Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

omyl blood elfovia a undeadi su trosku mensi od humanov tak by som to neporovnaval s NE
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

plodna diskusia detected lol :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Grond napísal:omyl blood elfovia a undeadi su trosku mensi od humanov tak by som to neporovnaval s NE
sry tak nie ako nelf ale ako human, Belf su rovnaki ako humani, fotil som sa s jednym :lol: aj undeadi su rovnaki len su trochu skrceni a to navodzuje ten dojem...
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

100 ludi 100 chuti... to iste mozem povedat o dwarfoch,a ciastocne aj o gnomoch..:P
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

J pravda 100 ludi 100 chuti ale všetci sa zhodneme natom že gnomovia su naj :P :P :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

SchYzo napísal:ak sa ti human zda moc prerasteny tak preco hrajes za hordu kde najmensia rasa je vysoka ako Nelf? :P
ak by si si poriadne cital moje posty tak hravam za Ali, ale mam aj 70 lvl UD locka za ktoreho skoro vobec nehravam a ano mam aj Alickeho locka s lepsim equipom ktory na 4 rany dole nepojde ;-)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:ak by si si poriadne cital moje posty tak hravam za Ali, ale mam aj 70 lvl UD locka za ktoreho skoro vobec nehravam a ano mam aj Alickeho locka s lepsim equipom ktory na 4 rany dole nepojde ;-)
co ty furt o tom lockovi tocis? sak videl som oboch a nepisal som ze hras IBA za hordu :roll:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mne to tak vyznelo :P
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Ludia na akych realmoch hravate? Ja som pred casom hraval na DT ale tam bolo privela retardov a malych deti. Momentalne sa zdrziavam na PVP realme Agamaggan. Hravam za Draenei shamana :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som na DT kvoli vsetkym kamosom, ale v klude ak by sme taka stala partia 5 co hravame isli vsetci niekam inam tak by mi to problem nerobilo
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:ja som na DT kvoli vsetkym kamosom, ale v klude ak by sme taka stala partia 5 co hravame isli vsetci niekam inam tak by mi to problem nerobilo
podte na th uz konecne :D
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

som alchymista ale v og sa da naucit maximalny skill iba do 150 kde najdem dakich ucitelov na vatci skill
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ty by si hlavne potreboval ucitelov slovenciny :lol:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

www.wowhead.com
A-Z kto hlada najde...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:podte na th uz konecne :D
th smrdi :-P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:th smrdi :-P
v zivote si tam nebol, a stavim sa ze si o tom realme ani nepocul kym som ho tu nezacal prezentovat...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

prosim vas, chcem sa spytat jednu vec :lol:

spoluziak dostal ban na ofiku koli tomu ze cheatovali sposobom ze chodil do bg s pomocou autoclickera aby nebol afk a zbieral si honory, ked si kupil battlemastera tak dostal ban, ja si myslim ze uz ten acc nikdy nedostane avsak on je presvedceny ze ho ziska, co si myslite, ma sancu ho dostat? pytam sa to preto lebo je to kamos a nie som ziadny egoista a bol by som rad keby ho dostane spat ale zase cheatoval a myslim ze nema sancu :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:v zivote si tam nebol, a stavim sa ze si o tom realme ani nepocul kym som ho tu nezacal prezentovat...
pocut pocul, resp cital niekde medzi realmami, pokial viem som tam nebol a pokym sa ostatny z party nedohodnu ist inam ja tiez nikam nepojde...

a k tomu autoclickeru, hmm neviem ako mu na to prisli ? lebo sak to nic nerobi s hrou, obycajna aplikacia ktora v urcitych intervaloch klika na urcene miesto
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

-=wolf=- napísal:prosim vas, chcem sa spytat jednu vec :lol:

spoluziak dostal ban na ofiku koli tomu ze cheatovali sposobom ze chodil do bg s pomocou autoclickera aby nebol afk a zbieral si honory, ked si kupil battlemastera tak dostal ban, ja si myslim ze uz ten acc nikdy nedostane avsak on je presvedceny ze ho ziska, co si myslite, ma sancu ho dostat? pytam sa to preto lebo je to kamos a nie som ziadny egoista a bol by som rad keby ho dostane spat ale zase cheatoval a myslim ze nema sancu :lol:
podla mna ma istu sancu ho dostat, len to bude dlho trvat.. jeden moj spoluziak stratil heslo, a blizzardakom trvalo mesiac a pol kym mu dali new, a poslali mu to... takze tak... inak taketo veci fakt neodporucam pouzivat na ofiku... opytaj sa ho ci to malo oznacenie ako addon ked to stahoval... ak nie, tak to fakt nemal pouzivat, ak hej, tak v tom nie je problem... a este kde to stahoval ;-)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:prosim vas, chcem sa spytat jednu vec :lol:

tusim ze je to tak ak ta prvy krat gmka nacapu mal by si dostat ban na 3 hodiny, ak to spravis druhy krat a nacapu ta mas ban na 3 dni a zoberu ti vsetok pvp equip , takze otazne je ci to uz spravil par krat ale acc mu urcite odbanuju
Napísať odpoveď