Vodné fajky
-
inkognitto
Star
tak toto su moje lasocky, ta mensia uz pomaly dosluhuje.. ale este fici:) a vacsiu som si kupil lebo sa mi neskutocne pacil ten moderny design, je to nibo 510, uz somnou tiez bola parkrat v lese a tak, do batoha sa mi nastastie zmesti aj s notebookom:)
tabacky mam oblubene matovy, citronovy, cokomint a veela kombinacii matovych.. ak mi niekto vie zohnat velke balenie citronu (nakhla alebo inej znacky?) za <=300 tak mu budem do smrti zaviazany:)
tabacky mam oblubene matovy, citronovy, cokomint a veela kombinacii matovych.. ak mi niekto vie zohnat velke balenie citronu (nakhla alebo inej znacky?) za <=300 tak mu budem do smrti zaviazany:)
na smokeshope ju mali donedavna za 2700 (ale aj s "brasnou") a mne sa ju podarilo najst v skvelom arabskom podniku Emir v Kosiciach za 2200
za tu cenu sa da zohnat aj ovela vacsia "klasicka" orientalna pipa, ale toto je poriadny kus kovu, kto ju necitil v ruke nepochopi
dym chladi perfektne a s kokosovymi uhlikmi fici tak hodinku a pol, potom uz je prepaleny tabacek zvycajne 
btw davame s bratom a kamoskami denne zoparkrat.. vcera napriklad asi 5
a kokosove uhliky som kupil na smokeshope (v Ke neboli nikde) 2x 3kg po 270, po mesiaci uz mame asi len 3.5kg
citronovy tabak mi nikto nevie zriesit? nikto nejde na dovolenku alebo vie o dobrom obchodiku?:)
btw davame s bratom a kamoskami denne zoparkrat.. vcera napriklad asi 5
a kokosove uhliky som kupil na smokeshope (v Ke neboli nikde) 2x 3kg po 270, po mesiaci uz mame asi len 3.5kg
citronovy tabak mi nikto nevie zriesit? nikto nejde na dovolenku alebo vie o dobrom obchodiku?:)
min01:
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D
johnzeek: no jeden kamos isiel pred par dnami tam, ale kupuje nejake fajky a plno tabaku ludom tu naokolo - mi povedal ze moja objednavka sa mu do kufra proste uz nevprace... a to som chcel iba slauch z tavy... ale co uz... inak co ti tak chuti na citrone? zasa mne osobne to az tak dobry tabak nepripada
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 17:54 )
a smokeshop je predrazeny dost... skus sa poobzerat inde aj
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 17:54 )
http://www.hojko.com/post678591.html#678591 - tu to jin velmi dobre popisal...fifuk napísal:co sa zvykne pokazit na aladinkach?
a smokeshop je predrazeny dost... skus sa poobzerat inde aj
po roku mam jednoducho dost sladkych ovocnych chuti (obcas ale neodmietnem ceresnicku ci dvojite jabko) a citron s matou su prijemne osviezujuce na leto hlavne
plus jednej veeelmi blizkej kamoske velmi chuti citron 
a na smokeshope by som za tie ceny nic nekupil okrem uhlikov kokosovych
btw v tom dargove naozaj maju tabacky za dobre ceny, vraj si nechavaju posielat z egypta (male za 70,- a velke za 219,-) takze uz mam jasmin, tak na tyzden snad ta "velka" krabicka vydrzi
a na smokeshope by som za tie ceny nic nekupil okrem uhlikov kokosovych
btw v tom dargove naozaj maju tabacky za dobre ceny, vraj si nechavaju posielat z egypta (male za 70,- a velke za 219,-) takze uz mam jasmin, tak na tyzden snad ta "velka" krabicka vydrzi
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
čaute jak tu čítam texty, zaujali ma dve veci:P
Písalo sa tu o výmene šlauchu, ja mám šlauch upravený podomácky, pretože tá pravá beduínska výzdoba spôsobila to že netesnila a nešlo ťahať, tak sme dali plastovú hadičku dovnútra aj sa dosť ťažko ťahá teraz, no písali ste že meniť slauch po iných tabakoch? ja som nikdy nič také neurobil, taktiež vždy po fajčení iby vyčistím kotol a vylejm vodu a nič iné, malo by sa niečo iné robiť?
potom tu ešte bolo že fajka odíde, ako môže odísť?Čo sa môže stať?
Písalo sa tu o výmene šlauchu, ja mám šlauch upravený podomácky, pretože tá pravá beduínska výzdoba spôsobila to že netesnila a nešlo ťahať, tak sme dali plastovú hadičku dovnútra aj sa dosť ťažko ťahá teraz, no písali ste že meniť slauch po iných tabakoch? ja som nikdy nič také neurobil, taktiež vždy po fajčení iby vyčistím kotol a vylejm vodu a nič iné, malo by sa niečo iné robiť?
potom tu ešte bolo že fajka odíde, ako môže odísť?Čo sa môže stať?
ja slauch nemenim, len vyplachnem pripadne ho jemne pretiahnem takou tenkou stetkou 
a fajka moze odist jednoducho, ked nie je kvalitna.. alebo ak ju casto prenasas
oddrbe sa ti niektory zavit na tycke, rozbijes kotlik ci vazu a podobne 
inac ja umyvam tak po 2 nabitiach zvycajne, pekne preplachnem celu fajku, vymenim vodu za studenu.. to akurat stiham pocas rozpalovania kokosovych uhlikov na sporaku
a fajka moze odist jednoducho, ked nie je kvalitna.. alebo ak ju casto prenasas
inac ja umyvam tak po 2 nabitiach zvycajne, pekne preplachnem celu fajku, vymenim vodu za studenu.. to akurat stiham pocas rozpalovania kokosovych uhlikov na sporaku
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nediv sa.Maki napísal:vymena slauchu? wtf? a to si ich mam kupit 10 alebo co? ze na kazdy tabak jeden? a ked miesam tak potom co? imho riadna kravina.... slauch preplachnut, ak je papierovy tak kupit lepsi a zahodit.... a je po probleme
Aj ja mám 2 šlauchy. Jeden na silné chute a ich kombinácie (mäta, škorica, kardamón, sladké drievko) a druhý na chute slabšie, prevažne ovocné. Nenávicím, keď fajčím melón a cítim v tom kardamón od predvčera...
ved dobre, 2 slauchy sa da pochopit, ved aj ja chcem mat 2... tavu a kobrujin napísal:Nediv sa.
Aj ja mám 2 šlauchy. Jeden na silné chute a ich kombinácie (mäta, škorica, kardamón, sladké drievko) a druhý na chute slabšie, prevažne ovocné. Nenávicím, keď fajčím melón a cítim v tom kardamón od predvčera...