Vôňa ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

V štvrtok som išiel po ulici a okolo mňa prešli dve baby a jeden chalan. Jedna tak zaujímavo voňala, že som mal, čo so sebou robiť, aby som sa za ňou nerozbehol. :lol: Odkedy som tu založil túto tému nejako viac rozmýšľam nad vôňami. :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

triple napísal:ale inak aj ja
No tiež vnímam vône, čím ďalej tým viac, ale aj tak najviac ma dokáže vyburcovať vôňa mojej nežnej polovičky.... Včera sme boli spolu a keď som ju obial a pobozkal, tak som myslel, že sa tam poskladám od tej krásnej vône :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sagitarius toto nie je zoznamka, takže dosť.
OT vymazané.
suTTam
Novice
Novice

Príspevok od používateľa suTTam »

Je fajn ked ma dievca prijemnu vonu na sebe.Poznam ale aj par bab ktore su az moc sladke a to neni moc prijemne.Ale su aj baby ktore prithuju muske pohlavie len jej osobnou vonou.Takou akou sa zobudi.Len aby bola osprchovana,lebo to je zaklad. :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

s mojou sme si raz vymenili plyšákov...stále s ním spávam lebo tak krásne od nej vonia :P
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Vôňa ženy

Príspevok od používateľa digo »

Sagittarius napísal:Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?

Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.

A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať... :wink:
no napriklad ja mam taku splouziacku, ktora smrdi :( akoze nechcem nikoho urazat, ale je to fakt pravda :cry:
takze baby sprchujte sa :) a pouzivajte vonavky :D
ja osobne si na tom potrpim :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hm, vcera som to zistil, ze ake to vlastne je, tak naozaj. Drzal som priatelku v naruci a neskutocne krasne vonala. Ale nebolo to vonavkou, to bola taka ina vona. No, proste nadherne to bolo. Hm...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

jin napísal:...Nie je nič lepšie, ako vôňa čerstvo usušených umytých vlasov. Keď do takých zaborím tvár som v siedmom nebi! :smt050
Ja som z toho tiež uplne paf :)
kinjeril napísal:Hm, vcera som to zistil, ze ake to vlastne je, tak naozaj. Drzal som priatelku v naruci a neskutocne krasne vonala. Ale nebolo to vonavkou, to bola taka ina vona. No, proste nadherne to bolo. Hm...
jasne, toto je take... az neopisatelne krasne :oops:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

fuh akoze odkedy citam tuto temu cim viac ma zacali pritahovat take zeny ktore vonaju prekrasne,su to take pekne naparfumovane,take sladke,a uz cim viac si zacinam vsimat taketo zeny :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ludia nechcem robit reklamu ale Cat Deluxe od Naomi Campbell tak to je PPC vona... ja nemozem z nej... fakt...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

fizz napísal:Paradise passion je lepsia :wink:
to by mal povedat nejaky chlap nie?? lebo vona sa musi pacit aj vam ked si ju davate.. ale chcete vonat muzom ;-)
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

hm ani ja nechcem robiť reklamu, ale podľa mňa a osadenstva mužského v mojom živote, určite Nina Ricci také jablčko a Moschino Funny. odporúčam vám to ovaňať...
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ja som nemohol z jednej baby ked som ju objimal a tak proste ako vravi kinjeril,nevonala vonavkou ale tak ja neviem ako,,to sa neda opisat,,to bola taka vona ,ze ma dostavala do rozpakov,a chcel osm ju drzat co najdlhsie a strasne chute som dostal hmm :)
inak podobnu temu som zalozil uz davnejsie,s feromonmi,a mal som jednu vonavku,a ked som ju pouzival sa ku mne spravali baby volako divne :D
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

ivoralik napísal:mal som jednu vonavku,a ked som ju pouzival sa ku mne spravali baby volako divne :D
a rano si sa zobudil cely mokry... cisty placebo efekt :D si si vsimol ako sa k tebe spravaju v skutocnosti.
Nepopieram ze vona moze podvedome ovplyvnit spravanie cloveka ale urcite nie do velkej miery. To iste plati o feromonoch mozno ta dokazu dostat do istej nalady ale potom to zavisi imho od dalsich faktorov.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Ďakujem práve ste vyriešili moju dilemu prečo ma kamarát tak rád objíma :D
hugo881
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hugo881 »

ja som sa nemohol odlepit od mojej byvalej ked mala na sebe parfem od D&G - Light blue...a teraz ked prejdem okolo neakej zenskej a zacitim tu vonu tak mi ju strasne pripomina a mam sa chut vrhnut na tu zensku 8) ...je to velmi svieza a pritazliva vona
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Mne moja EX brala stale moj deo sprej Pro sport jej strasne vonal vzdy sa s nim poriadne navonala .. no len akosi to velmi nepritahovalo ale ked som sa ja tym navonal tak sa na mna vzdy vrhla ovonavat mna :lol: :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

:D bolo to este za cias, ked som chodil s moju byvalou. Boli sme na diskoteke, samozrejme sme o sebe nevedeli, ze sme tam. Siel som po schodoch medzi poschodiami diskoteky a zacitil som jej parfem a okamzite som ju isiel hladat. Neviem ako, ale pre tu vonu som mal velku slabost a dokazal som ju aj dobre rozpoznavat od ostatnych a samozrejme aj zacitit.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Môžem potvrdiť, že to robí divy. Moje profesorka istý čas používala tak provokujúci parfém, až som sa klepal od vzrušenia.
qwerty-xyz

Re: Vôňa ženy

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sagittarius napísal:Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?

Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.

A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať... :wink:
Napisem k tomuto prispevku len tolko. Kazda zena ma charakteristicku vonu a ked si k tomu dokombinuje vonavku ktora pasuje len k nej a ku ziadnej inej tak to ma priam bohovy ucinok. Kamaratke strasne ale fakt strasne sekne vonavka od Dolce a Gabana : Light blue. :oops: Ja sa priznam ja ked to na nej citim na nikom inom len na nej tak sa mi podlamuju kolena a strasne som citlivy na tu vonavku. Proste na nej to ma taku peckovu vonu ze som na to vycviceny jak pes doslova by som ju mohol stopovat ked to citim vo vzduchu. :oops:
Napísať odpoveď