Vlada Roberta Fica

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

neviem
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

Príspevok od používateľa sovietman »

staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
ako sa správa dnesna mladez????
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!

kto uz toto nepochopi tak neviem... :roll:
gwixt
Addict
Addict

Re: jj

Príspevok od používateľa gwixt »

sovietman napísal:staci sa pozriet ako to vyzeralo na škole predtým a teraz !!!!
ako sa správa dnesna mladez????
vtedy sme sa neodvazili na "sudruzku ucitelku" ani zle pozriet a teraz deti do očí nadavaju ucitelom!!!

kto uz toto nepochopi tak neviem... :roll:
a za to vinis koho?? nejakeho predsedu vlady co sme tu mali? alebo azda ministra skolstva?

a co takto rodicia?
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

gwixt: jasne ze su to rodicia, ale preco sa zmenili vsetci rodicia ????
pretoze aj im sa zmenil zivot !!!

a predtym ucitelky prispievali vo velkej miere k vychove ziakov. a teraz??
no hanba. deti sa im stracaju na vyletoch, ucitelky ozrate....
gwixt
Addict
Addict

sovietman napísal:gwixt: jasne ze su to rodicia, ale preco sa zmenili vsetci rodicia ????
pretoze aj im sa zmenil zivot !!!
a ty vinis system za to ze sa ludia zmenili??? nutil ich niekto zmenit svoj zivot? akurat dostali slobodu a nevedeli co s nou ...
tak asi to bolo v nich aj predtym len sa nemohli realizovat ked nad nimi stal zly ujo policajt ....
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

gwist : ano,bohuzial je to tak :cry:
slay
Addict
Addict

neviem
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

dalsi priklad je ked ides napr, do nejakeho obchodu po nieco a kazda predavacka sa tvari "čo zase chce tento človek" Česť vynimkam a v obchodoch kde maju prisne kontrolovane aby sa tvarili milo. :wink:

je to tak proste no...
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

sovietman napísal:dalsi priklad je ked ides napr, do nejakeho obchodu po nieco a kazda predavacka sa tvari "čo zase chce tento človek" Česť vynimkam a v obchodoch kde maju prisne kontrolovane aby sa tvarili milo. :wink:

je to tak proste no...
presne v niektorch zariadeniach to je tak ako to ukazuju v SOS, U Slovaka :) :?
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Xantyp napísal:presne v niektorch zariadeniach to je tak ako to ukazuju v SOS, U Slovaka :) :?
hlavne v hypermarketoch, tam tie znechutene babky pri pokladni :evil: ...nechapem, ked sa im to nechce robit, tak preco tam su???
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

SLIMO napísal:hlavne v hypermarketoch, tam tie znechutene babky pri pokladni :evil: ...nechapem, ked sa im to nechce robit, tak preco tam su???
ked tam ty budes sediet 8 hodin a viac tak by som rad videl tvoj ksicht aky budes struhat
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

sundevil napísal:ked tam ty budes sediet 8 hodin a viac tak by som rad videl tvoj ksicht aky budes struhat
Toto ich ma ospravedlnovat?

4ALL: Vyvarujte sa OT, vasimi skusenostami a nazormi na arogantnu obsluhu mozete prispiet v teme Arogantna obsluha
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Ja som z novou vladou spokojny.....A nejake obavy EU?...nech sa strcia do analu.........a obavy mensin?....konecne tu pre nich nebude na ruziach ustlate..(dufam).....nechajme vladu vladnut....sami sme si ju zvolili.....vysledky sa dostavia neskor, ci uz budu priaznive alebo nie..... hodnotme az na konci...nie na zaciatku...
gwixt
Addict
Addict

elko520 napísal:...sami sme si ju zvolili.....vysledky sa dostavia neskor, ci uz budu priaznive alebo nie..... hodnotme az na konci...nie na zaciatku...
ja som ich nevolil .... a hadam mam pravo byt kriticky...
byt ticho a hodnotit az ked bude neskoro (po styroch rokoch, ci uz budu vysledky priaznie alebo nie :roll: ) je trochu divne .. nemyslis??
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

gwixt napísal:ja som ich nevolil .... a hadam mam pravo byt kriticky...
byt ticho a hodnotit az ked bude neskoro (po styroch rokoch, ci uz budu vysledky priaznie alebo nie :roll: ) je trochu divne .. nemyslis??
taketo "ja som ho nevolil" si niekam strc....polovica ludi co sa tu vychvaluje jak strasne neznasa Fica ho volilo...odkial by nabral potom tolko hlasov ha?.....to je fuk, nechaj tak........a co chces akoze spravit v priebehu tych 4 rokov? nezmenis nic, akurat sa mozes niekde pri pive v krcme rozculovat.....
gwixt
Addict
Addict

elko520 napísal:taketo "ja som ho nevolil" si niekam strc....polovica ludi co sa tu vychvaluje jak strasne neznasa Fica ho volilo...odkial by nabral potom tolko hlasov ha?.....to je fuk, nechaj tak........a co chces akoze spravit v priebehu tych 4 rokov? nezmenis nic, akurat sa mozes niekde pri pive v krcme rozculovat.....
kua ja sa nehanbim za to ze som volil SDKU .... a ked sa budem rozculovat co zmenis?? zakazes mi to??? ako pred '89 ked si tiez musel drzat hubu? ... a to ze tu na fore sa ti nikto robka nezastane jedine ukazuje na to ze
1) vacsina (80%) nema volebne pravo
2) zvysok ma rozum!!
sundevil
VIP
VIP

elko520 napísal:taketo "ja som ho nevolil" si niekam strc....polovica ludi co sa tu vychvaluje jak strasne neznasa Fica ho volilo...odkial by nabral potom tolko hlasov ha?.....to je fuk, nechaj tak........a co chces akoze spravit v priebehu tych 4 rokov? nezmenis nic, akurat sa mozes niekde pri pive v krcme rozculovat.....
odkial? napr od teba, od ludi co neboli volit...

no pekne zacinaju, najskor Cabajov zakon, o podobnej veci uz 2x rozhodoval ustavny sud a uznal takuto prax za protiustavnu, nakoniec sa zlakli a preto ten zakon stiahli

a toto je dobre :D
Fico napísal:Ak pán Mečiar nestihol hlasovanie kvôli tomu, že išiel neskoro, zle zaparkoval, jednoducho prišiel neskoro, koľkokrát sme my prišli neskoro do školy alebo na iné hlasovania. Aj mne sa stalo, že som na niektoré dôležité hlasovania nestihol dobehnúť. Ja vysvetleniu pána Mečiara verím a nemám dôvod ho v žiadnom prípade spochybňovať, povedal dnes novinárom Fico.
Za programové vyhlásenie vlády dnes hlasovalo 80 zo 135 prítomných poslancov.
este 5 poslancov dole a mame tu volby

a este jedna poznamka k PPV novej vlady, ta sa zavazuje ze postavi "presne" 100 km dialnic do roku 2010, nemal som naladu pozerat tu ich skvelu rozpravu co davali v telke, ale vcera vecer bola taka nuda, ze som sa asi 10 minut na to dival, akurat hovoril prokopovic o dialniciach, v sucasnosti je tesne pred dokoncenim, resp budu dokoncene do r. 2007-8 asi 120 km dialnic, takze nova vlada nemusi prakticky uz nic spracovavat, im staci iba pockat kym sa sucasne dostavaju a budu mat splnene toto ich vyhlasenie, troska malo tych 100 km? nie?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

To je ale taky sprosty ch*j ten Kalinak :x Uboha Ficova bábka. ODVOLAL SPISIAKA!!! Tato vlada asi fakt chce odvolat z funkcii vsetkych vzkonnych a schopnych ludi!!
SUXX HARD :!:
slay
Addict
Addict

hahaha

neviem
sundevil
VIP
VIP

predchadzajuca vlada musela dobre setrit, ked tato nova este ani vladnut nezacala a uz rozdava peniaze - stastne vianoce s uradom vlady :D lenze skoda ze iba pre dochodcov :(
Napísať odpoveď