Unikátny projekt na podporu HOJKO.COM

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa empty1982 »

erytrocyt napísal:A kto Hojkovi chce pomôcť 3 eurami na chod fóra, ja nevidím žiadny problém poslať mu ich. Stačí ho kontaktovať.
To je sice pekne ale ked sa zaregistruju cezomna tak tie 3 Eura nemusia davat zo svojho a podporia ho financne bez financii. teda z mojjich financii.

+ ludom v mojej strukture vzdy pomozem a poskytnem im najnovsie informacie ktore sa preberaju na business seminaroch kedy budu chciet.

Samozrejme je lepsie pre ludi ktori maju niekoho v svojom okoli kto je v lyoness nech podporia radsej jeho to je jasne.

Tato ponuka je len pre tych ktori by sa chceli registrovat priamo cez stranku lyoness, ze je lepsie pre nich ist cez niekoho kto im poskytne vsetky informacie.

Ja mam tiez svojho odporucatela a v mnohom mu dakujem ze mi na zaciatku neskutocne pomohol.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

na business seminaroch ?

To si neviem predstavit co sa tam prebera, ved ucelom je, cim viac nakupuju ludia, tym viac zarabas. To ako na seminaroch ucia nakupovat, ze ako treba chodit pomedzi regaly v Tescu a co brat?
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Frco napísal:na business seminaroch ?

To si neviem predstavit co sa tam prebera, ved ucelom je, cim viac nakupuju ludia, tym viac zarabas. To ako na seminaroch ucia nakupovat, ze ako treba chodit pomedzi regaly v Tescu a co brat?
Nie, nakupovat ludi netreba ucit, na seminaroch sa uci ako byt provizny s Lyonessom
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Frco napísal:na business seminaroch ?

Učia tam členov (tak ako vo všetkých MLM spoločnostiach), ako podať informácie ľuďom tak, aby sa do systému pridali. Niektoré spoločnosti dokonca robia "náborové" semináre, kde si vypočuješ akí sú užasní a ako s nimi zbohatneš a zrazu sa ti to zdá byť premakaný systém, kde sa dá iba zarobiť..
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ano Frikso, mas pravdu uci sa tam aj ako podat ludom spravne informacie aby sa pridali.
Cely system sa takto budoval a ma v europe 500 000 clenov, len teraz sa spustaju reklamne kampane a ludia sa mozu registrovat aj bez odporucatelov priamo cez stranku lyoness. Doteraz sa to sirilo len ustnym podanim.

Pointa je v tom ze sa vlastne beru peniaze od obchodnikov a davaju sa ludom, na tom je postaveny cely system na zlavach od obchodnikov, to uz aky je prepracovany je dalsi fakt ale zaklad ostava, bezplatna registracia a cerpanie zliav.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Aká bezplatná registrácia? Platba za registráciu je dočasne pozastavená, doteraz sa za registráciu platila pekne mastná suma, a myslím, že sa tá platba po určitom čase obnoví.

Ak chceš registrovať ďalších ľudí, platíš za jedného človeka 10 eur, a to nemáš isté, či bude Lyoness kartu používať a tým pádom, či z neho budeš mať zisk, takže o čom tu píšeš? Aha, ano, ja viem o čom píšeš.
Píšeš naučené formulky, ktoré ti natlačili na seminároch do hlavy, to je v týchto spoločnostiach a spoločenstvách normálne.

Aspoň píš k veci a ako človek, nie ako stále sa opakujúca pokazená platňa.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Presne tak ze ja nemam iste ci bude kartu clovek pouzivat, iste ale je, ze hojko 3 Eura dostane.

Takze za registraciu musi odporucatel zaplatit 10 Eur a su dve moznosti ako bude registrovat, bud pojde na to taktikou ze si bude medzi ludmi preberat a vyberie si len takych z ktorych bude mat najvacsi osoh, tym padom usetri za registrovanie alebo pojde na to tak ako ja ze bude registrovat doradu kazdeho a az potom sa vykrystalizuje, ze kto je ako aktivny, kto ako nakupuje, kto a ako siri dalej informacie o lyoness.

A co sa tyka tej ako spominas mastnej sumicky za registraciu o tom teda neviem nic a nechapem ako mohla byt teraz nie je a ako spominas podla teba ju zas daju. Je to somarina, lyoness ma kopec penazi od obchodnikov a tam je jeho hlavny prijem a nie pytat od ludi nezmyselne vstupne poplatky.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

empty1982 napísal:Presne tak ze ja nemam iste ci bude kartu clovek pouzivat, iste ale je, ze hojko 3 Eura dostane.
Este tuto vetu nezabudni napisat 1000 krat. Uz si s tym trapny. :roll:
Zamknuté