Vek vo vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Vadi vam ked je vasa partnerka starsia ako vy?

Ano
65
17%
Nie
318
83%

Celkom hlasov: 383

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy napísal:Mate sa rady? Vy ste lesbicky?
tu gramatiku ber s rezervou :D
BloWerQo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BloWerQo »

Ja mam momentalne 17 rokof a chodim o 2 roky starsiou babou.Ale nefiem ako mame sa radi obidvaja klape nam to chodime spolu uz pol roka.Ale sereme ten trend co tu je zauzivany ze chalan by mal byt starsi :( A niekedy ked idem snou von a s jej kamoskami nefiem sa mi to zda take ze ja som medzi nimi taky maly chlapcek . A ju moc milujem a nechcem sa jej zdat .Podla mna by na veku nemal byt problem a 2 roky sa mi nezda ani moc hlavne je ze sa mame radi a lubime nie ? Hlavne ja nefiem ze ked snou pojdem pred kamosou mojich ktory su stary ako ja snu ze mi neje*e :( .. a co si otom myslia :( nefie nekto co na to ?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neberu ta tvoji "kamosi" v tvojom veku za to, ze chodis s o dva roky starsou? Kasli na nich... zaclen sa do jej partie, su dospeli, skor ta prijmu medzi seba ak si na zodpovedajucej mentalnej urovni. Asi si, ked sa mate radi :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Mne to neprekáža, skôr by ma zaujímalo, či to prekáža partnerke... Teraz riešim jednu o 3 roky staršiu než ja (20) a vyzerá to celkom fajn... len či ten vek nespraví veľa...

predsa len v tridsiatke štyridsiatke 3 roky nezabijú ale dištanc medzi 17 a 20 je ... veľký
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Vek vo vztahu

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

jeden dva roki to je v pohode da sa ale ked tam je nejaky velky rozdiel osem rokuv to je dost,tie pary ba sa mali k sebe hodit raz som isiel po ulici a videl som 190 centimetroveho chlapika a asi 160 centimetrovu babu,potom sa zastavili drzali sa za ruky a bozkali sa vyzeralo to dost na hovno :lol:
BloWerQo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BloWerQo »

Tiež si myslim. :)
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

pre mna je vek podstatny :O
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

a to akoze preco? :roll: lebo si zenska? omfg kam ten svet speje..
nauraa
Medium Star
Medium Star

nemam s tym dobre skusenosti, nevyzrete osobnosti a tak.. ale na druhej strane by som nerada zovseobecnovala
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Tak otazka vyzretosti nemusi byt otazkou veku ... nechces zovseobecnovat , ale robis to ;)
nauraa
Medium Star
Medium Star

pre mna je, spominanim vlastnych skusenosti nezovseobecnujem
punker
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa punker »

Nevadilo by mi, keby bola moja baba staršia ako ja, ale rozhodne by sa mi páčilo viac, keby som bol ja od nej starší
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

nauraa napísal:pre mna je, spominanim vlastnych skusenosti nezovseobecnujem
"Na základe svojich predchádzajúcich skúseností ..."

Predstav si situáciu: si niekde v spoločnosti, na nejakom večierku povedzme. Bavíš sa s nejakým chalanom hodných pár minút. Je ti sympatický ako po stránke fyzickej, tak i po stránke ľudskej; vyzerá na seriózneho, spoľahlivého človeka. Začneš mať k nemu patričnú pozitívnu náklonnosť. No náhle počas tej príjemenj spoločnej debaty sa v kontexte dozvieš/vydedukuješ presne jeho vek, hoci na to vôbec nevyzerá. Príde zlomový bod v konverzácií.

A ja sa pýtam:
začneš sa na neho inak pozerať/inak sa s ním rozprávať?
do akej miery opadne tvoja náklonnosť vočí nemu? na nulu?
aká je pravdepodobnosť, že by si "tomu niečomu, čo vzniklo medzi Vami za tých pár minút" dala nejakú šancu do budúcnosti? prípadne ktoré veci by Ťa vedeli prijmeť k tomu, že to hneď nezavrhneš a budeš predsalen váhať s tým, že "je to stále v hre"?

Možno veľa otázok pokope, no zaujíma ma ženský názor na toto.
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No tak nemusi to byt pravidlom, ze baba musi byt mladsia ako chalan, ale je to asi take praktickejsie.Ale ked sa ma uz niekto rad tak na veku nezalezi.
nauraa
Medium Star
Medium Star

fikus-kukis napísal:začneš sa na neho inak pozerať/inak sa s ním rozprávať? do akej miery opadne tvoja náklonnosť vočí nemu? na nulu?
aká je pravdepodobnosť, že by si "tomu niečomu, čo vzniklo medzi Vami za tých pár minút" dala nejakú šancu do budúcnosti? prípadne ktoré veci by Ťa vedeli prijmeť k tomu, že to hneď nezavrhneš a budeš predsalen váhať s tým, že "je to stále v hre"?
hm, myslím, že v prvom rade ma to prekvapí, nezačnem sa s ním rozprávať inak, ani moje sympatie k nemu neklesnú hneď na nulu alebo čo, ale môj pohľad na neho sa trochu zmení.. neviem, čím to je.. hm, ja mám 21 a vek pod 20 je pre mňa proste málo (sama som infant, nepotrebujem mať pri sebe ďalšieho takého :D) tak váhať sa dá snáď nad všetkým.. ale v tomto som skôr pesimista :)
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

Môj chalan ma 16 a ja 18 na začiatku nášho vzťahu mi to trošku prekážalo že je mladší ale časom som si uvedomila že na veku vôbec nezáleží podstatná je láska ktorú k sebe cítime :) :smt050
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

mne nie ... len vačšinou to vadí opačnému polhaviu ako sa čoraz viac presviedčam ... :?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

no odomna je frajerka starsia o tri mesiace

sme spolu rok a pol

zatial super
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

nauraa napísal:neviem, čím to je.. hm, ja mám 21 a vek pod 20 je pre mňa proste málo (sama som infant, nepotrebujem mať pri sebe ďalšieho takého :D) tak váhať sa dá snáď nad všetkým.. ale v tomto som skôr pesimista :)
Nemyslíš, že biologický vek nie vždy zodpovedá mentálnemu a zahasiť chalana iba preto, lebo má v občianskom napísaných 19 - je trochu ... :roll: ?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

... je trochu nedospele z jej strany... co speje len k tomu, ze pre daneho fyzicky 19/mentalne povedzme 23 rocneho chalana by bola ona sama len nedospelym dievcatkom, a aspon pre mna osobne z tejto pozicie nezaujimava (neber si zle ale lepsi termin som nenasiel :) )
Napísať odpoveď