u hunter trainera na 10. lvli dostanes Q v ktorom mas skrotit troch petov, ako odmenu ziskas spell "Tame Beast" s ktorym si skrotis zviera. Zviera musi mat maximalne lvl taky isty ako ty alebo mensi.. Po dokonceni ta to este zavedie do nejakeho velkeho mesta a tam ziskas za ten Q aj spelly na krmenie peta a tak..
ClicK napísal:mam otazocku este za Ally kto je dobry na Warriora nigt elf alebo Human?
jednoznacne human,elf 1% k dodge wtf naco useless,perception s tou to vie hrat hocikto.Hlavne roguovia vidia ma cez pol areny a sice neuhraju nic ale maju ma hned v stune,really ez mod.Takze ak chces mat v urcitych pripadoch navrch tak -> human
nepitolk0 napísal:jo fajn diky moc sry MRK na ofiku by som si to nedovolil ani by ma to nebavilo ale na piratoch nevidim dovod preco nie
lebo kazis hru ostatnym preto nie ze by ? a na offiku by si si to urcite nedovolil by ti dali ban a mohol by si ist dpc ale takto si mozes hackovat kolko chces zo serveru na server este mas urcite dinamicku ip keby to nebolo na acc jo chod hackovat !
pr3dator napísal:lebo kazis hru ostatnym preto nie ze by ? a na offiku by si si to urcite nedovolil by ti dali ban a mohol by si ist dpc ale takto si mozes hackovat kolko chces zo serveru na server este mas urcite dinamicku ip keby to nebolo na acc jo chod hackovat !
hocijak napr este davno na antiku bol jeden hacker co mu dali GM ban tak sa vratil a hackoval rozdaval epicky normalny hraci to nechceli a lamy to brali a mali naj veci na serveri toto je napr dost kazenie hry pripadne ked tam niaky dement lieta po azerothe alebo tam speed hackuje no proste demencia a este pis ze hacker nekazi hru sak to je rofl
Si dement....emu ma sice speed ale to pouzivaju len chudaci...podstatnejsi je port hack ktory dost setri cas.
Rozdavanie itemov ? No a ? Chyba GM....neexistuje program na one click obsluhu ktori ti "hackne" item.