Vodné fajky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nepochopil som tu cast, ze ale hlavne musi byt kvalitna fajka - to je jedno, ci je to od muza alebo zeny???ob3l1x napísal:njn vodne fajky su super a tabak ktory mi najviac chuti hmmm jednoznacne ceresnaaaaaaaaa mal som este aj zopar inych ale proste ceresna je taka pre mna strasne fajna ale hlavne musi byt kvalitna fajkaboo ked to dobre netesni je to skor zle ako dobre
Tak to prines, okostujem aj ja!!!t0m4s3 napísal:Jablkovy tabak a fajka priamo z Tuniska. Inak vodnaska iba zeleneho (kedysi)
Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...Traktorista napísal:zaujimave, a uhlik bol uplne rozzhaveny? (horel cely? treba ho rozduchat-rozfukat).
tabak treba rozlozit po celej tej keramickej blbosti), prosto nedavat ho len do stredu, ale po celej ploche tej keramickej "hlavy", a vody nedavat prilis vela, len tak po to ustie,...
a treba vo fajke urobit podtlak, t.j. uzavriet taky ten druhy vyvod ktory je oproti hadici a par krat ju riadne rozdychat....
edit:aby som nezabudol:fajku je potrebne cistit, nato netreba zabudat, a to najlepsie po kazdom pouziti, bo decht sa usadza a fajka neprijemne smrdi,...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak...
-
Traktorista
Guru
no, ak si spravil vsetko ako som pisal (teda uhlis zakryt alobalom, nie ho do alobalu zabalit,.. a dat ho do celej keramickej"hlavy"), tak to asi uz xce len skill,...Retsko napísal:Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak...
niektory ludia namiesto vody leju mlieko a ine tekutiny,...
skus,... ale asi to je len o skille
-
Traktorista
Guru
Do vodnej fajky sa nedava trava (teda vacsinou nie;) ), ale taky vodnofajkovy tabak. Kedze sa to filtruje cez vodu, velke prevelke mnozstvo skodlivin ostava v tej vode (skuste sa z nej trochu napit po fajceni, len tak namocit prst... bleeee) a dym ktory tahas do pluc je prakticky cisty. Citis len prijemnu chut prichute...jovan napísal:no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor....
-
jin
VIP
heh
ked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym??
-
Traktorista
Guru
kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat...jin153 napísal:hehked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym??
-
jin
VIP
http://www.exit-cg.skTraktorista napísal:kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat...
tu sa dozvies vsetko potrebne plus je tam aj forum
Inak tento podnik odporucam. Asi anjlepsia vodna fajka v BA!!
-
Traktorista
Guru
este mi povedz kde inde si mal...jin153 napísal:http://www.exit-cg.sk
tu sa dozvies vsetko potrebne plus je tam aj forum![]()
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov
-
jin
VIP
sortiment je dost dobry, mozes si aj namiesat. Inde som mal v radosti, cajovna na zamockej, cajovna my a mama a este cajovna v raci, sukromna vodna, tunis, syriaTraktorista napísal:este mi povedz kde inde si mal...
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov
Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.jin153 napísal:http://www.exit-cg.sk
tu sa dozvies vsetko potrebne plus je tam aj forum![]()
the best!: jasminova, melonova, visnova