|
| Autor |
Správa |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3554 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 23:57 Predmet: |
|
|
| vendo napísal: |
da sa bugnut (dala sa) ze ti ostala aj ked ste wipli a mohol si s nou zacinat fight  |
a potom ta vymakne GM a mozes ist do dolnej hornej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zavulon Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 616
Zaslal: 11 Máj 2008, 9:43 Predmet: |
|
|
Na offiku a ani na mojom terajsom blizzliku by som nikdy necheatoval a ani nebugoval |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 636
Zaslal: 11 Máj 2008, 17:08 Predmet: |
|
|
| ja som aj na freecku aj na ofi skusal kdejake kraviny napr ten Karazhan jak sa dalo od nightbana vyliest na tu striesku a skocit von z hradu...a ist rovno na princa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3554 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 1:12 Predmet: |
|
|
Dnes presiel tyzden co hram na novom serveri -> Outland PVP, naproti DT tam hraci rozpravaju pekne anglicky a celkovo sa mi tam viac paci.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 734 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 10:52 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
Dnes presiel tyzden co hram na novom serveri -> Outland PVP, naproti DT tam hraci rozpravaju pekne anglicky a celkovo sa mi tam viac paci.  |
mal si ist na dramamaw
epicky server! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Star

Zaslal: 13 Máj 2008, 14:25 Predmet: |
|
|
ja by som najradsej zabalil par kamosov a migroval odtial prec...sice mam aj 70 inde ale oni lampy ne nikam nejdeme....obcas sa neda pozerat na tu debilitu niektorych ludi...a ta anglictina to je tiez fajn si to trosku potrenovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:10 Predmet: |
|
|
| Mrk napísal: |
| ja by som najradsej zabalil par kamosov a migroval odtial prec...sice mam aj 70 inde ale oni lampy ne nikam nejdeme....obcas sa neda pozerat na tu debilitu niektorych ludi...a ta anglictina to je tiez fajn si to trosku potrenovat |
ja hram na ofiku sam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Light Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 897 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:12 Predmet: |
|
|
ja hram na ofiku sam  |
jj aj ja hram aj na DT a Defiase ale ten DT tj socka sama sami debil raz kapneme v dungu tak oni leavnu a co si myslia ze ako sa raiduje/dunguje ze vsetci su hned kingovia...mno j lepsie sa mi hra z EN ludmi alebo zahranicnymi ty su f poho |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zavulon Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 616
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:18 Predmet: |
|
|
Najlepsie su guild raidy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:44 Predmet: |
|
|
| Zavulon napísal: |
Najlepsie su guild raidy  |
random ani netreba chodit
| ST1 napísal: |
| jj aj ja hram aj na DT a Defiase ale ten DT tj socka sama sami debil raz kapneme v dungu tak oni leavnu a co si myslia ze ako sa raiduje/dunguje ze vsetci su hned kingovia...mno j lepsie sa mi hra z EN ludmi alebo zahranicnymi ty su f poho |
no prave preto som odisiel z DT |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Star

Zaslal: 13 Máj 2008, 15:51 Predmet: |
|
|
| najviac ma nasiera na tom DT ze ak nahodou sa najde clovek co neni sk/cz tak ho maju v pi*i a kecaju si po slovenensky/cesky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:53 Predmet: |
|
|
| najviac ma nasiera na tom DT ze ak nahodou sa najde clovek co neni sk/cz tak ho maju v pi*i a kecaju si po slovenensky/cesky |
poznal som takeho na DT, bol celkom v pohode ale asi dvoch nas poznal co sme vedeli anglicky
- na jeho odporucanie som isiel na Outland pretoze on tam migroval z DT, ale aj tak tie socky na DT a ten chat...hroza, som sa spakoval prec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Star

Zaslal: 13 Máj 2008, 15:58 Predmet: |
|
|
tak ale DT vdacim za moj prvy vztah ked sa to tak vezme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 16:29 Predmet: |
|
|
tak ale DT vdacim za moj prvy vztah ked sa to tak vezme  |
lol? to mam chapat ze si si nasiel holku cez wow ci jak?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1606 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 18:01 Predmet: |
|
|
akoze hodne ludi hovori ze DT je odpad, ano hodne ludi tam je blbych, aspon u hordy je za tasku magorou ( s prepacenim za vyraz ) ale urcite by som nesiel na druhy server. Raidy s pugom ? v zivote ... mal som dost ked som este v KZ nasiel huntera co nemal paru co je to trap / pasca ... Od toho je guilda ze raidy chodia spolu ... progress, farma, to je jedno, tam sa uz ludia poznaju, a je to urcite vecsia halluz ako s pugom. A to ze to je CZ/SK je len vyhoda, aspon niesu problemy v komunikacii ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|