tu gramatiku ber s rezervouGangy napísal:Mate sa rady? Vy ste lesbicky?
Vek vo vztahu
Ja mam momentalne 17 rokof a chodim o 2 roky starsiou babou.Ale nefiem ako mame sa radi obidvaja klape nam to chodime spolu uz pol roka.Ale sereme ten trend co tu je zauzivany ze chalan by mal byt starsi
A niekedy ked idem snou von a s jej kamoskami nefiem sa mi to zda take ze ja som medzi nimi taky maly chlapcek . A ju moc milujem a nechcem sa jej zdat .Podla mna by na veku nemal byt problem a 2 roky sa mi nezda ani moc hlavne je ze sa mame radi a lubime nie ? Hlavne ja nefiem ze ked snou pojdem pred kamosou mojich ktory su stary ako ja snu ze mi neje*e
.. a co si otom myslia
nefie nekto co na to ?
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Miley Cyrus
Light Star
Vek vo vztahu
jeden dva roki to je v pohode da sa ale ked tam je nejaky velky rozdiel osem rokuv to je dost,tie pary ba sa mali k sebe hodit raz som isiel po ulici a videl som 190 centimetroveho chlapika a asi 160 centimetrovu babu,potom sa zastavili drzali sa za ruky a bozkali sa vyzeralo to dost na hovno 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
"Na základe svojich predchádzajúcich skúseností ..."nauraa napísal:pre mna je, spominanim vlastnych skusenosti nezovseobecnujem
Predstav si situáciu: si niekde v spoločnosti, na nejakom večierku povedzme. Bavíš sa s nejakým chalanom hodných pár minút. Je ti sympatický ako po stránke fyzickej, tak i po stránke ľudskej; vyzerá na seriózneho, spoľahlivého človeka. Začneš mať k nemu patričnú pozitívnu náklonnosť. No náhle počas tej príjemenj spoločnej debaty sa v kontexte dozvieš/vydedukuješ presne jeho vek, hoci na to vôbec nevyzerá. Príde zlomový bod v konverzácií.
A ja sa pýtam:
začneš sa na neho inak pozerať/inak sa s ním rozprávať?
do akej miery opadne tvoja náklonnosť vočí nemu? na nulu?
aká je pravdepodobnosť, že by si "tomu niečomu, čo vzniklo medzi Vami za tých pár minút" dala nejakú šancu do budúcnosti? prípadne ktoré veci by Ťa vedeli prijmeť k tomu, že to hneď nezavrhneš a budeš predsalen váhať s tým, že "je to stále v hre"?
Možno veľa otázok pokope, no zaujíma ma ženský názor na toto.
-
Lyson2580q
Zablokovaný
hm, myslím, že v prvom rade ma to prekvapí, nezačnem sa s ním rozprávať inak, ani moje sympatie k nemu neklesnú hneď na nulu alebo čo, ale môj pohľad na neho sa trochu zmení.. neviem, čím to je.. hm, ja mám 21 a vek pod 20 je pre mňa proste málo (sama som infant, nepotrebujem mať pri sebe ďalšieho takého :D) tak váhať sa dá snáď nad všetkým.. ale v tomto som skôr pesimista :)fikus-kukis napísal:začneš sa na neho inak pozerať/inak sa s ním rozprávať? do akej miery opadne tvoja náklonnosť vočí nemu? na nulu?
aká je pravdepodobnosť, že by si "tomu niečomu, čo vzniklo medzi Vami za tých pár minút" dala nejakú šancu do budúcnosti? prípadne ktoré veci by Ťa vedeli prijmeť k tomu, že to hneď nezavrhneš a budeš predsalen váhať s tým, že "je to stále v hre"?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nemyslíš, že biologický vek nie vždy zodpovedá mentálnemu a zahasiť chalana iba preto, lebo má v občianskom napísaných 19 - je trochu ...nauraa napísal:neviem, čím to je.. hm, ja mám 21 a vek pod 20 je pre mňa proste málo (sama som infant, nepotrebujem mať pri sebe ďalšieho takého) tak váhať sa dá snáď nad všetkým.. ale v tomto som skôr pesimista