To nie, budem hrat za ine postavicky. Napriklad za Snipera zrobit 25 HS, za demomana atd. Za postavicky, ktore vobec neviem hrat, ale chcem sa s nimi naucit.
rochedo napísal:a ako robis tak rychlo tie achievementy ? ja mam len s pyrom vsetky a za medica bloodsucker
Ja som medica spravil asi tak za tyzden s tym, ze som hral priemerne 2-3 hodiny denne, zaroven som si sledoval, co treba na ktory achievement spravit a podla toho som sa riadil, aby to islo rychlejsie. A vsetky zbrane som tak odomkol normalne na publicu.
tak som investoval do Orange box 48 dolarov, taham taham,je to mrte dat, ale zdalo sa mi ked uz 24 za TF2 tak potom radsej 48 za OB a je tam komplet HL2,Portal a samozrejme TF2, takze snad sa niekedy stretneme.
napisem to aj sem. zozbieram co najviac info
server bude opat v prevadzke tak mi pls napiste ako by ste si predstavovali idealny server. ake nastavenia ake mapy proste vsetko... od nazvu po zakazane slova
kazdy nazor berem, diky
Tony Mašinka kluuud o premium ucet ani nejde ale to su asi jedine servere kde ked hrajes za spy a stojis nehybne neviditelny tak sa tam vzdy najde niekto kto ta vidi. Je to sokujuce ale nabuduce nahram nejake demo nech sa pobavite. Som minule jedneho typka pozeral. Vsetci okolo toho spy iba presli bo bol neviditelny ale on nie on siel priamo nanho za enginera a zabil ho jednou ranou s klucom
Toy M@ch!n3 napísal:saigns su najje*nutejsie servry. tie premium ucty kupuju len lamy co nevedia inak hrat a ani vtedy toho moc neuhraju
jj s tym suhlasim, volakedy to bol u mna NO.1 server ale kvoly premium uctom je to nieco ako podvod aj ked napr ked moze enginer spravit viac ako 1 vezicku a dispencer tak je to mensi podvod (a ta sa kludne s tym hrat, respektive proti) ako ked ma scout nesmrtelnost a z brokovnice pali bez nabijania, len drzi lave tlac na mysi a striela, no proste uz nic moc servery, skoda