|
| Autor |
Správa |
ZenniX Medium Star

Stav:  Založený: 12.12.2005 Príspevky: 350 Bydlisko: stolicka pred PC Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2006, 23:19 Predmet: |
|
|
| m3thod-man napísal: |
| Niekto tu pisal o elektronike,nech si riadne precita co som pisal,ze sa to tykalo prevazne potravim. |
odpovedam rovnako->niekto tu pisal,ze si mam nieco riadne precitat, tak ty si tiez riadne precitaj co som napisal ja.(napisal som ze neviem ako to bolo u potravinach!)
| Kód: |
| no neviem ako to bolo pri potravinach to som si nevsimol ale bol som v nemecku v tom case ked boli dvojite cenovky ale napr u elektroniky som si 100% vsimol ze nebolo 1eu=1dm .. jasne ,ze cena v eu bola drahsia ale nie 1 ku 1 ... to uz trepete (a mam tiez rodinu v nemecku pre info) |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 563
Zaslal: 03 Aug 2006, 0:20 Predmet: |
|
|
| ZenniX a ja som tvrdil ze ze ze to bolo u elektroniky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Derek Amateur

Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 30 Bydlisko: Martin SLOVAKIA Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 9:44 Predmet: |
|
|
| Joe-Joe napísal: |
| Čím kratšie bude ta banda vladnuť, tym lepšie pre Slovensko. |
Bamda vladla do teras a Ficovu vladu este nepoznas tak ju nedcudzuj.OK |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3090 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 10:19 Predmet: |
|
|
| Derek napísal: |
| Bamda vladla do teras a Ficovu vladu este nepoznas tak ju nedcudzuj.OK |
a ty si zil vo vyhnanstve? nepoznas KSC-minulost pana premiera... nepoznas p. primatora Ziliny a jeho aktivity a agendu?? nepoznas p. predsedu Meciara??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xantyp Expert

Stav:  Založený: 15.09.2005 Príspevky: 187
Zaslal: 03 Aug 2006, 11:22 Predmet: |
|
|
| gwixt napísal: |
| a ty si zil vo vyhnanstve? nepoznas KSC-minulost pana premiera... nepoznas p. primatora Ziliny a jeho aktivity a agendu?? nepoznas p. predsedu Meciara??? |
a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2544 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 11:26 Predmet: |
|
|
| Xantyp napísal: |
| a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu. |
s takymto pristupom sme mohli ostat radsej v stredoveku s kralom a nemuseli sme sa obtazovat nejakou parlamentnou demokraciou |
|
| Návrat hore |
|
 |
sovietman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 333 Bydlisko: NZ Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 11:39 Predmet: |
|
|
| gwixt napísal: |
| ty si asi este dobre pamatas casy ked si nosil pioniersku satku, ze? |
ja si pamatam, narodil som sa 1982 a bolo lepšie.
Inak ku*va kazdy nadava na novu vladu. Tak kto ju potom volil???
VY!!!! teda tí čo majú nad 18. ale tu má vacsina okolo 15 ako tak citam niektore prispevky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
cert Star

Stav:  Založený: 22.05.2004 Príspevky: 686 Bydlisko: peklo Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 11:58 Predmet: |
|
|
| Xantyp napísal: |
| a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu. |
Meciar a Slota tu uz vladli 2 volebne obdobia a zanechali tu riadnu spust. Fico minimalne podla jeho vyjadreni a slubov sa chysta na nieco ciastocne podobne.
P.S.: protirecis si. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2544 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 12:03 Predmet: |
|
|
| sovietman napísal: |
| ja si pamatam, narodil som sa 1982 a bolo lepšie. |
ty si mozes tak vies co pamatat, ved to si mal 7 rokov ked padol rezim, takze si pamatas maximalne matersku skolku a nie realny zivot, tvoja jedina starost bola, aby si sa mal s cim hrat a nic ine |
|
| Návrat hore |
|
 |
sovietman Medium Star

|
Zaslal: 03 Aug 2006, 12:05 Predmet: jj |
|
|
| sundevil napísal: |
| ty si mozes tak vies co pamatat, ved to si mal 7 rokov ked padol rezim, takze si pamatas maximalne matersku skolku a nie realny zivot, tvoja jedina starost bola, aby si sa mal s cim hrat a nic ine |
ako mozes vediet co si pamatam a co nie????
sice som bol len iskra, ale uz od prvej triedy nás učili aky je zivot v komunizme. a pochybujem ze ty si nieco pamatas??? ved napis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 796 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 12:13 Predmet: |
|
|
ja si pamatam, narodil som sa 1982 a bolo lepšie.  |
Tak ty mas bud super pamat alebo si bol pocas svojich prvých 7mich rokov zivota nadprirodzene-super-ultra-mega inteligentny. Je zazrak ze 0 az 7 rocne decko vie ohodnotit politicky rezim a posudit ci je dobry alebo zly.... fakt si ma presvedcil, moj zivot uz nikdy nebude ako predtym
Ak sa pytas kto volil Fica, tak ako som uz povedal 15% zo vsetkych volicov (aj tych co nesli volit) a povacsinou to boli podla mna asi naivni a nevzdelani ludia ktori nevidia skrz populizmus, ale mas v niecom aj pravdu, a sice:
VOX POPULI - VOX DEI
..co si ludia upiekli to si aj zjedia, len skoda ze to ho**o budem musiet jest tiez aj ked ja som griloval kuracie prsicka........ |
|
| Návrat hore |
|
 |
sovietman Medium Star

|
Zaslal: 03 Aug 2006, 12:18 Predmet: jj |
|
|
staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
ako sa správa dnesna mladez????
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!
kto uz toto nepochopi tak neviem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3090 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2006, 12:23 Predmet: Re: jj |
|
|
staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
ako sa správa dnesna mladez????
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!
kto uz toto nepochopi tak neviem...  |
a za to vinis koho?? nejakeho predsedu vlady co sme tu mali? alebo azda ministra skolstva?
a co takto rodicia? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sovietman Medium Star

|
Zaslal: 03 Aug 2006, 12:27 Predmet: jj |
|
|
gwixt: jasne ze su to rodicia, ale preco sa zmenili vsetci rodicia ????
pretoze aj im sa zmenil zivot !!!
a predtym ucitelky prispievali vo velkej miere k vychove ziakov. a teraz??
no hanba. deti sa im stracaju na vyletoch, ucitelky ozrate.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

|
Zaslal: 03 Aug 2006, 12:31 Predmet: Re: jj |
|
|
gwixt: jasne ze su to rodicia, ale preco sa zmenili vsetci rodicia ????
pretoze aj im sa zmenil zivot !!! |
a ty vinis system za to ze sa ludia zmenili??? nutil ich niekto zmenit svoj zivot? akurat dostali slobodu a nevedeli co s nou ...
tak asi to bolo v nich aj predtym len sa nemohli realizovat ked nad nimi stal zly ujo policajt .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|