Uz sa vam stalo? Ako ste to riesili?
sam musis vediet, aky mas nazor, nikto nedokaze vyriesit taky problem za teba, ak ti teraz doslo, ze nevies ci ju lubis, tak si ju bud ani nelubil, alebo niesi este zrely na dlhsi vztah, v ziadnom vztahu to nieje malina udrzat rovnaky drive ako na zaciatku, to sa neda inak by sa nase babky a dedkovia vodili po uliciach za rucicky ako nastrocni pubertaci a davali si francuzaky
asi neexistuje navod ako zistit, ci niekoho lubim, ja proste milujem svoju bambulku obcas si to tiez nemyslim
chodime spolu dost dlho, ale sak laska a rozum nejdu dokopy, bud jedno alebo druhe, takze svoju holku milujem a skolu nenavidim 
mno tema nema zmysel pokracovat dalej
dnes som s nou bol a zistil som ze city sa naozaj dakam stratili... bozky neboli z lasky, ale "len tak", ani som nemal ten super pocit pri nej ako kedysi... pre informaciu mam 19, takze zrely na vztah snad som
dik za nazory, rady a komentare... a zelam vam viac stastia ako som mal ja s nou
dnes som s nou bol a zistil som ze city sa naozaj dakam stratili... bozky neboli z lasky, ale "len tak", ani som nemal ten super pocit pri nej ako kedysi... pre informaciu mam 19, takze zrely na vztah snad som
dik za nazory, rady a komentare... a zelam vam viac stastia ako som mal ja s nou
jo jo... je to zvlastne prestat lubit dievca a pritom nevediet preco... mam 1000 dovodov preco s nou byt a 0 preco nie, ale aj tak to nejde
dufam ze sa z toho rychlo dostane, lebo ona ma stale lubi a budeme aspon priatelia, pretoze ju mam stale rad, len na vztah to uz proste nestaci...
btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja
btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja
-
r4wMUnt34q
Star
Takze kamaratiwhisper napísal:jo jo... je to zvlastne prestat lubit dievca a pritom nevediet preco... mam 1000 dovodov preco s nou byt a 0 preco nie, ale aj tak to nejdedufam ze sa z toho rychlo dostane, lebo ona ma stale lubi a budeme aspon priatelia, pretoze ju mam stale rad, len na vztah to uz proste nestaci...
btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja![]()
mno ja som nepovedal ze sa to bude pre nu lahke sa z toho dostat, ani si nemyslite ze ma to netrapi, je jedna vec akym stylom to tu pisem a druha ako sa citim... trvalo mi 3 dni kym som pochopil a zmieril sa z tym ze je koniec, ci chcem alebo nie... pretoze tak dobre ako mi bolo tie dva mesiace s nou na to tak lahko nezabudnem... niekedy ale clovek nema na vyber a mal by pochopit, ze sa toho musi vzdat a ze to skoncilo... 
edit: neviem ci to ma zmysel dalej riesit
-
r4wMUnt34q
Star
No, urob ako uznas za vhodne a ked bude treba, tak s nou prerus kontakt na urcitu dobu.. Dufaj, ze nezistis, ze ju lubiswhisper napísal:mno ja som nepovedal ze sa to bude pre nu lahke sa z toho dostat, ani si nemyslite ze ma to netrapi, je jedna vec akym stylom to tu pisem a druha ako sa citim... trvalo mi 3 dni kym som pochopil a zmieril sa z tym ze je koniec, ci chcem alebo nie... pretoze tak dobre ako mi bolo tie dva mesiace s nou na to tak lahko nezabudnem... niekedy ale clovek nema na vyber a mal by pochopit, ze sa toho musi vzdat a ze to skoncilo...