BTW. na forum by som sa dostal ci tak ci ne...zalozim new nick ..heh...mam dyn ip , ale vies jak mi je to jedno
Vazenie na Hojku
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
********! chod na svoj grover a tam davaj svoje mudre reci ! a rady .... do kazdeho len nadavas ! a pritom si myslis ze ty si najmudrejsi ! ale pravda je opak ! ( povedz ked si profesorke vravel kolko je 5 m stvorcovich )Toxikoman napísal:hojko , sundevil - sak keby som dostal uz BAN , tak by som uz asi vedel preco som ho dostal ne ?? ...ved bany sa len tak nerozdavaju...
BTW. na forum by som sa dostal ci tak ci ne...zalozim new nick ..heh...mam dyn ip , ale vies jak mi je to jedno
btw: karma ti rapidne klesa viem za to to neserie ale clovek z cervenou karmou
toto si vobec nemyslim...len mna dokaze nasrat ked niekto hovori o tom comu sa nerozumie...Lebo je tu vela-vela tem na ktore sa da diskutovat...ale ked niekto pise aj do toho aj do toho...a nakoniec napise tam kde sa abolutne nevyzna a robi sa tam ako keby bol v tom vedec...dava rady pomocou googlu...nema skusenosti...tak to ma dokaze nasrat vazne...To ze ty necitas tych co maju minusovu karmu je tvoja vec....Ja sa karmou neriadim..lebo viem ze aj ti co maju 150 karmu su tu dlhsie a este aj su mladsi o 5 rokov odomna...tak co moze vediet take decko...Narodiel od teba riki sa nemusim pchat vsetkym do riti a stat v tej istej rade aby mi davali plusi..R1k1nko napísal:************** ! chod na svoj grover a tam davaj svoje mudre reci ! a rady .... do kazdeho len nadavas ! a pritom si myslis ze ty si najmudrejsi ! ale pravda je opak ! ( povedz ked si profesorke vravel kolko je 5 m stvorcovich )
btw: karma ti rapidne klesa viem za to to neserie ale clovek z cervenou karmoutoho si neprecitam !! (jeho post )
btw: povedal som profke ze je to 5 krat 5 metrov..ona chcela daky vypocet a ja trojcelnu ci ako sa tomu nadava neviem
-
mastermind
VIP
nikto ta nenuti riadit sa karmou ani sa snazit sa ju mat co najvyssiu. karma predstavuje nejaky rating uzivatelov na tomto fore. Odzrkadluje to, ako je uzivatel oblubeny, ci je inym sympaticky, ci ma prijemny prejav a podobne. Teba nemusi trapit ze ti momentalne svieti v profile -1.8, ale necuduj sa, ked ta uzivatelia nebudu brat vazne, ked budu tvoje prispevky preskakovat atd.Toxikoman napísal:toto si vobec nemyslim...len mna dokaze nasrat ked niekto hovori o tom comu sa nerozumie...Lebo je tu vela-vela tem na ktore sa da diskutovat...ale ked niekto pise aj do toho aj do toho...a nakoniec napise tam kde sa abolutne nevyzna a robi sa tam ako keby bol v tom vedec...dava rady pomocou googlu...nema skusenosti...tak to ma dokaze nasrat vazne...To ze ty necitas tych co maju minusovu karmu je tvoja vec....Ja sa karmou neriadim..lebo viem ze aj ti co maju 150 karmu su tu dlhsie a este aj su mladsi o 5 rokov odomna...tak co moze vediet take decko...Narodiel od teba riki sa nemusim pchat vsetkym do riti a stat v tej istej rade aby mi davali plusi..
btw: povedal som profke ze je to 5 krat 5 metrov..lenze ona chcela daky vypocet a ja trojcelnu ci ako sa tomu nadava neviem
Mozes sa hrat na tvrdeho chlapca, ale nikto nema rad ked ho niekto neberie vazne...
btw neviem o co islo s tymi 5m stvor. ale 5m stvorcovych nie je 5mx5m... to len na margo tych pseudointeligentov co chodia na forum a robia sa mudri
ja sa nehram na nikoho...ani na tvrdsieho chlapca ...Ani sa necudujem ked ma neberu vazne...Len neviem preco sa tema otocila na mna zrazu... tu sa rozpravalo o vazneni na hojku....dalsia vec si oblubeny podla seba ?? ..no lol..zato ze ked ti modovia a admini davaju kazdych 24 hod kladnu karmu sa necit tak...opytaj sa normalnych kingov alebo dakych starov alebo expertov...mastermind napísal:nikto ta nenuti riadit sa karmou ani sa snazit sa ju mat co najvyssiu. karma predstavuje nejaky rating uzivatelov na tomto fore. Odzrkadluje to, ako je uzivatel oblubeny, ci je inym sympaticky, ci ma prijemny prejav a podobne. Teba nemusi trapit ze ti momentalne svieti v profile -1.8, ale necuduj sa, ked ta uzivatelia nebudu brat vazne, ked budu tvoje prispevky preskakovat atd.
Mozes sa hrat na tvrdeho chlapca, ale nikto nema rad ked ho niekto neberie vazne...
btw neviem o co islo s tymi 5m stvor. ale 5m stvorcovych nie je 5mx5m... to len na margo tych pseudointeligentov co chodia na forum a robia sa mudri
BTW: viem uz ze to neni 5 krat 5m ....mal som mu len odpovedat ze co som povedal profke na hodine preto som to napisal...ale ty si to nepochopil a to je na margo tych pseudointelegentov co sa robia ze vsetkemu chapu jak si to sam povedal..
a este jedna vec...r1k1nko ma nazval v predchadzajucom prispevku arogantnym kktom preco si mu nedal kick ?? a to ze si mod...heh aspon vidite aky su ty ludia blby a zaujaty
-
R1k1nko
Darca
KICK nieToxikoman napísal: a este jedna vec...r1k1nko ma nazval v predchadzajucom prispevku arogantnym kktom preco si mu nedal kick ?? a to ze si mod...heh aspon vidite aky su ty ludia blby a zaujaty
(btw: chcel by som vidiet kolko hlasov dostal toxik na karmu a to + a - dakujem
//t0m4s3: 9/25
-
mastermind
VIP
jop mal som dat basu. neuvedomil som si to. mal si ten post oznamit...Toxikoman napísal:ja sa nehram na nikoho...ani na tvrdsieho chlapca ...Ani sa necudujem ked ma neberu vazne...Len neviem preco sa tema otocila na mna zrazu... tu sa rozpravalo o vazneni na hojku....dalsia vec si oblubeny podla seba ?? ..no lol..zato ze ked ti modovia a admini davaju kazdych 24 hod kladnu karmu sa necit tak...opytaj sa normalnych kingov alebo dakych starov alebo expertov...(nemozem,,mrte sa smejem inak na tych nazvoch) ..ako ta beru...
BTW: viem uz ze to neni 5 krat 5m ....mal som mu len odpovedat ze co som povedal profke na hodine preto som to napisal...ale ty si to nepochopil a to je na margo tych pseudointelegentov co sa robia ze vsetkemu chapu jak si to sam povedal..![]()
a este jedna vec...r1k1nko ma nazval v predchadzajucom prispevku arogantnym kktom preco si mu nedal kick ?? a to ze si mod...heh aspon vidite aky su ty ludia blby a zaujaty
co sa tyka toho vymienania si karmy medzi modmi... nedaj sa vysmiat.
ad nazory na mna: mne staci ze ma akceptnuju ti ktorych si sam vazim. Na tomto fore by som ich naratal zo 10-15.
skoro uplny suhlas s toxicomanom, avsak mam iba iny nazor ohladom googla atd. pretoze sa da odtial zohnat vela uzitocnych materialov
Co sa tyka ohladom pravidiel - tiez som ich nikdy necital a nemal som problem az na jedno - hojko vies o co sa jedna - a vyhrazat sa mi za to basov ked som o tom nevedel, trochu nasralo
, kedze vidim kolko ludi ho tu denne porusuje
Co sa tyka ohladom pravidiel - tiez som ich nikdy necital a nemal som problem az na jedno - hojko vies o co sa jedna - a vyhrazat sa mi za to basov ked som o tom nevedel, trochu nasralo
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
asi takto.Godfather napísal:OK, ale ako taka basa vyzera??
mozes sa prihlasit,posielat SS,browsovat forum kolko chces ale ked chces nieco napisat tak ti vyskoci tablicka ze ste v base a ukaze ti kolko casu ostava kym ta pustia.ako povedal tomasito,nie je to 3D basa s 150kg ciganom
//edit:tomasito lool