Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

min01
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa min01 »

johnzeek napísal:min01:
www.smokeshop.sk uz tu bol spominany:) tabaky tam maju drahe ako svina.. ale aspon uhliky sa oplatili:)
a v dargove v kosiciach? velke (250g) balenie za 200,-? ombfg, musim dnes skocit pohladat:D
maki: a nepojde znova nahodou? to by som zobral aj kilo citronoveho asi:D
Diky

-Ano 250g za 200sk maju to uplne na 3 poschodi myslim ze sa ten obchod vola zmiesany tovar alebo nieco take
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnzeek »

v tom dargove som bol uz pred tyzdnom a pol, zdrazeli na 239,- za 250g ale aj tak sa oplatilo, uz dofajcievam margueritu aj vanilku odtial :) oboje chutia prijemne ale dnes konecne brat siel kupit do emiru citronik za 300,- :D
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

johnzeek napísal:v tom dargove som bol uz pred tyzdnom a pol, zdrazeli na 239,- za 250g ale aj tak sa oplatilo, uz dofajcievam margueritu aj vanilku odtial :) oboje chutia prijemne ale dnes konecne brat siel kupit do emiru citronik za 300,- :D
Pockaj v dargove maju uz aj vanilku ?
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnzeek »

uz asi nemaju, kedze som ju kupil a sfajcil :D dost jemna bola :)
(btw posledny prispevok nemusis citovat)
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Caute chlapi. Uz som raz tuto temu cital, ale dvakrat sa mi nechce a nestiham. Takze kde v Bratislave zozeniem lacny tabak (u mna mozem 50g za 250sk, takze nieco lacnejsie) a kde by sa dali kokosove uhliky, ktore nesmrdia, myslim, ze to su ony. Ci sa mylim? Dakujem za odpovede. Abstaky zacinaju... :D
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

nehovorim že je to zle ale mne to veľmi nechuti. keby to pri mne niekto fajčil tak si par krat potiahnem ale žeby som sa za tym predieral
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Rastaman napísal:Caute chlapi. Uz som raz tuto temu cital, ale dvakrat sa mi nechce a nestiham. Takze kde v Bratislave zozeniem lacny tabak (u mna mozem 50g za 250sk, takze nieco lacnejsie) a kde by sa dali kokosove uhliky, ktore nesmrdia, myslim, ze to su ony. Ci sa mylim? Dakujem za odpovede. Abstaky zacinaju... :D
Uhlíky

Tabaky zoženieš v malých potravinách pri intrákoch v mlynskej doline, pohodlne sa tam dá dostať busom, je to vedľa podniku Lagúna (aspoň myslím, že sa tak volá). Tam máš gram tabaku za korunu a majú 250g a 50g balenia. Záleží na tom, kedy je tovar.
Príjemné bafkanie :wink:

//FT: Kua prááávda chlape :lol:
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Len opravím tú Lagúnu, volá sa to Palmyra... A neviem, či to ešte platí, ale mali tam aj dáku akciu teraz, myslím, že na všetky vodné fajky mínus 10 percent, ak nie viac.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nevie nahodou niekto o nejakom podniku blizko TN ? :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

takze kupil som si aj ja .. neskor hodim foto... zaujima ma par veci .. kupil som nakhla visnu chuti dobe len obcas ma skrabe v hrdle . koli comu to tal je ? dalej preplachol som šlauch , vadi to velmi ? :cry:

edit:foto
Prílohy
P7140071.JPG
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

som sa vykašľal na kupovanie tabaku hlavne kvôli cene a začal som si vyrábať vlastný ....
lenže ma sere pár vecí :
1. keďže je v ovocí asi 95% vody a nakoniec fajčiteľná dužina je len 5%
2. neviem koľko tam asi dať tabaku (poprípade či to ide aj bez neho)
3. ako sa dajú robiť herbálne tabaky teda z byliniek čo si sám natrhám teda či tie bylinky majú byť čerstvé alebo usušené (zbieram hlavne mätu vďaka širokému spektru použitia (korenina, sedatívum, prísada do tabaku,...), a poznám sakra veľké pole kde rastú menej ako hodinu od domu).
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

IMI napísal:takze kupil som si aj ja .. neskor hodim foto... zaujima ma par veci .. kupil som nakhla visnu chuti dobe len obcas ma skrabe v hrdle . koli comu to tal je ? dalej preplachol som šlauch , vadi to velmi ? :cry:
Že Ťa škriabe bude chyba v množsve tepla, skús počas fajčenia posúvať uhlík, nakladať radšej menej tabaku a viac prevzdušneného, občas vymeň komplet dym, daj do vody ľad a citrón. Šlauch - zdá sa mi, že henten model má gumené vnútro, čiže by nemal byť problém. Pokiaľ by však predsa bol papierový, tak to bude po čase problém - začne Ti z neho ísť pri fajčení čierny popolček.
olololwtfomg napísal:som sa vykašľal na kupovanie tabaku hlavne kvôli cene a začal som si vyrábať vlastný ....
lenže ma sere pár vecí :
1. keďže je v ovocí asi 95% vody a nakoniec fajčiteľná dužina je len 5%
2. neviem koľko tam asi dať tabaku (poprípade či to ide aj bez neho)
3. ako sa dajú robiť herbálne tabaky teda z byliniek čo si sám natrhám teda či tie bylinky majú byť čerstvé alebo usušené (zbieram hlavne mätu vďaka širokému spektru použitia (korenina, sedatívum, prísada do tabaku,...), a poznám sakra veľké pole kde rastú menej ako hodinu od domu).
O dužine som zistil dvev veci. Je brutálne zbytočná a naviac aj výrobcovia používajú menej ako 1% pri výrpbe. Kedysi som aj ja vyrábal tabaky s dužinou a nič moc... Chuť tabaku záleží na aditívnej aróme, ktorá je pridaná do melasy - tá ochucuje samotný tabak. Preto "čierny tabak" tzv. arabák je tabak s čistou neochutenou melasou. Preto prestávame cítiť chuť skôr, ako nám prestane ísť dym. Vypáli sa melasa a potm tlejú už iba samotné tabakové listy. Dnes už nie je problém kúpiť ochutené melasy so širokým spektrom chutí.
Nakoľko sme si povedali, že dužina je zbytočnosť, ktorá prekáža dobrému tleniu, tak tabaku 99% + 1 % môže byť šťava z ovocia na dochutenie, prípadne maximálone usužená dužina.
S herbálnymi tabakmi nemám skúsenosť no dedukujem, že je to podobný princíp - ergo miesto tabaku melasu naleješ na bylinky.A rozhodne všetko sušené, nakoľko vlhkosť dodáva melasa. Inak počul som aj, že sa do nej môže pridať med :wink:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jin: dufam ze to ma gumenne vnutro .. jak to zistim lebo ked a dnu pozrem tak to nevidim a s tym citronom a ladom to ako normalne mam do sklenenej vazdy napustat vodu dat lad citron ako citronove kvapky nabit korunku a fajcit ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

IMI napísal:jin: dufam ze to ma gumenne vnutro .. jak to zistim lebo ked a dnu pozrem tak to nevidim a s tym citronom a ladom to ako normalne mam do sklenenej vazdy napustat vodu dat lad citron ako citronove kvapky nabit korunku a fajcit ?
Nu.....zistíš to podľa toho, či sa objaví popolček, alebo nie :D
Ľad - dopustiť vodou do potrebnej výšky - pridať pár kvapiek cotrónu - nabiť - zapáliť - bafkať :wink:

//Ak, tak sa Ti popolček objaví na jazyku po tom, ako dáš prvý ťah s fajky po tom, čo bude dlhšie stáť. Nič príjemné a zatiaľ neviem, kao tomu zabrániť.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a kde ma byt ten popolcek ?
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

Rastaman napísal:Caute chlapi. Uz som raz tuto temu cital, ale dvakrat sa mi nechce a nestiham. Takze kde v Bratislave zozeniem lacny tabak (u mna mozem 50g za 250sk, takze nieco lacnejsie) a kde by sa dali kokosove uhliky, ktore nesmrdia, myslim, ze to su ony. Ci sa mylim? Dakujem za odpovede. Abstaky zacinaju... :D
v takom serioznejsom ethno shope najdes aj fajky aj tabaky aj uhliky...aj bonga a vsetko mozne...ethoshopy 4 ever :) ... a k teme...ja mam rad vodne fajky...len ja nvm...malo vyrazne chute maju a niektore chutia takmer rovnako...napr.som bol v takom podniku a dali sme su cherry apotom vannila /nie ten isty den/ a nvm ci mam zabite chutove bunky ale rozdiel ziaden...ale odporucam VODNY MELOV...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jin: tak chvalabohu sa popolcek neobjavil aspon ja som to nepocitil. dufam ze to nepride...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Zdravim vas ludia zlati. Mam otazocku, co je to na obrazku v prilohe? Dal mi to kamarat a myslim, ze by to mohol byt uhlik pre vodnu fajku ale neviem z coho je a ci vlastne je. Urcite to nebude samorozpalovaci ale skor kokosovy (ten som pozrel len na nete, ale tam su kokosove cierne a kockate) nazivo som este nevidel takyto typ a farbu. Radsej sa presvedcit ako zapalovat nejaku bombu :D Diki moc za kazdu radu... + uz doma sedi 250g maty, uff...
Prílohy
wtf
wtf
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Osobne mi to pripomína briketu, no spýtaj sa na to radšej kamaráta. Alebo si jednoducho kúp vlastné uhlíky :P
Inak 250g mäty je fajn, no dúfam, že máš ku tomu doma aj iný tabak :wink:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

este sa chcem spytat ma doma 250g visne s cim by sa to dalo zmiesat aby to malo dobru chut ?
Napísať odpoveď