som sa velice smial ked som mal twinka 19lvl rogunu gnoma, ako som velikym kravam utekal popod katapulty
edit: tak a mam zase cvaknute, kvoli strasnej nude a hlavne kvoli tomu, ze vsetci naokolo hraju a pocuvat ich na skype jak vykecavaju co prave robiam a ja pritom beham len po nete, mi robi strasne chute
Grond napísal:omyl blood elfovia a undeadi su trosku mensi od humanov tak by som to neporovnaval s NE
sry tak nie ako nelf ale ako human, Belf su rovnaki ako humani, fotil som sa s jednym aj undeadi su rovnaki len su trochu skrceni a to navodzuje ten dojem...
SchYzo napísal:ak sa ti human zda moc prerasteny tak preco hrajes za hordu kde najmensia rasa je vysoka ako Nelf?
ak by si si poriadne cital moje posty tak hravam za Ali, ale mam aj 70 lvl UD locka za ktoreho skoro vobec nehravam a ano mam aj Alickeho locka s lepsim equipom ktory na 4 rany dole nepojde
Mrk napísal:ak by si si poriadne cital moje posty tak hravam za Ali, ale mam aj 70 lvl UD locka za ktoreho skoro vobec nehravam a ano mam aj Alickeho locka s lepsim equipom ktory na 4 rany dole nepojde
co ty furt o tom lockovi tocis? sak videl som oboch a nepisal som ze hras IBA za hordu
Ludia na akych realmoch hravate? Ja som pred casom hraval na DT ale tam bolo privela retardov a malych deti. Momentalne sa zdrziavam na PVP realme Agamaggan. Hravam za Draenei shamana
Mrk napísal:ja som na DT kvoli vsetkym kamosom, ale v klude ak by sme taka stala partia 5 co hravame isli vsetci niekam inam tak by mi to problem nerobilo