dan napísal:mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede]
1 dierka v strede??? noooo, asi nie...
jin153:oka
ten druhy:u slona maju fajne sisi, ale vela krat nemaju uhliky, abo tabak, abo nieco,... proste sa mi uz vela krat stalo ze som dosiel k slonovi a proste nemali vodarne...
no neviem ci by som do vodnej fajky miesal alkohol,ale tak kazdy ma ine chute.Uz som tam nalial myslim ze borovicku a ze by to malo iny efekt ani ne.Len na co ja si potrpim je aby sa do vody dal lad,pretoze inak sa voda rozohreje a bdue palit v krku jak svina.Minule sme s kamosom dali do vodnej zmrazene jahody,tak to vodu schôladilo jak nikdy,len ziadne jahody sme necitili.
Frikso napísal:Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
the best!: jasminova, melonova, visnova vrelo odporucam
jj to tiez dobre poznam dobra cajovna, chcel som tam ist s juckym, ale nevyslo ...naposledy som tam bol minuly tyzden. Odporucam vsetkym
raz som fajcil vodnu fajku je to uplne ine ako normalne cigarety alebo marihuana uuuplne ine to som fajcil s octcom ked som bol este mensi som mohol ma 17 rokov a boli sme v turecku
Frikso napísal:Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel
Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera
ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
jak keby ta fajka dychala za teba..
osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck ) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom)
mirak2 napísal:ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
jak keby ta fajka dychala za teba..
osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck ) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom)
Pre tvoju informaciu ma cela tabakova napln 3% nikotinu beznej cigarety, z coho este vacsinu prefiltruje voda/mlieko. Ziaden decht.
mirak2 napísal:Smallvill?
dneska som tam bol... som tam zaspal a pri tom som nehulil nic, len cakal na kamosku a kym dokoncila fajku ta som zaspal
Toto sa aj mne podarilo len s tym rozdielom ze ja som vyfajcil este s kamaratom dve vodne fajky. Vtedy som bol tak zduneny!! odvtedy uz iba maximalne jedna vodna s dvoma uhlikmi.
mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem ) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym?
Traktorista napísal:mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem ) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym?
Skus davat viac vrstiev alobalu (ja davam 3) a pocas fajcenia ho posuvat po obvode, nech sa nekoncentruje v strede iba to teplo. Najistejsie je si kupit siroku plytku korunku. To je potom uplny ideal. S tym potiahnutim uhlika poznam som minule tahal a kamarat len tak rozmliazdil uhlik. Som myslel ze mi zhori hrdlo!!
inkognitto napísal:aka je asi velka, tazka a kolko stoji ?
a co stoji tabak, je to nejaky extra? da sa fajcit aj v papierikoch ?
http://www.opium.sk/cennik/vodne_fajky.doc
tu mas prehlad VF, tabaky kupis v kazdom vacsom tabak shope. Do papierikov by som to moc nedaval, jednak kvoli tomu ze je ten tabak dost neforemny a miekedy zvykne byt nie celkom suchy. Ale mozes vyskusat
jin153 napísal:Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera
Heh, ja si tiez myslim.. Raz som tam bol a nestalo to za nic.. Teraz uz len k slonovi
(nenahrnte sa tam vsetci zasa, lebo potom sa musi cakat na fajku.. sak ten exit zas nie je taky zly, chodte tam )