potom sme nasli a hrali sme. len trebalo sledovat update eventu.
momentalne nemame ziadny vlastny server kde by sme hrali. moj som zrusil (snad docasne). predtym sa robili eventy pomaly kazdy druhy den a byvalo plno.
kedze valve zrusilo custom server tak je dost mozne ze server pojde, len musim vyriesit ten autoupdate co som pisal hore na stranke
Hehe, uz mam na medicovy to syringe gun novu a krietzkrieg a na heavym sandwich a natschu. Uz len ziskat medicovu poslednu zbran a K.G.B. a mam vsetky odomknutelne zbrane
To nie, budem hrat za ine postavicky. Napriklad za Snipera zrobit 25 HS, za demomana atd. Za postavicky, ktore vobec neviem hrat, ale chcem sa s nimi naucit.
rochedo napísal:a ako robis tak rychlo tie achievementy ? ja mam len s pyrom vsetky a za medica bloodsucker
Ja som medica spravil asi tak za tyzden s tym, ze som hral priemerne 2-3 hodiny denne, zaroven som si sledoval, co treba na ktory achievement spravit a podla toho som sa riadil, aby to islo rychlejsie. A vsetky zbrane som tak odomkol normalne na publicu.
tak som investoval do Orange box 48 dolarov, taham taham,je to mrte dat, ale zdalo sa mi ked uz 24 za TF2 tak potom radsej 48 za OB a je tam komplet HL2,Portal a samozrejme TF2, takze snad sa niekedy stretneme.
napisem to aj sem. zozbieram co najviac info
server bude opat v prevadzke tak mi pls napiste ako by ste si predstavovali idealny server. ake nastavenia ake mapy proste vsetko... od nazvu po zakazane slova
kazdy nazor berem, diky