Sheep napísal:Dnes presiel tyzden co hram na novom serveri -> Outland PVP, naproti DT tam hraci rozpravaju pekne anglicky a celkovo sa mi tam viac paci.
Sheep napísal:Dnes presiel tyzden co hram na novom serveri -> Outland PVP, naproti DT tam hraci rozpravaju pekne anglicky a celkovo sa mi tam viac paci.
ja by som najradsej zabalil par kamosov a migroval odtial prec...sice mam aj 70 inde ale oni lampy ne nikam nejdeme....obcas sa neda pozerat na tu debilitu niektorych ludi...a ta anglictina to je tiez fajn si to trosku potrenovat
Mrk napísal:ja by som najradsej zabalil par kamosov a migroval odtial prec...sice mam aj 70 inde ale oni lampy ne nikam nejdeme....obcas sa neda pozerat na tu debilitu niektorych ludi...a ta anglictina to je tiez fajn si to trosku potrenovat
jj aj ja hram aj na DT a Defiase ale ten DT tj socka sama sami debil raz kapneme v dungu tak oni leavnu a co si myslia ze ako sa raiduje/dunguje ze vsetci su hned kingovia...mno j lepsie sa mi hra z EN ludmi alebo zahranicnymi ty su f poho
ST1 napísal:jj aj ja hram aj na DT a Defiase ale ten DT tj socka sama sami debil raz kapneme v dungu tak oni leavnu a co si myslia ze ako sa raiduje/dunguje ze vsetci su hned kingovia...mno j lepsie sa mi hra z EN ludmi alebo zahranicnymi ty su f poho
akoze hodne ludi hovori ze DT je odpad, ano hodne ludi tam je blbych, aspon u hordy je za tasku magorou ( s prepacenim za vyraz ) ale urcite by som nesiel na druhy server. Raidy s pugom ? v zivote ... mal som dost ked som este v KZ nasiel huntera co nemal paru co je to trap / pasca ... Od toho je guilda ze raidy chodia spolu ... progress, farma, to je jedno, tam sa uz ludia poznaju, a je to urcite vecsia halluz ako s pugom. A to ze to je CZ/SK je len vyhoda, aspon niesu problemy v komunikacii ...
ST1 napísal:nj asi vacsina ma rovnaky nazor na DT takze o tom uz anií nepisme. podla mna som rad ze som na defiase, lebo kamos tam zacal a je to proste good...
neni Defias Brotherhood RP server len tak nahodou?
Sheep napísal:lol? to mam chapat ze si si nasiel holku cez wow ci jak?
nie to nie, ale isty clovek co hra wowa mal megaparty kde som bol pozvany ( prvykrat sme sa tedy videli nazivo) a tak som spoznal celkom slusne dost vela ludi a s niektorymi sa stretavam aj nadalej no a medzi nimy bola ja ta "vyvolena" nuz ale s5 k teme na DT sa najdu aj normal ludia
Mrk napísal:nie to nie, ale isty clovek co hra wowa mal megaparty kde som bol pozvany ( prvykrat sme sa tedy videli nazivo) a tak som spoznal celkom slusne dost vela ludi a s niektorymi sa stretavam aj nadalej no a medzi nimy bola ja ta "vyvolena" nuz ale s5 k teme na DT sa najdu aj normal ludia
aha ok potom, vidis nadaco bolo dobre platit wow ze?
inak ja nehovorim ze na DT sa neda najst normalny clovek ale proste vsetko kde je majorita cechov alebo slovakov to tak aj dopadne ako DT