Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

mne by asi vadilo ze je cierna vaza a teda nepriehladna, tazko sa bude umyvat a nebudete moct pozerat na hypnotizujuce bublinky
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

co k tej fajke... neuvadzaju vyrobcu - chyba... ak to je aladin dost mozne ze sa pokazi skor ci neskor.... inak faja pekna, slauch ak nieje papierovy tak pohoda... a vyzera celkom pekne... co sa tyka ceny no prezijes...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

fifuk: Ako často plánuješ fajčiť? Na aký účel bude využívaná?
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Ja fajcim vodnu fajku skoro kazdy den , najradsej mam tabak : jablkovy , banan , ovomix
fifuk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fifuk »

Caute,

kupujeme si to s priatelkou, na take prilezitostne posedenie s kamosmi a samo ze pre nas... urcite nie na kazdy vecer. co sa zvykne pokazit na aladinkach?

dik
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnzeek »

tak toto su moje lasocky, ta mensia uz pomaly dosluhuje.. ale este fici:) a vacsiu som si kupil lebo sa mi neskutocne pacil ten moderny design, je to nibo 510, uz somnou tiez bola parkrat v lese a tak, do batoha sa mi nastastie zmesti aj s notebookom:)
tabacky mam oblubene matovy, citronovy, cokomint a veela kombinacii matovych.. ak mi niekto vie zohnat velke balenie citronu (nakhla alebo inej znacky?) za <=300 tak mu budem do smrti zaviazany:)
Prílohy
DSC04097.JPG
Maki
Darca
Darca

ta vacsia vyzera fakt super :) kde si ju kupoval a za kolko? :)
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

na smokeshope ju mali donedavna za 2700 (ale aj s "brasnou") a mne sa ju podarilo najst v skvelom arabskom podniku Emir v Kosiciach za 2200 :) za tu cenu sa da zohnat aj ovela vacsia "klasicka" orientalna pipa, ale toto je poriadny kus kovu, kto ju necitil v ruke nepochopi :) dym chladi perfektne a s kokosovymi uhlikmi fici tak hodinku a pol, potom uz je prepaleny tabacek zvycajne :P
btw davame s bratom a kamoskami denne zoparkrat.. vcera napriklad asi 5 :D
a kokosove uhliky som kupil na smokeshope (v Ke neboli nikde) 2x 3kg po 270, po mesiaci uz mame asi len 3.5kg :D
citronovy tabak mi nikto nevie zriesit? nikto nejde na dovolenku alebo vie o dobrom obchodiku?:)
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

johnzeek - pocuj kde je ten smokeshop ? ja som si kupil vf s dargova a aj tam si kupujem tabaky maju tam velke balenia za 200sk
Maki
Darca
Darca

johnzeek: keby si to napisal pred cca mesiacom tak kamosovi z egypta doslo 500g citronu... bohuzial uz je skoro vsetko sfajcene :D ale faja fakt paradna ale trosku aj draha... jin - kazdopadne hladaj nieco podobne v tom turecku - alebo ako som ti minule ukazoval :)
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

min01:
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D
Maki
Darca
Darca

johnzeek: no jeden kamos isiel pred par dnami tam, ale kupuje nejake fajky a plno tabaku ludom tu naokolo - mi povedal ze moja objednavka sa mu do kufra proste uz nevprace... a to som chcel iba slauch z tavy... ale co uz... inak co ti tak chuti na citrone? zasa mne osobne to az tak dobry tabak nepripada

//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 17:54 )
fifuk napísal:co sa zvykne pokazit na aladinkach?
http://www.hojko.com/post678591.html#678591 - tu to jin velmi dobre popisal...

a smokeshop je predrazeny dost... skus sa poobzerat inde aj
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

po roku mam jednoducho dost sladkych ovocnych chuti (obcas ale neodmietnem ceresnicku ci dvojite jabko) a citron s matou su prijemne osviezujuce na leto hlavne :) plus jednej veeelmi blizkej kamoske velmi chuti citron :D
a na smokeshope by som za tie ceny nic nekupil okrem uhlikov kokosovych ;)
btw v tom dargove naozaj maju tabacky za dobre ceny, vraj si nechavaju posielat z egypta (male za 70,- a velke za 219,-) takze uz mam jasmin, tak na tyzden snad ta "velka" krabicka vydrzi :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

johnzeek: Po tom citróne sa Ti mrknem u nás na sklade. 250g=250SKK.
Inak nie je citrón + mäta príliš výrazné? Nemeníš po tom šlauch radšej?

Maki: Donesem niečo funkčné, nie za každú cenu pekné. Najradšej by som zohnal libanonské konštrukcie - jeden kus kovu, celé telo aj s táckou...
Maki
Darca
Darca

ja chcem jasmin.... :( ked bola prilezitost tak som si dal nieco ine a odvtedy to u nas v cajke uz nemali... kurna....

jin: ved jasne :) ale nezabudaj :D:D a uz dost... v septembri ta s tym zacnem zasa otravovat :D
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

čaute jak tu čítam texty, zaujali ma dve veci:P
Písalo sa tu o výmene šlauchu, ja mám šlauch upravený podomácky, pretože tá pravá beduínska výzdoba spôsobila to že netesnila a nešlo ťahať, tak sme dali plastovú hadičku dovnútra aj sa dosť ťažko ťahá teraz, no písali ste že meniť slauch po iných tabakoch? ja som nikdy nič také neurobil, taktiež vždy po fajčení iby vyčistím kotol a vylejm vodu a nič iné, malo by sa niečo iné robiť?
potom tu ešte bolo že fajka odíde, ako môže odísť?Čo sa môže stať?
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ja slauch nemenim, len vyplachnem pripadne ho jemne pretiahnem takou tenkou stetkou :D
a fajka moze odist jednoducho, ked nie je kvalitna.. alebo ak ju casto prenasas :) oddrbe sa ti niektory zavit na tycke, rozbijes kotlik ci vazu a podobne :)
inac ja umyvam tak po 2 nabitiach zvycajne, pekne preplachnem celu fajku, vymenim vodu za studenu.. to akurat stiham pocas rozpalovania kokosovych uhlikov na sporaku :)
Maki
Darca
Darca

vymena slauchu? wtf? a to si ich mam kupit 10 alebo co? ze na kazdy tabak jeden? a ked miesam tak potom co? imho riadna kravina.... slauch preplachnut, ak je papierovy tak kupit lepsi a zahodit.... a je po probleme
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:vymena slauchu? wtf? a to si ich mam kupit 10 alebo co? ze na kazdy tabak jeden? a ked miesam tak potom co? imho riadna kravina.... slauch preplachnut, ak je papierovy tak kupit lepsi a zahodit.... a je po probleme
Nediv sa.
Aj ja mám 2 šlauchy. Jeden na silné chute a ich kombinácie (mäta, škorica, kardamón, sladké drievko) a druhý na chute slabšie, prevažne ovocné. Nenávicím, keď fajčím melón a cítim v tom kardamón od predvčera...
Maki
Darca
Darca

jin napísal:Nediv sa.
Aj ja mám 2 šlauchy. Jeden na silné chute a ich kombinácie (mäta, škorica, kardamón, sladké drievko) a druhý na chute slabšie, prevažne ovocné. Nenávicím, keď fajčím melón a cítim v tom kardamón od predvčera...
ved dobre, 2 slauchy sa da pochopit, ved aj ja chcem mat 2... tavu a kobru :) ale inak by to uz bolo vrazedne
Napísať odpoveď