|
|
|
| Fajcite vodne fajky? |
| Ano, v podniku |
|
14% |
[ 56 ] |
| Ano, doma/u kamarata/ked je moznost |
|
38% |
[ 145 ] |
| Nie |
|
46% |
[ 174 ] |
|
| Celkom hlasov : 375 |
|
| Autor |
Správa |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2291
Zaslal: 27 Jún 2008, 11:35 Predmet: |
|
|
johnzeek: keby si to napisal pred cca mesiacom tak kamosovi z egypta doslo 500g citronu... bohuzial uz je skoro vsetko sfajcene ale faja fakt paradna ale trosku aj draha... jin - kazdopadne hladaj nieco podobne v tom turecku - alebo ako som ti minule ukazoval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnzeek Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2008 Príspevky: 13
Zaslal: 27 Jún 2008, 11:39 Predmet: |
|
|
min01:
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Zaslal: 27 Jún 2008, 17:54 Predmet: |
|
|
johnzeek: no jeden kamos isiel pred par dnami tam, ale kupuje nejake fajky a plno tabaku ludom tu naokolo - mi povedal ze moja objednavka sa mu do kufra proste uz nevprace... a to som chcel iba slauch z tavy... ale co uz... inak co ti tak chuti na citrone? zasa mne osobne to az tak dobry tabak nepripada
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 17:54 )
| fifuk napísal: |
co sa zvykne pokazit na aladinkach?
|
http://www.hojko.com/post678591.html#678591 - tu to jin velmi dobre popisal...
a smokeshop je predrazeny dost... skus sa poobzerat inde aj |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnzeek Amateur

Zaslal: 27 Jún 2008, 18:57 Predmet: |
|
|
po roku mam jednoducho dost sladkych ovocnych chuti (obcas ale neodmietnem ceresnicku ci dvojite jabko) a citron s matou su prijemne osviezujuce na leto hlavne plus jednej veeelmi blizkej kamoske velmi chuti citron
a na smokeshope by som za tie ceny nic nekupil okrem uhlikov kokosovych
btw v tom dargove naozaj maju tabacky za dobre ceny, vraj si nechavaju posielat z egypta (male za 70,- a velke za 219,-) takze uz mam jasmin, tak na tyzden snad ta "velka" krabicka vydrzi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3639 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 0:16 Predmet: |
|
|
johnzeek: Po tom citróne sa Ti mrknem u nás na sklade. 250g=250SKK.
Inak nie je citrón + mäta príliš výrazné? Nemeníš po tom šlauch radšej?
Maki: Donesem niečo funkčné, nie za každú cenu pekné. Najradšej by som zohnal libanonské konštrukcie - jeden kus kovu, celé telo aj s táckou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Zaslal: 28 Jún 2008, 0:31 Predmet: |
|
|
ja chcem jasmin.... ked bola prilezitost tak som si dal nieco ine a odvtedy to u nas v cajke uz nemali... kurna....
jin: ved jasne ale nezabudaj  a uz dost... v septembri ta s tym zacnem zasa otravovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rixo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 722 Bydlisko: Trnava Paradise :) Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 18:48 Predmet: |
|
|
čaute jak tu čítam texty, zaujali ma dve veci:P
Písalo sa tu o výmene šlauchu, ja mám šlauch upravený podomácky, pretože tá pravá beduínska výzdoba spôsobila to že netesnila a nešlo ťahať, tak sme dali plastovú hadičku dovnútra aj sa dosť ťažko ťahá teraz, no písali ste že meniť slauch po iných tabakoch? ja som nikdy nič také neurobil, taktiež vždy po fajčení iby vyčistím kotol a vylejm vodu a nič iné, malo by sa niečo iné robiť?
potom tu ešte bolo že fajka odíde, ako môže odísť?Čo sa môže stať? |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnzeek Amateur

Zaslal: 29 Jún 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
ja slauch nemenim, len vyplachnem pripadne ho jemne pretiahnem takou tenkou stetkou
a fajka moze odist jednoducho, ked nie je kvalitna.. alebo ak ju casto prenasas oddrbe sa ti niektory zavit na tycke, rozbijes kotlik ci vazu a podobne
inac ja umyvam tak po 2 nabitiach zvycajne, pekne preplachnem celu fajku, vymenim vodu za studenu.. to akurat stiham pocas rozpalovania kokosovych uhlikov na sporaku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Zaslal: 29 Jún 2008, 22:42 Predmet: |
|
|
| vymena slauchu? wtf? a to si ich mam kupit 10 alebo co? ze na kazdy tabak jeden? a ked miesam tak potom co? imho riadna kravina.... slauch preplachnut, ak je papierovy tak kupit lepsi a zahodit.... a je po probleme |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3639 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 0:01 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
| vymena slauchu? wtf? a to si ich mam kupit 10 alebo co? ze na kazdy tabak jeden? a ked miesam tak potom co? imho riadna kravina.... slauch preplachnut, ak je papierovy tak kupit lepsi a zahodit.... a je po probleme |
Nediv sa.
Aj ja mám 2 šlauchy. Jeden na silné chute a ich kombinácie (mäta, škorica, kardamón, sladké drievko) a druhý na chute slabšie, prevažne ovocné. Nenávicím, keď fajčím melón a cítim v tom kardamón od predvčera... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Zaslal: 30 Jún 2008, 0:05 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
Nediv sa.
Aj ja mám 2 šlauchy. Jeden na silné chute a ich kombinácie (mäta, škorica, kardamón, sladké drievko) a druhý na chute slabšie, prevažne ovocné. Nenávicím, keď fajčím melón a cítim v tom kardamón od predvčera... |
ved dobre, 2 slauchy sa da pochopit, ved aj ja chcem mat 2... tavu a kobru ale inak by to uz bolo vrazedne |
|
| Návrat hore |
|
 |
min01 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: TuneUp Utilities 2008 Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2008, 3:42 Predmet: |
|
|
| johnzeek napísal: |
min01:
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D |
Diky
-Ano 250g za 200sk maju to uplne na 3 poschodi myslim ze sa ten obchod vola zmiesany tovar alebo nieco take |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnzeek Amateur

Zaslal: 09 Júl 2008, 19:07 Predmet: |
|
|
v tom dargove som bol uz pred tyzdnom a pol, zdrazeli na 239,- za 250g ale aj tak sa oplatilo, uz dofajcievam margueritu aj vanilku odtial oboje chutia prijemne ale dnes konecne brat siel kupit do emiru citronik za 300,-  |
|
| Návrat hore |
|
 |
min01 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: TuneUp Utilities 2008 Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
| johnzeek napísal: |
v tom dargove som bol uz pred tyzdnom a pol, zdrazeli na 239,- za 250g ale aj tak sa oplatilo, uz dofajcievam margueritu aj vanilku odtial oboje chutia prijemne ale dnes konecne brat siel kupit do emiru citronik za 300,-  |
Pockaj v dargove maju uz aj vanilku ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnzeek Amateur

Zaslal: 11 Júl 2008, 15:27 Predmet: |
|
|
uz asi nemaju, kedze som ju kupil a sfajcil dost jemna bola
(btw posledny prispevok nemusis citovat) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|