m3thod-man napísal:Niekto tu pisal o elektronike,nech si riadne precita co som pisal,ze sa to tykalo prevazne potravim.
odpovedam rovnako->niekto tu pisal,ze si mam nieco riadne precitat, tak ty si tiez riadne precitaj co som napisal ja.(napisal som ze neviem ako to bolo u potravinach!)
no neviem ako to bolo pri potravinach to som si nevsimol ale bol som v nemecku v tom case ked boli dvojite cenovky ale napr u elektroniky som si 100% vsimol ze nebolo 1eu=1dm .. jasne ,ze cena v eu bola drahsia ale nie 1 ku 1 ... to uz trepete (a mam tiez rodinu v nemecku pre info)
Derek napísal:Bamda vladla do teras a Ficovu vladu este nepoznas tak ju nedcudzuj.OK
a ty si zil vo vyhnanstve? nepoznas KSC-minulost pana premiera... nepoznas p. primatora Ziliny a jeho aktivity a agendu?? nepoznas p. predsedu Meciara???
gwixt napísal:a ty si zil vo vyhnanstve? nepoznas KSC-minulost pana premiera... nepoznas p. primatora Ziliny a jeho aktivity a agendu?? nepoznas p. predsedu Meciara???
a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu.
Xantyp napísal:a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu.
s takymto pristupom sme mohli ostat radsej v stredoveku s kralom a nemuseli sme sa obtazovat nejakou parlamentnou demokraciou
Xantyp napísal:a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu.
Meciar a Slota tu uz vladli 2 volebne obdobia a zanechali tu riadnu spust. Fico minimalne podla jeho vyjadreni a slubov sa chysta na nieco ciastocne podobne.
sovietman napísal:ja si pamatam, narodil som sa 1982 a bolo lepšie.
ty si mozes tak vies co pamatat, ved to si mal 7 rokov ked padol rezim, takze si pamatas maximalne matersku skolku a nie realny zivot, tvoja jedina starost bola, aby si sa mal s cim hrat a nic ine
sundevil napísal:ty si mozes tak vies co pamatat, ved to si mal 7 rokov ked padol rezim, takze si pamatas maximalne matersku skolku a nie realny zivot, tvoja jedina starost bola, aby si sa mal s cim hrat a nic ine
ako mozes vediet co si pamatam a co nie????
sice som bol len iskra, ale uz od prvej triedy nás učili aky je zivot v komunizme. a pochybujem ze ty si nieco pamatas??? ved napis...
staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
ako sa správa dnesna mladez????
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!
sovietman napísal:staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
ako sa správa dnesna mladez????
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!
kto uz toto nepochopi tak neviem...
a za to vinis koho?? nejakeho predsedu vlady co sme tu mali? alebo azda ministra skolstva?
sovietman napísal:gwixt: jasne ze su to rodicia, ale preco sa zmenili vsetci rodicia ????
pretoze aj im sa zmenil zivot !!!
a ty vinis system za to ze sa ludia zmenili??? nutil ich niekto zmenit svoj zivot? akurat dostali slobodu a nevedeli co s nou ...
tak asi to bolo v nich aj predtym len sa nemohli realizovat ked nad nimi stal zly ujo policajt ....
dalsi priklad je ked ides napr, do nejakeho obchodu po nieco a kazda predavacka sa tvari "čo zase chce tento človek" Česť vynimkam a v obchodoch kde maju prisne kontrolovane aby sa tvarili milo.
sovietman napísal:dalsi priklad je ked ides napr, do nejakeho obchodu po nieco a kazda predavacka sa tvari "čo zase chce tento človek" Česť vynimkam a v obchodoch kde maju prisne kontrolovane aby sa tvarili milo.
je to tak proste no...
presne v niektorch zariadeniach to je tak ako to ukazuju v SOS, U Slovaka