Uz sa vam stalo? Ako ste to riesili?
Uz sa vam stalo? Ako ste to riesili?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
---Aaron---
Light Star
myslim si ze...ak ju mas naozaj rad...tak nieje problem jej to povedat...a to ze jej to nepovies...cize jej nechces klamat...alebo sam si nahovaras ze to tak nieje a je to tak....to musis vediet LEN TY! ..ci ju lubis... 
Je to pomotane ale je to tak...otazka je ci ti je s nou dobre,ci sa spolu dobre citite ( z oboch stran ) ... mozno to je len chvilkove....urcite ju aj mas rad ale aj taky vztah mozno potrebuje dovolenku....ak sa neobzeras za druhymi dievcatami...je to v poriadku....
Ja osobne som to nezazil....
Je to pomotane ale je to tak...otazka je ci ti je s nou dobre,ci sa spolu dobre citite ( z oboch stran ) ... mozno to je len chvilkove....urcite ju aj mas rad ale aj taky vztah mozno potrebuje dovolenku....ak sa neobzeras za druhymi dievcatami...je to v poriadku....
Ja osobne som to nezazil....
-
---Aaron---
Light Star
Clovek casom zabudne, co ho na tom druhom pritahuje, vztah sa stava monotonny... Neber vas vztah ako samozrejmost, o lasku treba neustale bojovat a na vztahu stale pracovat. Skratka, skus najst to, co ta na nej na zaciatku zaujalo. A ako povedal jeden basnik >> "Ked clovek vie, preco miluje, tak nemiluje." Preto ak citis, ze ti chyba, ze chvile stravene s nou zaplnaju prave to prazdne miesto v tvojom srdci, nevahaj...
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Uz sa vam stalo? Ako ste to riesili?
Nič v zlom, ale podla mňa si to pos*al na plnej čiare!whisper napísal:Uz sa vam stalo? Ako ste to riesili?
ci sa vam stalo nieco take ze ste dievca velmi lubili, bolo vam spolu super ale odrazu na par dni tie city nejak zmizli... lebo v nedelu mi priatelka napisala ze ma pocit ze ju nelubim a ja som prekvapene zistil ze neviem odpovedat
... som jej napisal ze potrebujem par dni ze mam mozno len divnu naladu ale ona chcela odpoved hned a ja jej neklamem - tak som povedal ze neviem a dopadlo to neslavne...
uricte ju mam rad viac ako kamaratku, aj ked neviem ako moc, ale dnes som na nu stale myslel a stravil poobedie v posteli a aj som si poplakal a tak... neviem co mam robit... ona vravi ze je z toho chora ze ako mozem nevediet
-
audiotrack
VIP
-
erytrocyt
VIP
Je ale rozdiel chodiť s dievčaťom týždeň alebo rok. Neviem ako dlho chodí so svojou Whisper, no ak je to dlhšie, nedá sa to s týždňom porovnať.Drago napísal:mne sa toto stalo...chodil som s babou tyzden a potom som vlastne zistil, ze ju mam rad iba ako kamaratku...aj ked taku velmi dobru kamaratku..vzala to najprv dost zle, ale potom sme si to vydiskutovali a pochopila to....tak to skus aj ty...GL
Samozrejme že ak chodíš s dievčaťom ktoré sa ti náhodou pritrafilo týždeň a nejako si sa do nej ešte nestihol zaľúbiť, berieš ju ako lepšiu kamarátku ktorá ti sem tam dá pusu a tak.
Mne osobne trvalo mesiac, kým som zistil že svoju ľúbim.
Vzťahy sú zložitá vec.
Toto je o niečom inom. On ju ľúbi/l a nevie ako na tom momentálne je.
Môj skromný odhad je že sú už dlhšiu dobu spolu, trávia spolu príliž veľa času a majú vo vzťahu krízu. Nič viac, nič menej.
Vieš čo je úspech každého vzťahu? Zaľúbiť sa do jednej ženy viac-krát... A je to pravda.
Whisper, držím ti prst
dik, no pozname sa od 4. augusta, najprv sme boli len kamarati a tak, ved to poznate... ale od zaciatku sme vedeli obaja ze bude nieco viac, len na to musel prist spravny cas... no spolu sme odvtedy skoro kazdy den, a od prvej pusy su to asi 3-4 tyzdne... no uz sa bavime normalne, aj ked sa este hneva co chapem, dufam ze sa u mna vsetko vyjasni co najskor... a neberiem ani nebral som ju ako kamaratku co mi da pusu 
inak ja som si vedomy toho ze nemozem od vas ziadat navod co mam robit alebo radu, lebo rada je nebezpecny dar
chcem len vediet to co som dal do nazvu temy a spravit si pomocou toho nazor, pripadne sa poucit...
inak ja som si vedomy toho ze nemozem od vas ziadat navod co mam robit alebo radu, lebo rada je nebezpecny dar
sam musis vediet, aky mas nazor, nikto nedokaze vyriesit taky problem za teba, ak ti teraz doslo, ze nevies ci ju lubis, tak si ju bud ani nelubil, alebo niesi este zrely na dlhsi vztah, v ziadnom vztahu to nieje malina udrzat rovnaky drive ako na zaciatku, to sa neda inak by sa nase babky a dedkovia vodili po uliciach za rucicky ako nastrocni pubertaci a davali si francuzaky
asi neexistuje navod ako zistit, ci niekoho lubim, ja proste milujem svoju bambulku obcas si to tiez nemyslim
chodime spolu dost dlho, ale sak laska a rozum nejdu dokopy, bud jedno alebo druhe, takze svoju holku milujem a skolu nenavidim 
mno tema nema zmysel pokracovat dalej
dnes som s nou bol a zistil som ze city sa naozaj dakam stratili... bozky neboli z lasky, ale "len tak", ani som nemal ten super pocit pri nej ako kedysi... pre informaciu mam 19, takze zrely na vztah snad som
dik za nazory, rady a komentare... a zelam vam viac stastia ako som mal ja s nou
dnes som s nou bol a zistil som ze city sa naozaj dakam stratili... bozky neboli z lasky, ale "len tak", ani som nemal ten super pocit pri nej ako kedysi... pre informaciu mam 19, takze zrely na vztah snad som
dik za nazory, rady a komentare... a zelam vam viac stastia ako som mal ja s nou
jo jo... je to zvlastne prestat lubit dievca a pritom nevediet preco... mam 1000 dovodov preco s nou byt a 0 preco nie, ale aj tak to nejde
dufam ze sa z toho rychlo dostane, lebo ona ma stale lubi a budeme aspon priatelia, pretoze ju mam stale rad, len na vztah to uz proste nestaci...
btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja
btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja