nepitolk0 napísal:jo fajn diky moc sry MRK na ofiku by som si to nedovolil ani by ma to nebavilo ale na piratoch nevidim dovod preco nie
lebo kazis hru ostatnym preto nie ze by ? a na offiku by si si to urcite nedovolil by ti dali ban a mohol by si ist dpc ale takto si mozes hackovat kolko chces zo serveru na server este mas urcite dinamicku ip keby to nebolo na acc jo chod hackovat !
pr3dator napísal:lebo kazis hru ostatnym preto nie ze by ? a na offiku by si si to urcite nedovolil by ti dali ban a mohol by si ist dpc ale takto si mozes hackovat kolko chces zo serveru na server este mas urcite dinamicku ip keby to nebolo na acc jo chod hackovat !
hocijak napr este davno na antiku bol jeden hacker co mu dali GM ban tak sa vratil a hackoval rozdaval epicky normalny hraci to nechceli a lamy to brali a mali naj veci na serveri toto je napr dost kazenie hry pripadne ked tam niaky dement lieta po azerothe alebo tam speed hackuje no proste demencia a este pis ze hacker nekazi hru sak to je rofl
Si dement....emu ma sice speed ale to pouzivaju len chudaci...podstatnejsi je port hack ktory dost setri cas.
Rozdavanie itemov ? No a ? Chyba GM....neexistuje program na one click obsluhu ktori ti "hackne" item.
Zavulon napísal:Si dement....emu ma sice speed ale to pouzivaju len chudaci...podstatnejsi je port hack ktory dost setri cas.
Rozdavanie itemov ? No a ? Chyba GM....neexistuje program na one click obsluhu ktori ti "hackne" item.
sa uvedom co pises hocijake hackovanie je proste zle zvyhodnujes sa a ked sa ti nechce expit, normalne sa pohybovat tak chod na fun zabi moba dostan lvl 70 a 34531245231412g chod za roh kup si nether draka a t6 a hraj sa a nie hackuj tam kde ludia chcu hrat podla moznosti blizzlike ked uz nechce platit offik a este tu obhajuj hackovanie ha-ha
pr3dator napísal:sa uvedom co pises hocijake hackovanie je proste zle zvyhodnujes sa a ked sa ti nechce expit, normalne sa pohybovat tak chod na fun zabi moba dostan lvl 70 a 34531245231412g chod za roh kup si nether draka a t6 a hraj sa a nie hackuj tam kde ludia chcu hrat podla moznosti blizzlike ked uz nechce platit offik a este tu obhajuj hackovanie ha-ha
Ked chces fair hru chod na offik a nekaz Blizzardu ich pracu.
Zavulon napísal:Vies moj ja nehackujem na svojom serveri lebo je 100% BLIZZLIKE.
BEZ VIP, donators.
Neznasam komercne free serveri kde su donators....to kazdi hru !
ale urcite tam mas niaky hack na portovanie ako doporuceny program na nekazenie hry ne ?:P ako mne je jedno co robis kde hras ale ked tu niekto napise ze proste hackovanim akehokolvek druhym nekazi hru tak ma to dost nasiera ... howgh