Uz sa vam stalo? Ako ste to riesili?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

sam musis vediet, aky mas nazor, nikto nedokaze vyriesit taky problem za teba, ak ti teraz doslo, ze nevies ci ju lubis, tak si ju bud ani nelubil, alebo niesi este zrely na dlhsi vztah, v ziadnom vztahu to nieje malina udrzat rovnaky drive ako na zaciatku, to sa neda inak by sa nase babky a dedkovia vodili po uliciach za rucicky ako nastrocni pubertaci a davali si francuzaky :) asi neexistuje navod ako zistit, ci niekoho lubim, ja proste milujem svoju bambulku obcas si to tiez nemyslim :) chodime spolu dost dlho, ale sak laska a rozum nejdu dokopy, bud jedno alebo druhe, takze svoju holku milujem a skolu nenavidim :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

mno tema nema zmysel pokracovat dalej

dnes som s nou bol a zistil som ze city sa naozaj dakam stratili... bozky neboli z lasky, ale "len tak", ani som nemal ten super pocit pri nej ako kedysi... pre informaciu mam 19, takze zrely na vztah snad som :wink:

dik za nazory, rady a komentare... a zelam vam viac stastia ako som mal ja s nou :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Whisper, tak a máš o životnú skúsenosť navyše...Nabudúce to určite bude lepšie. Držím prst. :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

jo jo... je to zvlastne prestat lubit dievca a pritom nevediet preco... mam 1000 dovodov preco s nou byt a 0 preco nie, ale aj tak to nejde :? dufam ze sa z toho rychlo dostane, lebo ona ma stale lubi a budeme aspon priatelia, pretoze ju mam stale rad, len na vztah to uz proste nestaci...

btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja :)
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja :)
ja lutujem ju :P ak ta to potesi
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

si myslis, ze skusenosti zalezia od veku? :? ze si ju zrazu prestal lubit sa da tiez vysvetlit, len treba mat skusenosti :wink: mozno si prave jednu ziskal
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

whisper napísal:jo jo... je to zvlastne prestat lubit dievca a pritom nevediet preco... mam 1000 dovodov preco s nou byt a 0 preco nie, ale aj tak to nejde :? dufam ze sa z toho rychlo dostane, lebo ona ma stale lubi a budeme aspon priatelia, pretoze ju mam stale rad, len na vztah to uz proste nestaci...

Takze kamarati :hmm:.. Si si isty, ze sa tak z toho dostane v pohode ?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

mno ja som nepovedal ze sa to bude pre nu lahke sa z toho dostat, ani si nemyslite ze ma to netrapi, je jedna vec akym stylom to tu pisem a druha ako sa citim... trvalo mi 3 dni kym som pochopil a zmieril sa z tym ze je koniec, ci chcem alebo nie... pretoze tak dobre ako mi bolo tie dva mesiace s nou na to tak lahko nezabudnem... niekedy ale clovek nema na vyber a mal by pochopit, ze sa toho musi vzdat a ze to skoncilo... :(

edit: neviem ci to ma zmysel dalej riesit :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

whisper napísal:mno ja som nepovedal ze sa to bude pre nu lahke sa z toho dostat, ani si nemyslite ze ma to netrapi, je jedna vec akym stylom to tu pisem a druha ako sa citim... trvalo mi 3 dni kym som pochopil a zmieril sa z tym ze je koniec, ci chcem alebo nie... pretoze tak dobre ako mi bolo tie dva mesiace s nou na to tak lahko nezabudnem... niekedy ale clovek nema na vyber a mal by pochopit, ze sa toho musi vzdat a ze to skoncilo... :(

edit: neviem ci to ma zmysel dalej riesit :)
No, urob ako uznas za vhodne a ked bude treba, tak s nou prerus kontakt na urcitu dobu.. Dufaj, ze nezistis, ze ju lubis ;).. To bude tazsie..
imroradko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa imroradko »

Nechaj tak najdi si druhu. Zide z oci zide z mysle uplne sa s nou prestan stykat. A plac slzy pomahaju :cry:
Napísať odpoveď