Unikátny projekt na podporu HOJKO.COM

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

gangy :cookies:
sa tu vyjadrujes ako keby teba a ostatnych hojko uzivatelov obral tento clovek o tazke miliardy (protestoval si rovnako proti slotovi a jeho bande, ktora o tazke miliardy tento stat naozaj pripravila? ). zatial som nikde nevidel, aby ta niekto do registracie nutil popripade podmienil tvoje zotrvanie na fore registraciou do tej pyramidy a uz tu dorazne ziadas o odstupenie z vedenia fora velkymi boldovanymi pismenami..ale pobavil si :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Druha vec je ze tam nic nedavas? Co trepes? Normalnu zlavu dostanes napriklad s takym ISICom, proste platis menej a hotovo. S tymto dostanes napr. 9% zlavu z toho ale len 1% percento ide tebe. Takze ked zaplatis 1000 sk, v podstate obchodu platis len 910 sk, sebe na ucet posielas 10 sk a 80 sk ide niekam do neznamej riti. Takze ano, pri kazdom nakupe tam davas svoje peniaze a tym sam dostavas len tu najsmiesnejsiu ciastku. A aj tu platis sam sebe.

A tymto svojim pocinom sa nesnazis pomoct hojkovi ale sebe ty chudak. Ak si si myslel ze tu narazis na stado debilov co sa cez teba zacne hufne registrovat tak si sa trocha preratal, tu uz mame s kadejakymi referall systemmi dostacone skusenosti.

Opat ziadam vedenie aby tuto temu odstranilo a uzivatela potrestalo. A rad by som aby sa ten co tuto temu markol ako dolezitu k tomu vyjadril.

//Key5ers0ze o slotovi sa chod bavit so starkym do domova dochodcov, tu ide o to ze ked sa tu niekdo snazi ziskat referallov tak je tema zmazana a uzivatel potrestany, ked sa ale z toho foru ponukne provizia tak je to v poriadku. To je podla teba normalne?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

to je mne osobne jedno :)

podme do ulic odvolavat clenov vedenia fora hojko.com

get some life! :wink:
Gangy
Darca
Darca

Ak je to tebe jedno, nechapem na co sa vlastne do tejto temy vyjadrujes, a uz uplne nechapem preco taketo nieco obhajujes. Mam taky pocit ze ten bez zivota si tu akurat ty, tvarit sa ze je ti to u riti ale vypisovat sem ze dolezitejsi je slota s tymi miliardami co nakradol. Tvoje spravanie sa da nazvat z velkej miery dochodcovskym, plna huba reci ale inak ti je to vsetko vlastne uplne u riti. A pri vsetkom samozrejme spomenut prehnitu politiku. Ako som povedal chod do domova dochodcov viest so seniormi diskusie o tom kto si kolko nakradol a budes snad spokojny. Ak ti je ale to co sa deje tu a teraz jedno, tak sa k tejto teme laskavo nevyjadruj pretoze je to uplne nezmyselne.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

prepac, mam pravo sa vyjadrovat, ci nie? asi tak ako ma pravo 'vedenie' urcit, ktora tema je dolezita a ktora nie. tvojim pravom je tuto temu precitat, zareagovat na nu, registrovat sa, neregistrovat sa, ignorovat.. je mimoriadne komicke pozadovat odvolavanie clenov vedenia fora, pre tento 'hnusny podvod na uzivateloch'
chyba bude asi u teba, ak si nepochopil paralelu so slotom...

len tak dalej bojuj! co tak nejake referendum?

btw. si taky rozohneny aj ked vidis reklamy na inych webovych strankach?
Gangy
Darca
Darca

Cize tvoj postoj je zalozeny proste na tom ze ty to mas u riti a ja to len zbytocne prehanam, ved ide len o nejaku sprostu webovu stranku tak koho to trapi. Mna to trapi a som si isty ze ostatnych pravidelnych navstevnikov tiez, to ze tebe je to lahostajne neznamena ze ja som extremista a vice versa tak sa prosim ta zobud. A ked ti je nieco u riti tak sa do toho nestaraj a nerob zo seba zbytocne debila. Cela tato diskusia s tebou je uplne OT a odveci a vsetko len kvoli tomu ze tebe je to u riti. To ma podla teba zmysel? :roll: Alebo si proste rad stredobodom pozornosti? Take veci si chod liecit do parku v baloniaku a nie nezmyselnym miesanim sa do diskusii ktore su ti ukradnute len preto aby si na seba upozornil.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa empty1982 »

Tuto temu som zalozil s dobrym umyslom pomoct hojkovi.

A to ze gangy hovori ze z 10% zlavy dostanes jedno % je hovadina, keby chapal cely system tak sa takto vyjadrovat nebude.

Gangy zistis casom ze Lyoness nie je pyramida ale fungujuci system zliav kde dostanes ovela viac ako v inych systemoch ci uz vernostnych alebo spominanych inych.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

empty1982: Stále tu píšeš ako je to skvelý systém, že je na tebe to vysvetliť a nič nerobíš. Stále píšeš ako to časom človek pochopí.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Gepid napísal:empty1982: Stále tu píšeš ako je to skvelý systém, že je na tebe to vysvetliť a nič nerobíš. Stále píšeš ako to časom človek pochopí.
cau, Neda sa to vysvetlit takto vo fore, doteraz sa lyoness siril ustnym podanim od cloveka k cloveku, teraz bezi reklamna kampan na slovensku a ludia sa mozu registrovat aj bez odporucatelov na stranke lyoness.

Uviedol som tu aj svoje ICQ a ked chce niekto vediet viac tak sa mu to budem snazit vysvetlit, aj ked najlepsie sa to vysvetluje nazivo a s prezentaciami
Gangy
Darca
Darca

Empty to ti uz fakt nieje trapne stale vypisovat to iste dookola bez akychkolvek rozumnych argumentov? A neviem ci si si nevsimol, ale ja v lyoness som takze tvoje reci "ved uvidis" su vedla. Tuto temu si zalozil s umyslom dostat pod seba ludi a vnutit im myslienku aky skvely system to je pricom hojkovi za kazdeho das nejaku bezvyznamnu ciastku. Ak nemas normalny argument ktorym sa hodlas obhajit tak sa na to proste vyser, lebo ked niekdo stale dookola toci to iste ako nejaky operator helplinu tak je to fakt na smiech. To ze je to pyramida je uz kazdemu jasne a nemas sancu to niekomu vyvratit.

Ja len cakam ako sa k tomuto postavi vedenie, som naozaj zvedavy.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Empty to ti uz fakt nieje trapne stale vypisovat to iste dookola bez akychkolvek rozumnych argumentov? A neviem ci si si nevsimol, ale ja v lyoness som takze tvoje reci "ved uvidis" su vedla. Tuto temu si zalozil s umyslom dostat pod seba ludi a vnutit im myslienku aky skvely system to je pricom hojkovi za kazdeho das nejaku bezvyznamnu ciastku. Ak nemas normalny argument ktorym sa hodlas obhajit tak sa na to proste vyser, lebo ked niekdo stale dookola toci to iste ako nejaky operator helplinu tak je to fakt na smiech. To ze je to pyramida je uz kazdemu jasne a nemas sancu to niekomu vyvratit.

Ja len cakam ako sa k tomuto postavi vedenie, som naozaj zvedavy.
Ja tu omielam nieco dookola, jediny taky si tu ty, ved kazdy tvoj prispevok je na jedno kopyto, a to co hovoris o bezvyznamnej zlave tak si predstav ze podla mna 3 Eura z vlastneho vrecka ktore pojdu hojkovi su slusne oproti tomu co si venoval hojkovi ty.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Oooooo...
Zaujimave, ze si nepoprel tu pyramidu. ;)
Ale inak suhlasim s Gangym. Precitaj si to po sebe.
Gangy
Darca
Darca

empty1982 napísal:Ja tu omielam nieco dookola, jediny taky si tu ty, ved kazdy tvoj prispevok je na jedno kopyto, a to co hovoris o bezvyznamnej zlave tak si predstav ze podla mna 3 Eura z vlastneho vrecka ktore pojdu hojkovi su slusne oproti tomu co si venoval hojkovi ty.
Oproti tomu co z toho budes mat ty su to ale drobne, na to si zabudol :roll:
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

empty1982 napísal:cau, Neda sa to vysvetlit takto vo fore, doteraz sa lyoness siril ustnym podanim od cloveka k cloveku, teraz bezi reklamna kampan na slovensku a ludia sa mozu registrovat aj bez odporucatelov na stranke lyoness.

Uviedol som tu aj svoje ICQ a ked chce niekto vediet viac tak sa mu to budem snazit vysvetlit, aj ked najlepsie sa to vysvetluje nazivo a s prezentaciami
Prečo by sme mali kontaktovať teba na ICQ? Pošli teda tú tvoju prezentáciu.
Ušetrí to čas aj tebe aj nám :wink:
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Oooooo...
Zaujimave, ze si nepoprel tu pyramidu. ;)
Ale inak suhlasim s Gangym. Precitaj si to po sebe.
ahoj, neviem ci si cital celu diskusiu na tuto temu, viac krat som pisal ze ta schema ktora pripomina pyramidu je binarny zuctovaci system.
Jedna pozicia sa vetvi do dalsich dvoch, proste nie je to ziadna pyramida.

Napriklad keby to bola pyramida, lepsie povedane pyramidova hra ako mysli gangy tak by to bolo davno zakazane, nemalo by to 500 000 clenov v 13 statoch europy a nebola by cela firma zalozena vo svajciarsku kde su proti podobnym systemom velmi prisne zakony.

Lyoness preverovali SIS, danovy urad, financna policia a na ziadne nekale alebo protizakonne praktiky nenatrafili tak si treba uvedomit ci verit faktom alebo niekomu kto ma proti podobnym projektom odpor.

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 16:16 )
Gangy napísal:Oproti tomu co z toho budes mat ty su to ale drobne, na to si zabudol :roll:
opakujem ze za kazdeho cloveka ktoreho chcem zaregistrovat platim 10 EUR za jeho uvitaci balicek a 3 Eura Hojkovi, na zaciatok je to ovela viac ako z toho budem mat ja.
Proste zaregistrovani ludia musia system pochopit vyuzivat a byt v nom uspesny aby som bool uspesny aj ja, bez prace nie su kolace, a ja si musim tiez rozmysliet koho zaregistrujem ked ho nepoznam osobne.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

empty1982 napísal:A to ze gangy hovori ze z 10% zlavy dostanes jedno % je hovadina, keby chapal cely system tak sa takto vyjadrovat nebude.

Gangy zistis casom ze Lyoness nie je pyramida ale fungujuci system zliav kde dostanes ovela viac ako v inych systemoch ci uz vernostnych alebo spominanych inych.
1. Realne dostanes naspat iba 1% ... Tych zvysnych 6% ci kolko je len Pozicia. Ako si sam pisal tato suma sa neda pouzit ... Je to len Prazdne ciselko.

2. Fungujuci System Zliav na baze Multi Level Marketingu ... + Vacsina spolocnosti ti pomocou vernostnych Karticiek ponuka casto ovela vacsie zlavy. A nezarabaju pri tom na tebe 2 ostatny ludia.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Gepid napísal:Prečo by sme mali kontaktovať teba na ICQ? Pošli teda tú tvoju prezentáciu.
Ušetrí to čas aj tebe aj nám :wink:
Prezentacii je viac ale ak mi napises na ICQ ze mas zaujem nejaku ti urcite poslem

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 16:22 )
Shark NX napísal:1. Realne dostanes naspat iba 1% ... Tych zvysnych 6% ci kolko je len Pozicia. Ako si sam pisal tato suma sa neda pouzit ... Je to len Prazdne ciselko.

2. Fungujuci System Zliav na baze Multi Level Marketingu ... + Vacsina spolocnosti ti pomocou vernostnych Karticiek ponuka casto ovela vacsie zlavy. A nezarabaju pri tom na tebe 2 ostatny ludia.
1. nie realne ale okamzite dostanes 1% a ta pozicia to je zaujimavejsie, pretoze sa ti z 50 euro za podmienok ktore som pisal vyhospodari 450 EUR ktore su ti uz plne k dispozicii.

2. Ale ved predsa oni nezarabaju na mne, oni maju peniaze od obchodnika ktory poskytol zlavu lyonessu, tuto zlavu lyoness prerozdeli a kazdy dostane podiel ktory mu prinalezi.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Stále nechápem prečo to riešiš osobne?
Verjne uploadni
Gangy
Darca
Darca

Lebo jedneho cloveka zfanatizujes lahsie ako piatich, kedze ako sa vravi - viac hlav viac vie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

...A potom sem hoď link. Nech si urobíme obraz o celom systéme a super zľavách... :roll:
Zamknuté