Vlada Roberta Fica
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj
staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
ako sa správa dnesna mladez????
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!
kto uz toto nepochopi tak neviem...
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!
Re: jj
a za to vinis koho?? nejakeho predsedu vlady co sme tu mali? alebo azda ministra skolstva?sovietman napísal:staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
a co takto rodicia?
-
sovietman
Star
jj
gwixt: jasne ze su to rodicia, ale preco sa zmenili vsetci rodicia ????
pretoze aj im sa zmenil zivot !!!
a predtym ucitelky prispievali vo velkej miere k vychove ziakov. a teraz??
no hanba. deti sa im stracaju na vyletoch, ucitelky ozrate....
a predtym ucitelky prispievali vo velkej miere k vychove ziakov. a teraz??
no hanba. deti sa im stracaju na vyletoch, ucitelky ozrate....
a ty vinis system za to ze sa ludia zmenili??? nutil ich niekto zmenit svoj zivot? akurat dostali slobodu a nevedeli co s nou ...sovietman napísal:gwixt: jasne ze su to rodicia, ale preco sa zmenili vsetci rodicia ????
tak asi to bolo v nich aj predtym len sa nemohli realizovat ked nad nimi stal zly ujo policajt ....
-
sovietman
Star
jj
dalsi priklad je ked ides napr, do nejakeho obchodu po nieco a kazda predavacka sa tvari "čo zase chce tento človek" Česť vynimkam a v obchodoch kde maju prisne kontrolovane aby sa tvarili milo.
je to tak proste no...
je to tak proste no...
presne v niektorch zariadeniach to je tak ako to ukazuju v SOS, U Slovakasovietman napísal:dalsi priklad je ked ides napr, do nejakeho obchodu po nieco a kazda predavacka sa tvari "čo zase chce tento človek" Česť vynimkam a v obchodoch kde maju prisne kontrolovane aby sa tvarili milo.![]()
je to tak proste no...
hlavne v hypermarketoch, tam tie znechutene babky pri pokladniXantyp napísal:presne v niektorch zariadeniach to je tak ako to ukazuju v SOS, U Slovaka![]()
ked tam ty budes sediet 8 hodin a viac tak by som rad videl tvoj ksicht aky budes struhatSLIMO napísal:hlavne v hypermarketoch, tam tie znechutene babky pri pokladni...nechapem, ked sa im to nechce robit, tak preco tam su???
Toto ich ma ospravedlnovat?sundevil napísal:ked tam ty budes sediet 8 hodin a viac tak by som rad videl tvoj ksicht aky budes struhat
4ALL: Vyvarujte sa OT, vasimi skusenostami a nazormi na arogantnu obsluhu mozete prispiet v teme Arogantna obsluha
-
elko520
Medium Expert
Ja som z novou vladou spokojny.....A nejake obavy EU?...nech sa strcia do analu.........a obavy mensin?....konecne tu pre nich nebude na ruziach ustlate..(dufam).....nechajme vladu vladnut....sami sme si ju zvolili.....vysledky sa dostavia neskor, ci uz budu priaznive alebo nie..... hodnotme az na konci...nie na zaciatku...
ja som ich nevolil .... a hadam mam pravo byt kriticky...elko520 napísal:...sami sme si ju zvolili.....vysledky sa dostavia neskor, ci uz budu priaznive alebo nie..... hodnotme az na konci...nie na zaciatku...
byt ticho a hodnotit az ked bude neskoro (po styroch rokoch, ci uz budu vysledky priaznie alebo nie
-
elko520
Medium Expert
taketo "ja som ho nevolil" si niekam strc....polovica ludi co sa tu vychvaluje jak strasne neznasa Fica ho volilo...odkial by nabral potom tolko hlasov ha?.....to je fuk, nechaj tak........a co chces akoze spravit v priebehu tych 4 rokov? nezmenis nic, akurat sa mozes niekde pri pive v krcme rozculovat.....gwixt napísal:ja som ich nevolil .... a hadam mam pravo byt kriticky...
byt ticho a hodnotit az ked bude neskoro (po styroch rokoch, ci uz budu vysledky priaznie alebo nie) je trochu divne .. nemyslis??
kua ja sa nehanbim za to ze som volil SDKU .... a ked sa budem rozculovat co zmenis?? zakazes mi to??? ako pred '89 ked si tiez musel drzat hubu? ... a to ze tu na fore sa ti nikto robka nezastane jedine ukazuje na to zeelko520 napísal:taketo "ja som ho nevolil" si niekam strc....polovica ludi co sa tu vychvaluje jak strasne neznasa Fica ho volilo...odkial by nabral potom tolko hlasov ha?.....to je fuk, nechaj tak........a co chces akoze spravit v priebehu tych 4 rokov? nezmenis nic, akurat sa mozes niekde pri pive v krcme rozculovat.....
1) vacsina (80%) nema volebne pravo
2) zvysok ma rozum!!
odkial? napr od teba, od ludi co neboli volit...elko520 napísal:taketo "ja som ho nevolil" si niekam strc....polovica ludi co sa tu vychvaluje jak strasne neznasa Fica ho volilo...odkial by nabral potom tolko hlasov ha?.....to je fuk, nechaj tak........a co chces akoze spravit v priebehu tych 4 rokov? nezmenis nic, akurat sa mozes niekde pri pive v krcme rozculovat.....
no pekne zacinaju, najskor Cabajov zakon, o podobnej veci uz 2x rozhodoval ustavny sud a uznal takuto prax za protiustavnu, nakoniec sa zlakli a preto ten zakon stiahli
a toto je dobre
Fico napísal:Ak pán Mečiar nestihol hlasovanie kvôli tomu, že išiel neskoro, zle zaparkoval, jednoducho prišiel neskoro, koľkokrát sme my prišli neskoro do školy alebo na iné hlasovania. Aj mne sa stalo, že som na niektoré dôležité hlasovania nestihol dobehnúť. Ja vysvetleniu pána Mečiara verím a nemám dôvod ho v žiadnom prípade spochybňovať, povedal dnes novinárom Fico.
este 5 poslancov dole a mame tu volbyZa programové vyhlásenie vlády dnes hlasovalo 80 zo 135 prítomných poslancov.
a este jedna poznamka k PPV novej vlady, ta sa zavazuje ze postavi "presne" 100 km dialnic do roku 2010, nemal som naladu pozerat tu ich skvelu rozpravu co davali v telke, ale vcera vecer bola taka nuda, ze som sa asi 10 minut na to dival, akurat hovoril prokopovic o dialniciach, v sucasnosti je tesne pred dokoncenim, resp budu dokoncene do r. 2007-8 asi 120 km dialnic, takze nova vlada nemusi prakticky uz nic spracovavat, im staci iba pockat kym sa sucasne dostavaju a budu mat splnene toto ich vyhlasenie, troska malo tych 100 km? nie?