Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak by si si poriadne cital moje posty tak hravam za Ali, ale mam aj 70 lvl UD locka za ktoreho skoro vobec nehravam a ano mam aj Alickeho locka s lepsim equipom ktory na 4 rany dole nepojdeSchYzo napísal:ak sa ti human zda moc prerasteny tak preco hrajes za hordu kde najmensia rasa je vysoka ako Nelf?
www.wowhead.com
A-Z kto hlada najde...
A-Z kto hlada najde...
prosim vas, chcem sa spytat jednu vec
spoluziak dostal ban na ofiku koli tomu ze cheatovali sposobom ze chodil do bg s pomocou autoclickera aby nebol afk a zbieral si honory, ked si kupil battlemastera tak dostal ban, ja si myslim ze uz ten acc nikdy nedostane avsak on je presvedceny ze ho ziska, co si myslite, ma sancu ho dostat? pytam sa to preto lebo je to kamos a nie som ziadny egoista a bol by som rad keby ho dostane spat ale zase cheatoval a myslim ze nema sancu
spoluziak dostal ban na ofiku koli tomu ze cheatovali sposobom ze chodil do bg s pomocou autoclickera aby nebol afk a zbieral si honory, ked si kupil battlemastera tak dostal ban, ja si myslim ze uz ten acc nikdy nedostane avsak on je presvedceny ze ho ziska, co si myslite, ma sancu ho dostat? pytam sa to preto lebo je to kamos a nie som ziadny egoista a bol by som rad keby ho dostane spat ale zase cheatoval a myslim ze nema sancu
-
Mrk
Professional
pocut pocul, resp cital niekde medzi realmami, pokial viem som tam nebol a pokym sa ostatny z party nedohodnu ist inam ja tiez nikam nepojde...SchYzo napísal:v zivote si tam nebol, a stavim sa ze si o tom realme ani nepocul kym som ho tu nezacal prezentovat...
a k tomu autoclickeru, hmm neviem ako mu na to prisli ? lebo sak to nic nerobi s hrou, obycajna aplikacia ktora v urcitych intervaloch klika na urcene miesto
podla mna ma istu sancu ho dostat, len to bude dlho trvat.. jeden moj spoluziak stratil heslo, a blizzardakom trvalo mesiac a pol kym mu dali new, a poslali mu to... takze tak... inak taketo veci fakt neodporucam pouzivat na ofiku... opytaj sa ho ci to malo oznacenie ako addon ked to stahoval... ak nie, tak to fakt nemal pouzivat, ak hej, tak v tom nie je problem... a este kde to stahoval-=wolf=- napísal:prosim vas, chcem sa spytat jednu vec![]()
-
Grond
Medium Professional
tusim ze je to tak ak ta prvy krat gmka nacapu mal by si dostat ban na 3 hodiny, ak to spravis druhy krat a nacapu ta mas ban na 3 dni a zoberu ti vsetok pvp equip , takze otazne je ci to uz spravil par krat ale acc mu urcite odbanuju-=wolf=- napísal:prosim vas, chcem sa spytat jednu vec![]()