pls rad by som vedel co by ste povedali na tento build a poradili mi co v nom mam zle a pod. (samozrejme odovodnit) berte na ohlad ze hram na freecku tak niektore talenty nejdu napr. two-handed weapon specialization http://www.wowhead.com/?talent=LhGxdhbqMcdbZVVzVMxo
Hefo podobny build mal kamos s ktorym som chodil arenu 3v3 ale to bolo asi pred pol rokom, kedze uz wow nehram, konecne A neviem v 3v3 sme mali rating okolo 1800, takze asi je to celkom dobry build. Do wara sa velmi nevyznam, cely cas som hral iba druida
Tak zaciatkom prazdnin sa vraciam na offik. (budú love)
Hladam nejaku PVE funny guildu na DT,Chrommaguse, Magtheridone ..alebo niekde inde kde ste fajn zohrati a je aspon polovica guildy CZ/SVK
mohol bi mi niekto pomoc mam problem s patchami na worl of warcraft . Naistaloval som zakladnu verziu a ked som sa tam pokusil dat patch tak mi to neslo a musel som ho ece raz preinstalovat nema nekdo navod ako to spravit dakujem. k+
bombastik24 napísal:mohol bi mi niekto pomoc mam problem s patchami na worl of warcraft . Naistaloval som zakladnu verziu a ked som sa tam pokusil dat patch tak mi to neslo a musel som ho ece raz preinstalovat nema nekdo navod ako to spravit dakujem. k+
nainstaluj WoWko potom nainstaluj TBC a potom instaluj vsetky patche po poradi ako boli vydane, resp inak ti to ani pojde
nazdar
mam taky problem vôbec mi nechce ukazovat tlacitko addons vo
vybere postav...skusil som repair nepomohlo...preinstaloval som wow
tiez nepomohlo
tak ak mate niekto podobnu skusenost tak pomoc pls
las zdobas napísal:nazdar
mam taky problem vôbec mi nechce ukazovat tlacitko addons vo
vybere postav...skusil som repair nepomohlo...preinstaloval som wow
tiez nepomohlo
tak ak mate niekto podobnu skusenost tak pomoc pls
mozno si ich dal do nespravnej zlozky alebo mozno mas nainstalovane viac krat wowko skontroluj si ikonu na ploche ci je to skratka kam ma.
btw addony sa davaju do: /worldofwarcraft/addons a tam kopci a stahuj co najnovsie alebo podla patchu...ak ofi tak najnovsie
Mam taky zvlastny problem pod XP mi ide uplne v pohodicke ,.. pod Vistou kazdych 4-5 krokov uroby taky trh FPS sa stale drzi na rovnakom cisle ako v XP neviete preco ??