Zavulon napísal:Si dement....emu ma sice speed ale to pouzivaju len chudaci...podstatnejsi je port hack ktory dost setri cas.
Rozdavanie itemov ? No a ? Chyba GM....neexistuje program na one click obsluhu ktori ti "hackne" item.
sa uvedom co pises hocijake hackovanie je proste zle zvyhodnujes sa a ked sa ti nechce expit, normalne sa pohybovat tak chod na fun zabi moba dostan lvl 70 a 34531245231412g chod za roh kup si nether draka a t6 a hraj sa a nie hackuj tam kde ludia chcu hrat podla moznosti blizzlike ked uz nechce platit offik a este tu obhajuj hackovanie ha-ha
pr3dator napísal:sa uvedom co pises hocijake hackovanie je proste zle zvyhodnujes sa a ked sa ti nechce expit, normalne sa pohybovat tak chod na fun zabi moba dostan lvl 70 a 34531245231412g chod za roh kup si nether draka a t6 a hraj sa a nie hackuj tam kde ludia chcu hrat podla moznosti blizzlike ked uz nechce platit offik a este tu obhajuj hackovanie ha-ha
Ked chces fair hru chod na offik a nekaz Blizzardu ich pracu.
Zavulon napísal:Vies moj ja nehackujem na svojom serveri lebo je 100% BLIZZLIKE.
BEZ VIP, donators.
Neznasam komercne free serveri kde su donators....to kazdi hru !
ale urcite tam mas niaky hack na portovanie ako doporuceny program na nekazenie hry ne ?:P ako mne je jedno co robis kde hras ale ked tu niekto napise ze proste hackovanim akehokolvek druhym nekazi hru tak ma to dost nasiera ... howgh
Zavulon napísal:Co nechcem aby robili mne nerobim inym....ale vezmi si Anathemu, Sargeras&Narnias a ostatne komercne....by si tam snad hral normalne ?
keby ze sa tam rozhodnem hrat co sa nestane tak hej bo ja proste nehram s hackmi nema to zmysel pre mna a ked si chcem ist len tak zastrielat full epix tak idem na to funko no ale to som ja
pr3dator napísal: O.o O.o hej kazis precitaj si co som pisal hore ale sak rob co chces mfp lamy hackerske su a budu vsade bez nich by to nebolo ono predsa..
You epic fail at life...
Podcenujes moje 1337 skillz
Ja mám takú menšiu otázku. Viem Že sa to tu riešilo x krát ale veľa z toho už nieje aktuálne. Chcel by som hrať WoWko. A potrebova by som poradiť neaký dobrý neofik server ( dobrý = veľa ľudí a raty do x10, veľa ľudí = nad 1500 ). Našiel som v tomto topicu toto http://www.wowscape.net/ Oplatí sa mi tam ísť hrať ? Má niekto skúsenosti ? Nie sú lagy alebo tak podobne ?
Lord_3D napísal:Ja mám takú menšiu otázku. Viem Že sa to tu riešilo x krát ale veľa z toho už nieje aktuálne. Chcel by som hrať WoWko. A potrebova by som poradiť neaký dobrý neofik server ( dobrý = veľa ľudí a raty do x10, veľa ľudí = nad 1500 ). Našiel som v tomto topicu toto http://www.wowscape.net/ Oplatí sa mi tam ísť hrať ? Má niekto skúsenosti ? Nie sú lagy alebo tak podobne ?
na wowscape to pada ako sneh v najvacsej fujavici na svete, je to tam otrasne