|
| Autor |
Správa |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 901
Zaslal: 03 Máj 2008, 0:51 Predmet: Vyzarovanie zla |
|
|
Chvilu som uvazoval ci to napisem do tejto sekcie ale budiz.
Ide o to,aby ste vedeli nie som z ineho sveta ani nic podobne(aspon o tom neviem) Ale mam zasadny "problem" .Teda nie je to problem ale opisem vam situaciu aj ked v niektorych veciach tomu bude tazko verit ale proste je to tak. Jednoducho mam "stavy" ked odhanam ludi a dokonca aj zvierata od seba. Nie nemaju pri mne zlu naladu,nesu smutni. ONI SA BOJA. Nevedia coho len sa boja. Zvierata to pri mne vycitia strasne rychlo to keby ste videli. Kazdy jeden pes ci velky ci maly bud brese a ustupuje dozadu alebo knuci a snazi sa dostat prec odo mna. Ludia sa mi niekedy vtedy vyslovene vyhybaju a kamarati? No kamarati mi na to povedali ze to nevedia vysvetlit a to su ne taki chlapi ale ze citia pri mne strasnu uzkost,ze proste nemozu byt pri mne lebo sa boja,nie mna proste sa boja nevedia coho. Kamaratky to maju este horise lebo su holky a tie mi aj povedia ze som sa (v dany okamih) zmenil ze ide zo mna strach. Ze akokeby so mto ani nebol ja ale akoby vo mne bolo nejake zlo. Pritom ja nic nerobim,normalny som. No a problem je v tom ze nie vzdy to viem kontrolovat. Niekedy viem a dokonca to aj dakedy vyuzivam ale niekedy nie a vtedy su pri mne ludia dost nesvoji a zvierata duplom.
Ako ja viem ze to znie na hlavu ale je to tak.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankie Light Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 03 Máj 2008, 1:09 Predmet: |
|
|
| menej korenených jedál... |
|
| Návrat hore |
|
 |
andone7 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.07.2006 Príspevky: 70 Bydlisko: zatial hej :) Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 1:32 Predmet: |
|
|
| Frankie napísal: |
kks dneska tu padnem od smiechu asi
no k téme: poviem ti pravdu s takým niečim som sa ešte nestretol, ale mám isté malé,no predsa nejaké, cítenie pre mystické veci a toto znie zaujjímavo, ale niesom žiaden exorcista takže pomôcť ti neviem ale ak ti ide o to potlačiť to tak to je v tebe. Vždy keĎ sa bude na svet pýtať malý Hulk v nevhodnú dobu (ako napr. pri milej slečne), tak sa snaž to potlačiť a snaž sa pôsobiť milo
promiň viac neviem poradiť  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 03 Máj 2008, 2:05 Predmet: |
|
|
| Frankie napísal: |
no jasne rob si prdel,to mi tak pomoze boooze tu daco napisat co sa vymyka spod normalu tak dostanem aj podobnu odpoved....
a exorcistu mi netreba krizik mi neskodi ani denne svetlo--idioti...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 905 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 2:37 Predmet: |
|
|
Podla mna to nevyriesis a podla mna sa to neda ani potlacit. Proste je to v tebe a zteba to aj vyzaruje. To mas mozno blby priklad, ale su ludia ktory niesu nikomu simpaticky a ty to tiez nemozu potlacit. Myslim ,ze sa s tym budes musiet len vyrovnat, ale to je len moj nazor.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 03 Máj 2008, 3:03 Predmet: |
|
|
| nemas zly psichycky stav, alebo zdravotne problemy? |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 03 Máj 2008, 10:30 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| nemas zly psichycky stav, alebo zdravotne problemy? |
psychicky stav mam na vybornu a zdraotne problemy nemam,no mimo toho mam hromadu dost velkych a dost nebezpecnych problemov ktore musim riesit ja sam a problemy inych ludi ci uz su akehokolvek charakteru vyzeraju oproti tym mojim fakt smiesne,preto sa ma kazdy pyta co ma kedy robit lebo tie ich vyriesim lavou zadnou. Ver mi ze tie svoje problemy by som najradsej dakde napisal ale nemozem,musia ostat v mojej hlave. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 410 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 11:20 Predmet: |
|
|
| Proste máš takú charizmu, s tým nič nespravíš |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 03 Máj 2008, 11:21 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
psychicky stav mam na vybornu a zdraotne problemy nemam,no mimo toho mam hromadu dost velkych a dost nebezpecnych problemov ktore musim riesit ja sam a problemy inych ludi ci uz su akehokolvek charakteru vyzeraju oproti tym mojim fakt smiesne,preto sa ma kazdy pyta co ma kedy robit lebo tie ich vyriesim lavou zadnou. Ver mi ze tie svoje problemy by som najradsej dakde napisal ale nemozem,musia ostat v mojej hlave. |
tak neviem, mozno tym ze ich musis riesit alebo na teba vyrabaju psychycky natlak tak posobis ako vysavac energie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sk8girl_82 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.08.2007 Príspevky: 4 Bydlisko: Nitra mila Nitraaa!! Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 11:31 Predmet: |
|
|
pocuvaj neposles svoju fotku?? mozno potom lahsie prideme na to ci to ide z vyzoru alebo psychiky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2427 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 12:18 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| tak neviem, mozno tym ze ich musis riesit alebo na teba vyrabaju psychycky natlak tak posobis ako vysavac energie |
asi tak kazdy kto je zasypany problemami az po usi nemoze posobit na okolie prijemne. neviem co je na tom take "zazracne" a "mimo realitu". ked je niekto bez problemov a stastny, tak posobi prijemne a kludne. ked je niekto zasypany starostami, ktore su v podvedomi, tak nemoze predsa posobit tak isto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 688 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 12:52 Predmet: |
|
|
Veru aj pri čítaní tvojho príspevku som sa cítila zle....
Poznám takých ľudí, riešia to usmievaním sa a nenosením čiernej |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1837 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 13:18 Predmet: |
|
|
| Nespôsobujú to nejaké situácie, stres, niektorí ľudia v tvojej blízkosti, nejaké nálady alebo niečo podobné. Treba si to všímať a eliminovať to. Viac ti asi neporadím. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monči Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2008 Príspevky: 33
Zaslal: 03 Máj 2008, 13:18 Predmet: |
|
|
| je dosť možné,že je to kvôli tvojim problémom,ktoré máš a hlavne,ak som psrávne pochopila,tak nie sú to problémy práve najjednoduchšie.skús si ich vyriešiť.a ešte,kedy si si to uvedomil?je to vlastne odjakživa,alebo len od určitej doby? |
|
| Návrat hore |
|
 |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 308 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 13:28 Predmet: |
|
|
cca 80% komunikacie medzi ludmi je skrz reci tela... mozno je to tym, vydavas okoliu zle signaly, alebo mozno su na vine tvoje oci... upreny pohlad do oci je v zvieracej risi signal na utok... moze to byt sposobene viacerimi vecami.... a ci sa to da nejak odstranit, alebo elimonovat??? no to neviem... skus sa viac usmievat a byt vo vnutornej pohode.. to ludia v tvojom okoli vycitia a budu sa citit prijemne...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|