mno aha lenze mne ziaden trener q nedal alebo som slepy ... hmmMrk napísal:za Q , ktore ti da trainer
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
A mas na ne potrebny lvl? Vyssie som to pisal.- eXo - napísal:mno aha lenze mne ziaden trener q nedal alebo som slepy ... hmm
Ja mam na DT len druida. Equip je absolutny sunt. Je to v podstate cerstva 70tka. Ale tak teraz pred wotlk si s tym hlavu nerobim. Ani by sa neoplatilo. Hrat naplno zacnem az o ten mesiac.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Malazan
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to je tvoja volba kam pojdes, ale na tvojom mieste ako "zaciatocnik" na ofic serveroch by som isiel od 1
a najradsej by som kazdeho sku**** prije*** resto druida rozkopal a dobodal hrdzavym srobovakom...vo 2v2 nieje nic ine len druid druid druid..uz mi z toho je*e, lebo toho sku**** druida ked je s rogunou jednoducho nedas....to je uplne v pi*i, takto nasrany som nebol dlho
a najradsej by som kazdeho sku**** prije*** resto druida rozkopal a dobodal hrdzavym srobovakom...vo 2v2 nieje nic ine len druid druid druid..uz mi z toho je*e, lebo toho sku**** druida ked je s rogunou jednoducho nedas....to je uplne v pi*i, takto nasrany som nebol dlho
-
vendo
Guru
lock a place nad rogunom ?Mrk napísal:a najradsej by som kazdeho sku**** prije*** resto druida rozkopal a dobodal hrdzavym srobovakom...vo 2v2 nieje nic ine len druid druid druid..uz mi z toho je*e, lebo toho sku**** druida ked je s rogunou jednoducho nedas....to je uplne v pi*i, takto nasrany som nebol dlho
len tak mimochodom lock+druid je najlepsia 2v2 kombinacia a dominuje to skoro na kazdej battlegrupe
ale s tym zacinat od lvl 1 suhlasim len ciastocne no
-
Mrk
Professional
pri dnesnych nerfoch das 70lvl do 10 hracich dni co je celkom malo
a lock place nad rogunou ? s lockom si rogunu s rovnakym equipom dam velice tazko, a ano nadavam na druidov nech je i lock + druid naj, ja to nechcem hrat, pretoze tie areny byvaju castokrat velice zdlhave, a combo resto druid/moonkin + roguna je pre nas to najtahsie ake moze byt, chodim s discipline priestom
a lock place nad rogunou ? s lockom si rogunu s rovnakym equipom dam velice tazko, a ano nadavam na druidov nech je i lock + druid naj, ja to nechcem hrat, pretoze tie areny byvaju castokrat velice zdlhave, a combo resto druid/moonkin + roguna je pre nas to najtahsie ake moze byt, chodim s discipline priestom
-
Lord PROXI
King
Waldo: hh druida si robim altika aj ja, zatial je iba 66 ... 
a hlavne koli tomu co spomina Mrk ... do areny robit alikom nervy ...
iu som zazil s huntom arenu kde boly 2 resto droody, no nehorazne, to sa healovaly jak kkt ... manu maly stale ... a ked ne tak inervate to istil ... ja a roguna sme ich sekaly min. 15+min. kym sme ich daly, to utz sme maly sto chuti to leavnut
bolo to svinstvo ... to by som zakazal
a hlavne koli tomu co spomina Mrk ... do areny robit alikom nervy ...
iu som zazil s huntom arenu kde boly 2 resto droody, no nehorazne, to sa healovaly jak kkt ... manu maly stale ... a ked ne tak inervate to istil ... ja a roguna sme ich sekaly min. 15+min. kym sme ich daly, to utz sme maly sto chuti to leavnut
bolo to svinstvo ... to by som zakazal
lolcats pocuvni mrka. Budu si z teba len robit srandu ze to nevies hrat co bude asi aj pravda. Proste ked si niekto len tak kupi lvl 70 tak je sice lvl 70 ale hra to ako keby zacal. A taki trtkovia ma v bgckach vedia echtovne srat.
A s tym lockom mas pravdu tiez. Ja mam lvl 70 aliiance locka a najvacsie nervy som chytal proti rogunam. To som v podstate skoro mohol len stat na mieste. Jedina sanca 1 vs 1 je ked mal trinkety na cd. Inak mrk ked chytas nervy teraz tak sa tes na patch 3,0. Vsetci roguovia pojdu mutilate a mozes si ist piskat. Ale tak zase coskoro dostanu nerf podla mna.
Ja mam toho druida hlavne na pve. Respektive to bol prvotny zamer ze budem tank tak dufam ze na 80 na tankovanie budem mat cas. Ak nie tak skoncim rovnako ze si kazdy den zahram areny
Ale myslim si ze vo wotlk to uz nebude taky imba class. Aspon oproti ostatnym healerom. Co som aj rad. Konecne to bude vyrovnanejsie.
A s tym lockom mas pravdu tiez. Ja mam lvl 70 aliiance locka a najvacsie nervy som chytal proti rogunam. To som v podstate skoro mohol len stat na mieste. Jedina sanca 1 vs 1 je ked mal trinkety na cd. Inak mrk ked chytas nervy teraz tak sa tes na patch 3,0. Vsetci roguovia pojdu mutilate a mozes si ist piskat. Ale tak zase coskoro dostanu nerf podla mna.
Ja mam toho druida hlavne na pve. Respektive to bol prvotny zamer ze budem tank tak dufam ze na 80 na tankovanie budem mat cas. Ak nie tak skoncim rovnako ze si kazdy den zahram areny
Aj keby si naexpil az po datadisku tak je to celkom jedno. Ber to z lepsej stranky. Vyhnes sa neskutocnym lagom a bojovaniu o kazdeho moba. Ja som mal pocas minuleho vydania datadisku malu pauzu kvoli skuskovemu takze do hry som sa vratil az 2-3 tyzdne po vydani BC a o nic som neprisiel. Aj tak by si teraz nemal co robit so 70tkouLOLCATS napísal:Obavam sa toho ze naexpim ked bude dalsi datadisk a kapacita 255 lvl...no nevadi tak dam na vase rady a pojdem od zaciatku.
UD lock demonology PVE zameranie.
Aky realm by ste mi odporucali ? Mozno ak by ste ma niektori z vas prychilili do guildy
-
Royalflush
Guru wannabe
-
webmasterr
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
ou.. to vyzera byt ''najs'' hravas tam ? ak j daj nick , classu / rasu a lvlwebmasterr napísal:http://www.anthoria.com/
-
webmasterr
Medium Professional
j len pred par dnami som zacal, ale nvm ako budem mat cas... som este iba 13lvl undead priest... nick Dex 
//btw anthoria ma aj svoj chat http://wow.mine.sk/chat kde je vacsinou stale nejaky GM, alebo niekto z tymu..resp. clovek hned vie ked sa nieco deje na serveri
//btw anthoria ma aj svoj chat http://wow.mine.sk/chat kde je vacsinou stale nejaky GM, alebo niekto z tymu..resp. clovek hned vie ked sa nieco deje na serveri
no aj ti mozem poradit Sargeras (www.onlinegamers.cz), hrava tam vela ludi 1200+ a je tam limit na 1500 ..Pok3R napísal:Poradi mi niekdo nejaky Neofik blizz server ? aspon 700+ ludi online a bez lagov a padov
lagy a pady su samozrejmostou, ale nie je to take ze by sa to nedalo vydrzat, su tam caste updaty po ktorych to sice ide naprd ale myslim ze ma buducnost
je tam aj druhy server s troska vyssimi rates, 3x .. (Narnias)