|
| Autor |
Správa |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 351
Zaslal: 23 Júl 2008, 21:36 Predmet: |
|
|
| btw asi nevies aky je princip toho pridelovania keyov a teda ci to aj rozposielaju po vlnach alebo to uz poslali naraz ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: In the middle of nowhere Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 21:49 Predmet: |
|
|
| Mrk napísal: |
| ako ktorou, ale zo skúseností 2 ľudí Visa electron z TB nieje najvhodnejšia, ale zase z VUB to šlo v poho.... |
sak prave ale zacul som daco ze nove kart s chipom a tym kodom na zadnej strane by to mohlo funkcovat ale zas "som pocul" ze niekomu to ani nefunguje . . .
ked si idem vytvorit ucet tak niekto vravel ze na zaciatku ked sa kupi origo hra je lepsie upgradnut trial account ze tam to je bez problemov lenze mne je to na 3 veci kedze ja si tie "kktske" predlzovacie karty kupovat nemienim kedze sa mi stava ze niekedy cely mesiac ani nepachnem k hram . . .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 23 Júl 2008, 22:32 Predmet: |
|
|
| sak si zaregistruj trial konto a kup WoW+TBC, napis tam cislo a dostanes 40 dni startovneho hracieho casu a dalej to mozes platit kreditkou alebo kartickami a kedykolvek platbu kreditkou zastavit, kedze je to trvaly prikaz |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1216 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 9:40 Predmet: |
|
|
| Grond napísal: |
| btw asi nevies aky je princip toho pridelovania keyov a teda ci to aj rozposielaju po vlnach alebo to uz poslali naraz ... |
a ja by som chcel vediet ci je to cista loteria alebo ci maju nejake kriteria vyberu |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 13:39 Predmet: |
|
|
| na niektorych serveroch keď hrajete za paladina a idete sa vytrainiť do Silvermoonu tak vam da na nejakom 8 lvl toho mounta čo maju iba palachovia 100% speed |
|
| Návrat hore |
|
 |
ClicK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.04.2007 Príspevky: 413
Zaslal: 25 Júl 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
| zdravim chalani potrebujem helpa nechtiac som stiahol najnovsi patch 2.4.3 a potrebujem ho dostat na 2.4.2 pls je daco take kamarat spominal nejaky patch ktory to spravi spat je to mozne? plz help |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark_360 Light Star

Stav:  Založený: 26.10.2006 Príspevky: 204
Zaslal: 25 Júl 2008, 16:08 Predmet: |
|
|
| zmaz si patch.mpq alebo patchlist uz nvm. a pak daj repair a patchuj nanovo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wishmaster Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 63 Bydlisko: Spišská Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 16:15 Predmet: |
|
|
Zdravím.
Mám otázočku. Neviete na ktorých realmoch(eng,de) je okrem drakthulu silná cz/sk komunita? A hlavne PVE.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ClicK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.04.2007 Príspevky: 413
Zaslal: 25 Júl 2008, 17:29 Predmet: |
|
|
| mam otazocku este za Ally kto je dobry na Warriora nigt elf alebo Human? |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1216 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
| ClicK napísal: |
| mam otazocku este za Ally kto je dobry na Warriora nigt elf alebo Human? |
ja mam humana a perception je v arene niekedy na nezaplatenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 791 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 19:07 Predmet: |
|
|
| Wishmaster napísal: |
Zdravím.
Mám otázočku. Neviete na ktorých realmoch(eng,de) je okrem drakthulu silná cz/sk komunita? A hlavne PVE.  |
silna okrem DT nikde na dragonmawe je malinka (v podstate len nasa gilda) a na ostatnych serveroch najdes max par ludi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gajdy Amateur

Stav:  Založený: 06.01.2008 Príspevky: 32
Zaslal: 25 Júl 2008, 19:43 Predmet: |
|
|
| mam taku otazka ako hunter ziska peta? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 25 Júl 2008, 19:53 Predmet: |
|
|
| Wishmaster napísal: |
Zdravím.
na ofik vseobecne, ci hras hoci aj na DT ti treba vediet anglicky, ostatne malo CZ/SK ludi hraje prave wowko na ofiku
konkretne na nasom serveri som jediny zo slovenska, teda som nikoho zatial nestretol, akurat jedneho cecha ale ten bol len raz online
| Gajdy napísal: |
| mam taku otazka ako hunter ziska peta? |
dostanes nato abilitu od trainera |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gajdy Amateur

Stav:  Založený: 06.01.2008 Príspevky: 32
Zaslal: 25 Júl 2008, 20:24 Predmet: |
|
|
| kedy a kde? som pocul ze to treba skrotit dako |
|
| Návrat hore |
|
 |
nErD. ' z Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2007 Príspevky: 373 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 9:45 Predmet: |
|
|
| u hunter trainera na 10. lvli dostanes Q v ktorom mas skrotit troch petov, ako odmenu ziskas spell "Tame Beast" s ktorym si skrotis zviera. Zviera musi mat maximalne lvl taky isty ako ty alebo mensi.. Po dokonceni ta to este zavedie do nejakeho velkeho mesta a tam ziskas za ten Q aj spelly na krmenie peta a tak.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|