|
|
|
| Fajcite vodne fajky? |
| Ano, v podniku |
|
15% |
[ 55 ] |
| Ano, doma/u kamarata/ked je moznost |
|
39% |
[ 143 ] |
| Nie |
|
45% |
[ 167 ] |
|
| Celkom hlasov : 365 |
|
| Autor |
Správa |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1705 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 18:57 Predmet: |
|
|
Hmm, no v meste je plno cajovni, ktore su vybavene aj vodnymi fajkami, ale este som to aj tak neskusal. Kamarati ma uz davnejsie nahovarali, ze nech idem s nimi, ale nejako som sa k tomu nemal... Snad inokedy...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 19:04 Predmet: |
|
|
| Hm... kto vie ako najlepsie pripravit fajku??? Kolko tabaku dat aby to vyslo presne, kolko dierok spravit v alobale, ako to zabalit do alobalu? davat dvojity? Dierky davat velke? ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 19:10 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
| Hm... kto vie ako najlepsie pripravit fajku??? Kolko tabaku dat aby to vyslo presne, kolko dierok spravit v alobale, ako to zabalit do alobalu? davat dvojity? Dierky davat velke? ... |
nuz, zavisi to od vela aspektov, par uvediem:1.aku silnu mas rad 2.aky mas tabak 3.aku mas stavbu fajky(velka/mala),...
ako fakt zalezi na tebe, pokial mas doma fajku, tak po par pouzitiach zistis ake mnozstvo tabaku ti chuti, ci staci tolko dierok v alobale na postacujuci priechod vzduchu, kolko vody je pre teba optimalne na filtrovanie vzduchu.... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 08 Jan 2006, 22:32 Predmet: |
|
|
| Tak mohol si byt trochu konkretnejsi, lebo bratranec si doniesol z Egypta a sme dost mali problemy s dokonalym vyfajcenim... Bud ostal tabak a posiel uhlik alebo naopak a ani to velmi nedymilo a pritom som dal dost dierok a tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 23:27 Predmet: |
|
|
| Tak mohol si byt trochu konkretnejsi, lebo bratranec si doniesol z Egypta a sme dost mali problemy s dokonalym vyfajcenim... Bud ostal tabak a posiel uhlik alebo naopak a ani to velmi nedymilo a pritom som dal dost dierok a tak... |
zaujimave, a uhlik bol uplne rozzhaveny? (horel cely? treba ho rozduchat-rozfukat).
tabak treba rozlozit po celej tej keramickej blbosti ), prosto nedavat ho len do stredu, ale po celej ploche tej keramickej "hlavy", a vody nedavat prilis vela, len tak po to ustie,...
a treba vo fajke urobit podtlak, t.j. uzavriet taky ten druhy vyvod ktory je oproti hadici a par krat ju riadne rozdychat....
edit:aby som nezabudol:fajku je potrebne cistit, nato netreba zabudat, a to najlepsie po kazdom pouziti, bo decht sa usadza a fajka neprijemne smrdi,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1528 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 23:41 Predmet: |
|
|
| jablko a druhu si nepamatam. ak sa na chate najde, nepohrdnem |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14127 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 0:42 Predmet: |
|
|
Jablkovy tabak a fajka priamo z Tuniska. Inak vodnaska iba zeleneho (kedysi)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14344 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 4:04 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
njn vodne fajky su super a tabak ktory mi najviac chuti hmmm jednoznacne ceresnaaaaaaaaa mal som este aj zopar inych ale proste ceresna je taka pre mna strasne fajna ale hlavne musi byt kvalitna fajka boo ked to dobre netesni je to skor zle ako dobre  |
Nepochopil som tu cast, ze ale hlavne musi byt kvalitna fajka - to je jedno, ci je to od muza alebo zeny???
| t0m4s3 napísal: |
Jablkovy tabak a fajka priamo z Tuniska. Inak vodnaska iba zeleneho (kedysi)  |
Tak to prines, okostujem aj ja!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Jan 2006, 14:49 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
zaujimave, a uhlik bol uplne rozzhaveny? (horel cely? treba ho rozduchat-rozfukat).
tabak treba rozlozit po celej tej keramickej blbosti ), prosto nedavat ho len do stredu, ale po celej ploche tej keramickej "hlavy", a vody nedavat prilis vela, len tak po to ustie,...
a treba vo fajke urobit podtlak, t.j. uzavriet taky ten druhy vyvod ktory je oproti hadici a par krat ju riadne rozdychat....
edit:aby som nezabudol:fajku je potrebne cistit, nato netreba zabudat, a to najlepsie po kazdom pouziti, bo decht sa usadza a fajka neprijemne smrdi,... |
Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 09 Jan 2006, 15:10 Predmet: |
|
|
Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak... |
no, ak si spravil vsetko ako som pisal (teda uhlis zakryt alobalom, nie ho do alobalu zabalit,.. a dat ho do celej keramickej"hlavy"), tak to asi uz xce len skill,...
niektory ludia namiesto vody leju mlieko a ine tekutiny,...
skus,... ale asi to je len o skille |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 15:19 Predmet: |
|
|
Ceresnovy tabak je v pohodickee  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jovan Amateur

Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 15
Zaslal: 09 Jan 2006, 22:50 Predmet: |
|
|
| no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 09 Jan 2006, 22:53 Predmet: |
|
|
| jovan napísal: |
| no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor.... |
toto ma od "travy" tak daleko ako ja od afy,... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Jan 2006, 1:23 Predmet: |
|
|
| jovan napísal: |
Do vodnej fajky sa nedava trava (teda vacsinou nie;) ), ale taky vodnofajkovy tabak. Kedze sa to filtruje cez vodu, velke prevelke mnozstvo skodlivin ostava v tej vode (skuste sa z nej trochu napit po fajceni, len tak namocit prst... bleeee) a dym ktory tahas do pluc je prakticky cisty. Citis len prijemnu chut prichute... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edko21 Amateur

Stav:  Založený: 03.06.2005 Príspevky: 29 Bydlisko: BA ??? Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 2:01 Predmet: |
|
|
Mala rada. Skuste si dat do vody tak 0,5 dl bieleho rumu. Robi to zazraky!!!
A tabak? Najradsej mam zelene jablko + citron. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|