TUNING FONOV

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

TUNING FONOV

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ked sa rozmohol spam v bazare tak ma napadlo spravit tuto temu =) wiacery tu tuninguju napriklad sony ericssony =) niektory navsetvuju se-tng =) k teme ja som mal K750i flashnutu na w800i =) zmeneny kryt kuzpilsom handsfree a predal ako w800i =) potom som mal k550i so softwarom z w610i takisto moj brat mal taku jednu =) a ma uz druhu k610i flashnutu na w660i tak sa pochvalte vy :D

// sorry za to idiotske w vsade .. uz som z toho vyrastol :D
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

mam k610i@w660i :D a K750i@w800i@stredw810i-zlta klaveska s oboma som velmi spokojny ,ale chcem K800i :wink:
Prílohy
DSC00574.JPG
DSC00573.JPG
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Jacoolbo som rad ze si zalozil tuto temu ...

- je to dost vseobecny nazov tak zacnem :

1. Je mozne pri takejto uprave poskodit telefon na trvalo ?
2. Dal by sa nejako upravit aj moj SE K600i ?
3. Menia sa aj take vlastnosti ako vydrz baterky ci nie ? (viem ze hardver ostava ten isty ale aj u notasu je rozdiel ked sa zapne setriaci rezim)

- inak do prveho prispevku by sa mohli hodit nejake linky k danej problematike ..
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nevidim v tom hlbsi vyznam, je mi to tak jedno, ci tam mam fw z k750i/w800i, taktiez investovat liter do noveho krytu mi pride ako dost velka hlupost, za tu cenu ked sa to vsetko spocita mam 1.5 z telefonu, na ktory sa to upravuje a este mi aj zvysi na kvalitny mp3 player ( 8) )

btw, polroka fungujem na k550i, ktory sa mi paci dokonca viac ako jeho hudobny ekvivalent (nvm aky je to model) a chystam sa s nim este fungovat do konca viazanosti... akurat by som prijal, keby Tmob tak dementne necustomizoval
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Je mozne mobil poskodit ,ale to by si musel robit nejake neoverené opravy,prototypy... Mobil mozes flashnut iba na taky ktory ma taky isty resp. veľmi podobný HW. K600i sa teda asi flashnuť nedá...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tak prvy telefonik ktory som si upravil bola Motorola V500 preflashoval som ju na V620 potom som mal Siemens CXT65 ten som tiez nejak poflashoval potom Qtek 9060 namiesto WM2003SE som tam narval WM5 neskor WM6 :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

No ja som sa bal pustat do inych telefonov ako sony ericssony lebo nic nechcem pokazit a na sony ericssony su na

Kód: Vybrať všetko

www.se-tuning.cz
podrobne navody :) prestudujte si to forum kto s tym chcete zacat =) nebudem skumat komu teraz odpisujem ale tak vseobecne =D ja som to flashol na walkman uz len koli tej hudbe !! ty to tak neberies ale wies aka radost to bola ked som to dokoncil ??? potom ikonky menit kazdy den =) wseliake srandy =)) proste zabavka :lol: stracate tym zaruku ,to je nevyhoda ale ked si tam potom nahrate naspet operatorovu customizaciu zaruku wam mozu uznat :) a vydrz baterky sa neda vylepsit :) iba ak tym ze ked flashnes na walkman tak walkman zere menej baterky ako prehravac k750i :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

upgrade na novsiu verziu wm este chapem, to prinasa najma prakticke vyhody (i ked aj nevyhody, najma pri takych radikalnejsich zmenach /wm2003se->wm6/, na tom Qteku okrem "rychlosti" to ma nejake bugy...)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

No wlastne mna ani nelaka tuning inych telefonov ako sony ericsson :) ja som sa do tych telefonov zalubil :) proste su to (pre mna (kazdy ma iny vkus)) prehladne telefony =) aj ked mam teraz nokiu ktoru idem zajtra predat a kupit m600 . a ani ma to nelaka uz len s toho dovodu ze som ako tak zauceny k tuningu SE :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

M600 by bol dobry fonik akurad keby mal Wi-fi :? Ja ked predam moje fony mam uz vybavenu K800i tu si flashnem na K810i + kryt a bude taka stuningovana ze koniec.. :smt007 :smt050 :smt049
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

heh, takze sa pridam k vam, tunerom. mmntalne mam k750i, ktora je na tunenie ako stvorena. asi 2 tyzdne som sa s nim v kuse hral. nedavno prisli elf-y na tieto fony, tak zas je trosku zabavy s nim :) este chcem kupit strieborne kryty, lebo tie moje su dost osuchane, ale mozno od toho upustim a kupim si nejaky dalsi SE :) btw. kolko mobilov ste uz celkovo flashovali? ja zatim tusim 5 a zatial vsetky funguju. jeden sa mi podarilo aj umrtvit, ale ozivil som ho nas5 :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

JA som flashoval iba 4 :cry: 8) . Aky fW mas vo svojej k750i curuj ?
Curuj
Addict
Addict

joooj, to podstatne som zabudol :roll: FW tam mam R1CA021 - origo pre k750i. strasne som si zvykol na menu cinnosti, chybalo by mi. a bookmanager to nenahradi. a na hudbu mam predsa prehravac s lepsim zvukom, ako ma mobil.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja len som chcel ze ako do toho mam natrieska obrazky baterky signalu atd... ? mam fw r1db001 w800i to je skoro to iste :P
Curuj
Addict
Addict

musis si nahodit sysgfx patch pre tvoj fw a potom si obrazky podavas do jednej zlozky, ktoru urci ten patch. nic tazke :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

dnes sa mi nejakym zazracnym sposobom podarilo potunit N70 ... pri C a # sa mi proste vystrbil ten hlinikovy ramik a odstava nad hranu fonu ... Don't know how, don't know why :roll: ... ale pouzijemmspecialne antituningove sekundove lepidlo, aby som to odtunil, dufam ze s tym nepotunim klavesnicu :-/ ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mozem dat do Z610i neaky FW na z W...?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

K550i@W610i, spokojnost :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

moj telefonik je K750i@W800i, urobil som to kvoli prehravacu
mam 4GB kartu a tak pouzivam mobil hlavne ako mp3 prehravac, na zvuk si az tak nepotrpim, ze by som potreboval specialne zariadenie :)
FW mam starsi (ale oficialne najnovsi) R1BC001, ale chcel by som tam narvat ten neoficialny R1DB001, kvoli elfom (vyzeraju to byt sranda veci), cakam, kym bude nan viac patchov a hlavne kym si na to najdem cas :idea:
ja som sa tiez s telefonom bavil asi tyzden, kym som zistil, co sa vsetko da zmenit a ako sa to robi... a mam jedinecny telefon, aky nema nikto iny na svete, a to je skvely pocit z tuningu :D
no a okrem mojho fonu som flashol este dva - moju staru k700i, ktoru ma teraj moj maly bracho - tam bol stary a prehnane customizovany firmware od ruzoveho, a dalsi fon bola K610, kde som mal prvu skusenost s CIDom vacsim ako 36 (a bolo to fakt ze dost jednoduche) :) a oba fony funguju dodnes.
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Mohli by ste mi poradit, co by som mal spravis s mojim SE K550i ??
ako co to tam mam zmenit?

moj 100.prispevok :)
Napísať odpoveď