Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vodne fajky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Fajcite vodne fajky?
Ano, v podniku
15%
 15%  [ 55 ]
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
39%
 39%  [ 143 ]
Nie
45%
 45%  [ 167 ]
Celkom hlasov : 365

Autor Správa
tomexx
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 06.11.2004

PríspevokZaslal: 08 Jan 2006, 18:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hmm, no v meste je plno cajovni, ktore su vybavene aj vodnymi fajkami, ale este som to aj tak neskusal. Kamarati ma uz davnejsie nahovarali, ze nech idem s nimi, ale nejako som sa k tomu nemal... Snad inokedy... Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 08 Jan 2006, 19:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hm... kto vie ako najlepsie pripravit fajku??? Kolko tabaku dat aby to vyslo presne, kolko dierok spravit v alobale, ako to zabalit do alobalu? davat dvojity? Dierky davat velke? ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 08 Jan 2006, 19:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
Hm... kto vie ako najlepsie pripravit fajku??? Kolko tabaku dat aby to vyslo presne, kolko dierok spravit v alobale, ako to zabalit do alobalu? davat dvojity? Dierky davat velke? ...

nuz, zavisi to od vela aspektov, par uvediem:1.aku silnu mas rad 2.aky mas tabak 3.aku mas stavbu fajky(velka/mala),...
ako fakt zalezi na tebe, pokial mas doma fajku, tak po par pouzitiach zistis ake mnozstvo tabaku ti chuti, ci staci tolko dierok v alobale na postacujuci priechod vzduchu, kolko vody je pre teba optimalne na filtrovanie vzduchu....
Návrat hore
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 08 Jan 2006, 22:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak mohol si byt trochu konkretnejsi, lebo bratranec si doniesol z Egypta a sme dost mali problemy s dokonalym vyfajcenim... Bud ostal tabak a posiel uhlik alebo naopak a ani to velmi nedymilo a pritom som dal dost dierok a tak...
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 08 Jan 2006, 23:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
Tak mohol si byt trochu konkretnejsi, lebo bratranec si doniesol z Egypta a sme dost mali problemy s dokonalym vyfajcenim... Bud ostal tabak a posiel uhlik alebo naopak a ani to velmi nedymilo a pritom som dal dost dierok a tak...

zaujimave, a uhlik bol uplne rozzhaveny? (horel cely? treba ho rozduchat-rozfukat).
tabak treba rozlozit po celej tej keramickej blbosti Surprised), prosto nedavat ho len do stredu, ale po celej ploche tej keramickej "hlavy", a vody nedavat prilis vela, len tak po to ustie,...
a treba vo fajke urobit podtlak, t.j. uzavriet taky ten druhy vyvod ktory je oproti hadici a par krat ju riadne rozdychat....
edit:aby som nezabudol:fajku je potrebne cistit, nato netreba zabudat, a to najlepsie po kazdom pouziti, bo decht sa usadza a fajka neprijemne smrdi,...
Návrat hore
i-cube
Professional
Professional

Založený: 09.01.2005

PríspevokZaslal: 08 Jan 2006, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

jablko a druhu si nepamatam. ak sa na chate najde, nepohrdnem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 09 Jan 2006, 0:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jablkovy tabak a fajka priamo z Tuniska. Inak vodnaska iba zeleneho (kedysi) Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 09 Jan 2006, 4:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

ob3l1x napísal:
njn vodne fajky su super a tabak ktory mi najviac chuti hmmm jednoznacne ceresnaaaaaaaaa mal som este aj zopar inych ale proste ceresna je taka pre mna strasne fajna ale hlavne musi byt kvalitna fajka Smile boo ked to dobre netesni je to skor zle ako dobre Sad
Nepochopil som tu cast, ze ale hlavne musi byt kvalitna fajka - to je jedno, ci je to od muza alebo zeny??? Very Happy

t0m4s3 napísal:
Jablkovy tabak a fajka priamo z Tuniska. Inak vodnaska iba zeleneho (kedysi) Smile
Tak to prines, okostujem aj ja!!!
Návrat hore
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 09 Jan 2006, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Traktorista napísal:
zaujimave, a uhlik bol uplne rozzhaveny? (horel cely? treba ho rozduchat-rozfukat).
tabak treba rozlozit po celej tej keramickej blbosti Surprised), prosto nedavat ho len do stredu, ale po celej ploche tej keramickej "hlavy", a vody nedavat prilis vela, len tak po to ustie,...
a treba vo fajke urobit podtlak, t.j. uzavriet taky ten druhy vyvod ktory je oproti hadici a par krat ju riadne rozdychat....
edit:aby som nezabudol:fajku je potrebne cistit, nato netreba zabudat, a to najlepsie po kazdom pouziti, bo decht sa usadza a fajka neprijemne smrdi,...
Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak...
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 09 Jan 2006, 15:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak...

no, ak si spravil vsetko ako som pisal (teda uhlis zakryt alobalom, nie ho do alobalu zabalit,.. a dat ho do celej keramickej"hlavy"), tak to asi uz xce len skill,...

niektory ludia namiesto vody leju mlieko a ine tekutiny,...

skus,... ale asi to je len o skille
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 09 Jan 2006, 15:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ceresnovy tabak je v pohodickee
Návrat hore
jovan
Amateur
Amateur

Založený: 09.01.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2006, 22:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor....
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 09 Jan 2006, 22:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

jovan napísal:
no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor....

toto ma od "travy" tak daleko ako ja od afy,...
Návrat hore
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 10 Jan 2006, 1:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

jovan napísal:
Do vodnej fajky sa nedava trava (teda vacsinou nie;) ), ale taky vodnofajkovy tabak. Kedze sa to filtruje cez vodu, velke prevelke mnozstvo skodlivin ostava v tej vode (skuste sa z nej trochu napit po fajceni, len tak namocit prst... bleeee) a dym ktory tahas do pluc je prakticky cisty. Citis len prijemnu chut prichute...
Návrat hore
Edko21
Amateur
Amateur

Založený: 03.06.2005

PríspevokZaslal: 10 Jan 2006, 2:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mala rada. Skuste si dat do vody tak 0,5 dl bieleho rumu. Robi to zazraky!!!
A tabak? Najradsej mam zelene jablko + citron.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Ďalšia
Strana 2 z 37

Prejdi na: