TUNING FONOV
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Mek
Addict
moj telefonik je K750i@W800i, urobil som to kvoli prehravacu
mam 4GB kartu a tak pouzivam mobil hlavne ako mp3 prehravac, na zvuk si az tak nepotrpim, ze by som potreboval specialne zariadenie
FW mam starsi (ale oficialne najnovsi) R1BC001, ale chcel by som tam narvat ten neoficialny R1DB001, kvoli elfom (vyzeraju to byt sranda veci), cakam, kym bude nan viac patchov a hlavne kym si na to najdem cas
ja som sa tiez s telefonom bavil asi tyzden, kym som zistil, co sa vsetko da zmenit a ako sa to robi... a mam jedinecny telefon, aky nema nikto iny na svete, a to je skvely pocit z tuningu
no a okrem mojho fonu som flashol este dva - moju staru k700i, ktoru ma teraj moj maly bracho - tam bol stary a prehnane customizovany firmware od ruzoveho, a dalsi fon bola K610, kde som mal prvu skusenost s CIDom vacsim ako 36 (a bolo to fakt ze dost jednoduche)
a oba fony funguju dodnes.
mam 4GB kartu a tak pouzivam mobil hlavne ako mp3 prehravac, na zvuk si az tak nepotrpim, ze by som potreboval specialne zariadenie
FW mam starsi (ale oficialne najnovsi) R1BC001, ale chcel by som tam narvat ten neoficialny R1DB001, kvoli elfom (vyzeraju to byt sranda veci), cakam, kym bude nan viac patchov a hlavne kym si na to najdem cas
ja som sa tiez s telefonom bavil asi tyzden, kym som zistil, co sa vsetko da zmenit a ako sa to robi... a mam jedinecny telefon, aky nema nikto iny na svete, a to je skvely pocit z tuningu
no a okrem mojho fonu som flashol este dva - moju staru k700i, ktoru ma teraj moj maly bracho - tam bol stary a prehnane customizovany firmware od ruzoveho, a dalsi fon bola K610, kde som mal prvu skusenost s CIDom vacsim ako 36 (a bolo to fakt ze dost jednoduche)
pokukaj si www.se-tuning.cz (snad sa to sem smie pisat) a najdi si, co by ti vyhovovalo, budes mat k tomu aj navody a pod.wesley17 napísal:Mohli by ste mi poradit, co by som mal spravis s mojim SE K550i ??
ako co to tam mam zmenit?
moj 100.prispevok
dobre, dik... pozrem tam... a je nejaka sanca ze pokazim mobil?...2Pacaveli napísal:pokukaj si www.se-tuning.cz (snad sa to sem smie pisat) a najdi si, co by ti vyhovovalo, budes mat k tomu aj navody a pod.
lebo mne teraz vobec nejdu aplikacie ani hry,a skusal som tam davat novy sw a nic... tak nebude to robit nejaky problem.. lebo chcel by som si tam dat to z w610...
wesley17: sanca tu vzdy je, ale ked pokazis SW, tak sa to skoro vzdy da opravit. ale ked budes robit presne podla navodu, tak sa nema co stat. jedine ked ti pri flashovani vypadne prud. to uz asi nerozbehas

ako som pozeral na nete, tak na Wcko ho neflashnesFilipito napísal:mozem dat do Z610i neaky FW na z W...?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Kód: Vybrať všetko
topse.rua nejaku s zrozumitelnejsim jazykom nemas?Jacoolbo napísal:len to je po ruskyKód: Vybrať všetko
topse.ruale su tam super menu alebo daj do googla "Flash Menu 176x220" a je to
-
RoQa
Darca
topse.ru/filespridam aj nieco o mojom skromnom "tuningu" tak mam SE K750i -->>W800i R1BD001 a zmenil som mu camdriver na seoficial ver. 5.3, acoustick drivery ToShaRa acoustic v1.7, zopar patchov napr. na rychle pretacanie v prehravaci alebo pomenovanie fotky/videa aktualnym casom/datumom...a podobne drobnosti....zmenene ikonky v menu a dneska idem skusit cez sysgfx patch zmenit grafiku baterky a signalu...najradsej robim zmeny cez program Far a plugin JDF...inak ak niekto ma SE mob tak ako uz bolo spominane odporucam stranku kde je hadam vsetko co sa tyka tuningu sony ericcsonov a potom este odporucam stranku kde su FW, Main subory, vsetky mozne drivery, costumizacie a pod.
http://se-tuning.czKód: Vybrať všetko
http://www.iprotebe.cz/