoval minulu sezonu sa tvori vo fiorentine a v sampdorii,uvidime co neapol pretoze ratam s tym ze si hamsika dlho neudrzia a kedze ho povazuju za klucoveho hraca tak asi pojdu trosku nizsie
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Jedine pre Neapol a Hamšíka som ako-tak sledoval túto ligu (mimochodom pre mňa až IV. najlepšia v Európe po Primere Division, Premier League a Bundeslige). Ostatné tímy som nesledoval, ale tak je mi ľúto Neapolu, začiatok im vyšiel parádne a bojovali o prvé miesta v tabuľke, no potom akýsi pád a zrazu v spodnej časti tabuľky. Uvidíme, ako bude v nasledujúcej sezóne, ale tak minimále Európsky Pohár by som im prial, to mesto doslova žije futbalom.
Talian
Medium Star
Medium Star

Innocence napísal:Jedine pre Neapol a Hamšíka som ako-tak sledoval túto ligu (mimochodom pre mňa až IV. najlepšia v Európe po Primere Division, Premier League a Bundeslige). Ostatné tímy som nesledoval, ale tak je mi ľúto Neapolu, začiatok im vyšiel parádne a bojovali o prvé miesta v tabuľke, no potom akýsi pád a zrazu v spodnej časti tabuľky. Uvidíme, ako bude v nasledujúcej sezóne, ale tak minimále Európsky Pohár by som im prial, to mesto doslova žije futbalom.
žije futbalom a žije so smeťami . :D
Innocence
VIP
VIP

To, že tam ľudia hádžu odpadky na ulice alebo to že je tam vysoká kriminalita s kvantom vreckových zlodejov ma, ak mám pravdu povedať, absolútne netankuje. Nechystám sa tam, nech si robia čo chcú, ja sa na nich pozerám len ako na futbalový klub a ten mi je zatiaľ sympatický, vládne tam rodinná atmosféra medzi hráčmi, trénermi a pod.
Talian
Medium Star
Medium Star

Innocence napísal:To, že tam ľudia hádžu odpadky na ulice alebo to že je tam vysoká kriminalita s kvantom vreckových zlodejov ma, ak mám pravdu povedať, absolútne netankuje. Nechystám sa tam, nech si robia čo chcú, ja sa na nich pozerám len ako na futbalový klub a ten mi je zatiaľ sympatický, vládne tam rodinná atmosféra medzi hráčmi, trénermi a pod.
a toto prosim Ta vies ako ?

To ze Hamsik robi niaky rozhovor pre markizu a povie - "Jo v Neapole vsetko super" , este neznamena , ze tam vladne rodinna atmosfera . Defakto , tá vládne vo veľa kluboch .

Alebo si to nebodaj ty , Marek ? :D
Innocence
VIP
VIP

Nie, ja som predsa Gigi Buffon (neopováž sa to niekomu povedať, si prvý kto o tom vie!), tu píšem len pomocou Google Translate, ale s Marekom som sa minule rozprával. To, že tam panuje dobrá atmosféra je všeobecne známe, nie je tam otvorený konflikt medzi hráčmi, ako tomu bolo dajme tomu v Madchestru United medzi Ronaldom a Rooneym. Navyše, zober si takého Hamšíka - v klube má dokonca aj švagra (alebo ako sa to volá, partner jeho sestry tuším), čiže pokojne hovorme aj o rodinnej atmosfére + o tíme sa vždy vyjadruje len v superlatívoch. Medzi vedením a hráčmi tiež panujú dobré vzťahy, potvrdzujú to časté pochvalné výroky majiteľa či riaditeľa.
Talian
Medium Star
Medium Star

Ono Gargano sa uz ozenil za Hamsikovu ségru ?

Teraz tam ale v Neapoli ma problemi Lavezzi ci uz od prezidenta , alebo fanúšikov .
Innocence
VIP
VIP

Teraz to už veľmi nesledujem, predpokladám, že problémy okolo Lavezziho majú niečo spoločné s prestupovým obdobím. A nie, ešte sa tuíšm nezobrali, ale tak preto som tam napísal partner nie manžel.. ak narážaš na toho švagra, nevedel som, ako inak to nazvať, budúci švagor sa mi zdá škaredé. Ale tak nerozoberajme tu jeho osobný život, bol to len príklad - vráťme sa nas5 k futbalu.
Talian
Medium Star
Medium Star

Tak co hovorite na letne prestupy v Serii A ?

Odisli dot velke osobnosti - Maldini a Nedved - ukoncili karieru , do Spanielska sil Kaka z Ibrahimovicsom , do Ruska zas Rosina .

Kvalitne posilnil Inter - Milito , Etoo , Motta , Luciao . Mohli by to hrat asi takto :

4-3-1-2 : Cesar - Maicon , Cordoba , Samuel , Chivu - Zanetti , Cambiasso , Motta - Stankovic - Etoo ,Milito

Taktiez Juventus nezaostal prisli Diego , Melo , Caceres

Buffon - Zebina , Chielliny , Legrotaglie , Caceres - Tiago , Melo , Camoranesi - Diego - Del Piero , Iaquinta

ACM oslabil , a su zatial dost velkym sklamanim , z roka na rok idu dole .

Abbiati - Zambrotta , Nesta , Silva , Jankulovski - Gatusso , Pirlo , Flamini -Ronaldinho - Pato , Inzaghi

No a AS Roma . Odisiel Panucci , na hostovanie Loria

postavil by som to asi takto

4-1-2-3 : Doni - Motta , Mexes , Juan , Riise - De Rossi - Aquilani , Totti - Guberti , Baptista , Ménez .

P.S Zostavy som dal ako by som ich postavil ja , nie ako dany trener muzstva .
Napísať odpoveď