Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

VSETKO O WORLD OF WARCRAFT
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 249, 250, 251  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Johnnny
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.06.2006

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 12:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

zacal som cca pred mesiacom, lvl 60, feral na Dragonmawe.Je tam fakt desna populacia, pomaly sa to blizi k free ale inak na ten realm nemam vyhrady.

Na Dk som pocul ze je udajne nevhodny ak mas viac ako 15 rokov Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Mrk
Light Professional
Light Professional

Založený: 31.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 13:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord PROXI napísal:

ako sa volaju ti tvoji alici ? Smile
btw: neviem ci to je pravda, ale zhruba ake mate ceny za alikou s gemamy a podobne ?
niekde som cital ze alici maju prehnane ceny, hlavne epaxou ... horda ma jeden do 100g ... co je strasne smiesna cena, to uz sa ani neoplati zbierat pomaly Evil or Very Mad
no lock 70lvl Kajushsvk, priesta Krumply ten je 66 moc nehrany, a momentalne expim rogunu Ixko, zatial level 52, ostatne lvly do 40 a twink niak nestoja za rec Smile

k tym cenam no epicke gemy teraz idu tak do 200g, niektore veci su celkom prehnane, to je fakt, ale da sa na tom zarobit, napr ked je nedostatok primal airov tak v poho to ide za 50g/ks takze ja ako engineer dokazem tak dat za hodku a pol 500g Smile a pri dnesnych milion veciach na ktorych sa da zarobit od daily cez farmu primalov az po spekulacii v aukci, ma ceny niak netrapia Smile a i tak mam dostaok goldov, uz len doexpit rogunu a lietam na epikovy Smile
Návrat hore
- eXo -
Expert
Expert

Založený: 01.10.2008

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 13:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mrk napísal:
za Q , ktore ti da trainer
mno aha lenze mne ziaden trener q nedal alebo som slepy ... hmm
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Waldo
Light Star
Light Star

Založený: 01.05.2007

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 14:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

- eXo - napísal:
mno aha lenze mne ziaden trener q nedal alebo som slepy ... hmm
A mas na ne potrebny lvl? Vyssie som to pisal.

Ja mam na DT len druida. Equip je absolutny sunt. Je to v podstate cerstva 70tka. Ale tak teraz pred wotlk si s tym hlavu nerobim. Ani by sa neoplatilo. Hrat naplno zacnem az o ten mesiac.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Malazan
Návrat hore
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 23.09.2006

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 15:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Uz som to prespekuloval...kupim od kamosa postavu Smile ....na aky realm odporucate switchnut ? Momentalne je na Magtheridone ...na DT ist nechcem Twisted Evil
Návrat hore
Mrk
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 16:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

to je tvoja volba kam pojdes, ale na tvojom mieste ako "zaciatocnik" na ofic serveroch by som isiel od 1

a najradsej by som kazdeho sku**** prije*** resto druida rozkopal a dobodal hrdzavym srobovakom...vo 2v2 nieje nic ine len druid druid druid..uz mi z toho je*e, lebo toho sku**** druida ked je s rogunou jednoducho nedas....to je uplne v pi*i, takto nasrany som nebol dlho
Návrat hore
Grond
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 16:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

njn to robi ta posrata resilience a uz davno je ze hps > dps Very Happy
Návrat hore
vendo
Light Professional
Light Professional

Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 17:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mrk napísal:
a najradsej by som kazdeho sku**** prije*** resto druida rozkopal a dobodal hrdzavym srobovakom...vo 2v2 nieje nic ine len druid druid druid..uz mi z toho je*e, lebo toho sku**** druida ked je s rogunou jednoducho nedas....to je uplne v pi*i, takto nasrany som nebol dlho
lock a place nad rogunom ? Surprised zaujimave Smile

len tak mimochodom lock+druid je najlepsia 2v2 kombinacia a dominuje to skoro na kazdej battlegrupe Wink

ale s tym zacinat od lvl 1 suhlasim len ciastocne no Smile ak si uplne novy vo wowku urcite ano ale ak mas co to odohrane a poznas classy tak neni problem sa ju za par dni/tyzdnov naucit
Návrat hore
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 17:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

hral som len na unoffi blizzlike takze wowko ako tak poznam Razz....nechce sa mi len expit od 1 stale tie iste q....sak by ma Razz
Návrat hore
Mrk
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 18:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

pri dnesnych nerfoch das 70lvl do 10 hracich dni co je celkom malo

a lock place nad rogunou ? s lockom si rogunu s rovnakym equipom dam velice tazko, a ano nadavam na druidov nech je i lock + druid naj, ja to nechcem hrat, pretoze tie areny byvaju castokrat velice zdlhave, a combo resto druid/moonkin + roguna je pre nas to najtahsie ake moze byt, chodim s discipline priestom
Návrat hore
Lord PROXI
King
King

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 19:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Waldo: hh druida si robim altika aj ja, zatial je iba 66 ... Sad

a hlavne koli tomu co spomina Mrk ... do areny robit alikom nervy ... Laughing

iu som zazil s huntom arenu kde boly 2 resto droody, no nehorazne, to sa healovaly jak kkt ... manu maly stale ... a ked ne tak inervate to istil ... ja a roguna sme ich sekaly min. 15+min. kym sme ich daly, to utz sme maly sto chuti to leavnut Evil or Very Mad
bolo to svinstvo ... to by som zakazal Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
- eXo -
Expert
Expert

Založený: 01.10.2008

PríspevokZaslal: 03 Okt 2008, 22:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

uz som na toho locka prisiel
Návrat hore
Waldo
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 04 Okt 2008, 6:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

lolcats pocuvni mrka. Budu si z teba len robit srandu ze to nevies hrat co bude asi aj pravda. Proste ked si niekto len tak kupi lvl 70 tak je sice lvl 70 ale hra to ako keby zacal. A taki trtkovia ma v bgckach vedia echtovne srat.

A s tym lockom mas pravdu tiez. Ja mam lvl 70 aliiance locka a najvacsie nervy som chytal proti rogunam. To som v podstate skoro mohol len stat na mieste. Jedina sanca 1 vs 1 je ked mal trinkety na cd. Inak mrk ked chytas nervy teraz tak sa tes na patch 3,0. Vsetci roguovia pojdu mutilate a mozes si ist piskat. Ale tak zase coskoro dostanu nerf podla mna.

Ja mam toho druida hlavne na pve. Respektive to bol prvotny zamer ze budem tank tak dufam ze na 80 na tankovanie budem mat cas. Ak nie tak skoncim rovnako ze si kazdy den zahram areny Very Happy Ale myslim si ze vo wotlk to uz nebude taky imba class. Aspon oproti ostatnym healerom. Co som aj rad. Konecne to bude vyrovnanejsie.
Návrat hore
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 04 Okt 2008, 7:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Obavam sa toho ze naexpim ked bude dalsi datadisk a kapacita 255 lvl Very Happy ...no nevadi tak dam na vase rady a pojdem od zaciatku.
UD lock demonology PVE zameranie.
Aky realm by ste mi odporucali ? Mozno ak by ste ma niektori z vas prychilili do guildy Very Happy
Návrat hore
Waldo
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 04 Okt 2008, 8:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

LOLCATS napísal:
Obavam sa toho ze naexpim ked bude dalsi datadisk a kapacita 255 lvl Very Happy ...no nevadi tak dam na vase rady a pojdem od zaciatku.
UD lock demonology PVE zameranie.
Aky realm by ste mi odporucali ? Mozno ak by ste ma niektori z vas prychilili do guildy Very Happy
Aj keby si naexpil az po datadisku tak je to celkom jedno. Ber to z lepsej stranky. Vyhnes sa neskutocnym lagom a bojovaniu o kazdeho moba. Ja som mal pocas minuleho vydania datadisku malu pauzu kvoli skuskovemu takze do hry som sa vratil az 2-3 tyzdne po vydani BC a o nic som neprisiel. Aj tak by si teraz nemal co robit so 70tkou Smile ... hlavne je ze pri lvleni sa postupne naucis ten class. A ako som pisal vyssie realm nie je dolezity ak nejdes cielene hrat za niekym alebo s niekym. Len si ujasni ci chces PvE alebo PvP realm. A ci chces cz/svk komunitu alebo nie.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry Choď na stránku