Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Zavulon napísal:Si dement....emu ma sice speed ale to pouzivaju len chudaci...podstatnejsi je port hack ktory dost setri cas.
Rozdavanie itemov ? No a ? Chyba GM....neexistuje program na one click obsluhu ktori ti "hackne" item.
sa uvedom co pises hocijake hackovanie je proste zle zvyhodnujes sa a ked sa ti nechce expit, normalne sa pohybovat tak chod na fun zabi moba dostan lvl 70 a 34531245231412g chod za roh kup si nether draka a t6 a hraj sa a nie hackuj tam kde ludia chcu hrat podla moznosti blizzlike ked uz nechce platit offik a este tu obhajuj hackovanie ha-ha
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa LOLCATS »

pr3dator napísal:sa uvedom co pises hocijake hackovanie je proste zle zvyhodnujes sa a ked sa ti nechce expit, normalne sa pohybovat tak chod na fun zabi moba dostan lvl 70 a 34531245231412g chod za roh kup si nether draka a t6 a hraj sa a nie hackuj tam kde ludia chcu hrat podla moznosti blizzlike ked uz nechce platit offik a este tu obhajuj hackovanie ha-ha
Ked chces fair hru chod na offik a nekaz Blizzardu ich pracu. :wink:
preed
Expert
Expert

Zavulon napísal:Ked chces fair hru chod na offik a nekaz Blizzardu im pracu. :wink:
free je naj demo na offik blizzard to dobre vie a preto nic nerobi a fair hra moze byt hocikde len menej dementov jak ty treba :P
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

pr3dator napísal:free je naj demo na offik blizzard to dobre vie a preto nic nerobi a fair hra moze byt hocikde len menej dementov jak ty treba :P
Vies moj ja nehackujem na svojom serveri lebo je 100% BLIZZLIKE.
BEZ VIP, donators.
Neznasam komercne free serveri kde su donators....to kazdi hru !
preed
Expert
Expert

Zavulon napísal:Vies moj ja nehackujem na svojom serveri lebo je 100% BLIZZLIKE.
BEZ VIP, donators.
Neznasam komercne free serveri kde su donators....to kazdi hru !
ale urcite tam mas niaky hack na portovanie ako doporuceny program na nekazenie hry ne ?:P ako mne je jedno co robis kde hras ale ked tu niekto napise ze proste hackovanim akehokolvek druhym nekazi hru tak ma to dost nasiera ... howgh
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Co nechcem aby robili mne nerobim inym....ale vezmi si Anathemu, Sargeras&Narnias a ostatne komercne....by si tam snad hral normalne ? :roll:
preed
Expert
Expert

Zavulon napísal:Co nechcem aby robili mne nerobim inym....ale vezmi si Anathemu, Sargeras&Narnias a ostatne komercne....by si tam snad hral normalne ? :roll:
keby ze sa tam rozhodnem hrat co sa nestane tak hej bo ja proste nehram s hackmi nema to zmysel pre mna a ked si chcem ist len tak zastrielat full epix tak idem na to funko no ale to som ja
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

ty LOLO AKO KAZIM HRU! ti J*B*Á? DPC ! ZE RYCHLO UROBIM 70 tak to kazim hru druhym nie si normalny !
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Klud. Tu ide o princip vyberu free servra... :D
preed
Expert
Expert

nepitolk0 napísal:ty LOLO AKO KAZIM HRU! ti J*B*Á? DPC ! ZE RYCHLO UROBIM 70 tak to kazim hru druhym nie si normalny !
:shock: O.o :shock: O.o hej kazis precitaj si co som pisal hore ale sak rob co chces mfp lamy hackerske su a budu vsade bez nich by to nebolo ono predsa..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nepitolk0 napísal:ty LOLO AKO KAZIM HRU! ti J*B*Á? DPC ! ZE RYCHLO UROBIM 70 tak to kazim hru druhym nie si normalny !
nato aby si dal rychlo 70 chod na fun server
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

pr3dator napísal::shock: O.o :shock: O.o hej kazis precitaj si co som pisal hore ale sak rob co chces mfp lamy hackerske su a budu vsade bez nich by to nebolo ono predsa..
You epic fail at life...
Podcenujes moje 1337 skillz :?: :evil: :twisted:
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

na fune nie si frajer :) +WOWemu sa neda zisti :) mozu sa aj na hlavach krutit nepridu na to mne videli so SH sa vela raz zabavat ale porty to je nej
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nevyjadrujem sa k tym hackom....o com je potom ta hra ? o hovne...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja mám takú menšiu otázku. Viem Že sa to tu riešilo x krát ale veľa z toho už nieje aktuálne. Chcel by som hrať WoWko. A potrebova by som poradiť neaký dobrý neofik server ( dobrý = veľa ľudí a raty do x10, veľa ľudí = nad 1500 ). Našiel som v tomto topicu toto http://www.wowscape.net/ Oplatí sa mi tam ísť hrať ? Má niekto skúsenosti ? Nie sú lagy alebo tak podobne ?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Lord_3D napísal:Ja mám takú menšiu otázku. Viem Že sa to tu riešilo x krát ale veľa z toho už nieje aktuálne. Chcel by som hrať WoWko. A potrebova by som poradiť neaký dobrý neofik server ( dobrý = veľa ľudí a raty do x10, veľa ľudí = nad 1500 ). Našiel som v tomto topicu toto http://www.wowscape.net/ Oplatí sa mi tam ísť hrať ? Má niekto skúsenosti ? Nie sú lagy alebo tak podobne ?
na wowscape to pada ako sneh v najvacsej fujavici na svete, je to tam otrasne
Lord_3D
Addict
Addict

-=wolf=- napísal:na wowscape to pada ako sneh v najvacsej fujavici na svete, je to tam otrasne
No a kde je to lepšie ? :) Jednoducho chcel by som server kde stále stretám ľudí, nie len raz za uhorský rok :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Lord_3D napísal:No a kde je to lepšie ? :) Jednoducho chcel by som server kde stále stretám ľudí, nie len raz za uhorský rok :)
no tak Anthoria sa zacina stavat pomaly serverom ktory je uspesny
Lord_3D
Addict
Addict

Ale pozerám že je tam online veľmi málo ľudi ( mometnátlne 330 ) čo je myslím dosť málo.. A čo tak napr. toto ? http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

onlinegamers stratilo podporu GM kedze tam prestali chodit, na Anthorii byva aj viac lenze v utorok o 11:52 moc toho cakat nemozes
Napísať odpoveď