Teraz moje otazky: 1. tabak mam dat priamo do korunky, ktora ma podla mna dost velke otvory, alepo ju vystlem alobalom s dierkami a az tam nalozim tabacik. Ako to je lepsie, bo s tym alobalom to ide v pohode, len sa mi zda, ze chut moc necitit, ci to nie je vobec tym. 2. Naco presne sluzi ventil s gulickou vo vnutri? Ked fajcim, mam ho uplne zasrobovat alebo nechat povoleny, co sa odporuca? Ak ma nieco napadne, doplnim, zatial vopred dakujem za rady...
Vodné fajky
K fajceniu na internate staci... kedze spoluziaci odchadzaju do zahr., na starosti zostane cez leto mne
super, hehe. Uplne obycajny vyzor, ale na vykon sa nestazujem, dym dokaze vazne husty
Je to Top Mark za 1200,- z Kauflandu
vyska je cca 58cm. Osobne mi vadi ze na hadici (slauchu) je ten tuning, ale aspon to vypada luxusnejsie, s dlzkou hadice som spokojny, doma mi to vyhovuje. No a k tabakom, s touto zatial len matu a melon, ale vratim sa opat k mate a skusim jinove odporucane mixy.
Teraz moje otazky: 1. tabak mam dat priamo do korunky, ktora ma podla mna dost velke otvory, alepo ju vystlem alobalom s dierkami a az tam nalozim tabacik. Ako to je lepsie, bo s tym alobalom to ide v pohode, len sa mi zda, ze chut moc necitit, ci to nie je vobec tym. 2. Naco presne sluzi ventil s gulickou vo vnutri? Ked fajcim, mam ho uplne zasrobovat alebo nechat povoleny, co sa odporuca? Ak ma nieco napadne, doplnim, zatial vopred dakujem za rady...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Rastaman: Henten model korunky poznám. Vystielať netreba, je to model s dobrou ventiláciou
2 - ventil zakrúť úplne a skontroluj, či sa môže gulička voľne hýbať, či nie je skorodovaná. Odborne sa to volá "výpustný ventil" a slúži na výmenu dymu v banke. Aktivuje sa fúkaním do šlauchu a cez ventil výde starý dym z banky, keď sa dlhšie nefajčí aktívna fajka.
2 - ventil zakrúť úplne a skontroluj, či sa môže gulička voľne hýbať, či nie je skorodovaná. Odborne sa to volá "výpustný ventil" a slúži na výmenu dymu v banke. Aktivuje sa fúkaním do šlauchu a cez ventil výde starý dym z banky, keď sa dlhšie nefajčí aktívna fajka.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Robí sa to zväčša pri korunkách, ktoré majú jednu veľkú dieru v stredeMaki napísal:alebo ked fajka nehorazne kope...
a vystialat alobalom? to som ani nepocul este - kazdopadne ak aj ma velke dierky nevadi, faja co ma UjoNecro tak korunka ma tiez velke dierky no tabak prepadne raz za cas a iba kusok co ti vadit nemusi
btw: tuning vtipny... vyzera ako pyzamo na slauch
BW: Hnetým "tuningom" šlauchy vybavujú už aj priamo niektorí výrobcovia
ahojte ludkovia,
co hovorite na tuto fajku?
http://www.smokeshop.sk/shop.php/produc ... m--cierna-
mozem vase nazory poprosit na ss:) dakujem
f
co hovorite na tuto fajku?
http://www.smokeshop.sk/shop.php/produc ... m--cierna-
mozem vase nazory poprosit na ss:) dakujem
f
-
inkognitto
Star
tak toto su moje lasocky, ta mensia uz pomaly dosluhuje.. ale este fici:) a vacsiu som si kupil lebo sa mi neskutocne pacil ten moderny design, je to nibo 510, uz somnou tiez bola parkrat v lese a tak, do batoha sa mi nastastie zmesti aj s notebookom:)
tabacky mam oblubene matovy, citronovy, cokomint a veela kombinacii matovych.. ak mi niekto vie zohnat velke balenie citronu (nakhla alebo inej znacky?) za <=300 tak mu budem do smrti zaviazany:)
tabacky mam oblubene matovy, citronovy, cokomint a veela kombinacii matovych.. ak mi niekto vie zohnat velke balenie citronu (nakhla alebo inej znacky?) za <=300 tak mu budem do smrti zaviazany:)
na smokeshope ju mali donedavna za 2700 (ale aj s "brasnou") a mne sa ju podarilo najst v skvelom arabskom podniku Emir v Kosiciach za 2200
za tu cenu sa da zohnat aj ovela vacsia "klasicka" orientalna pipa, ale toto je poriadny kus kovu, kto ju necitil v ruke nepochopi
dym chladi perfektne a s kokosovymi uhlikmi fici tak hodinku a pol, potom uz je prepaleny tabacek zvycajne 
btw davame s bratom a kamoskami denne zoparkrat.. vcera napriklad asi 5
a kokosove uhliky som kupil na smokeshope (v Ke neboli nikde) 2x 3kg po 270, po mesiaci uz mame asi len 3.5kg
citronovy tabak mi nikto nevie zriesit? nikto nejde na dovolenku alebo vie o dobrom obchodiku?:)
btw davame s bratom a kamoskami denne zoparkrat.. vcera napriklad asi 5
a kokosove uhliky som kupil na smokeshope (v Ke neboli nikde) 2x 3kg po 270, po mesiaci uz mame asi len 3.5kg
citronovy tabak mi nikto nevie zriesit? nikto nejde na dovolenku alebo vie o dobrom obchodiku?:)
min01:
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D
johnzeek: no jeden kamos isiel pred par dnami tam, ale kupuje nejake fajky a plno tabaku ludom tu naokolo - mi povedal ze moja objednavka sa mu do kufra proste uz nevprace... a to som chcel iba slauch z tavy... ale co uz... inak co ti tak chuti na citrone? zasa mne osobne to az tak dobry tabak nepripada
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 17:54 )
a smokeshop je predrazeny dost... skus sa poobzerat inde aj
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 17:54 )
http://www.hojko.com/post678591.html#678591 - tu to jin velmi dobre popisal...fifuk napísal:co sa zvykne pokazit na aladinkach?
a smokeshop je predrazeny dost... skus sa poobzerat inde aj
po roku mam jednoducho dost sladkych ovocnych chuti (obcas ale neodmietnem ceresnicku ci dvojite jabko) a citron s matou su prijemne osviezujuce na leto hlavne
plus jednej veeelmi blizkej kamoske velmi chuti citron 
a na smokeshope by som za tie ceny nic nekupil okrem uhlikov kokosovych
btw v tom dargove naozaj maju tabacky za dobre ceny, vraj si nechavaju posielat z egypta (male za 70,- a velke za 219,-) takze uz mam jasmin, tak na tyzden snad ta "velka" krabicka vydrzi
a na smokeshope by som za tie ceny nic nekupil okrem uhlikov kokosovych
btw v tom dargove naozaj maju tabacky za dobre ceny, vraj si nechavaju posielat z egypta (male za 70,- a velke za 219,-) takze uz mam jasmin, tak na tyzden snad ta "velka" krabicka vydrzi