Ide o to,aby ste vedeli nie som z ineho sveta ani nic podobne(aspon o tom neviem) Ale mam zasadny "problem" .Teda nie je to problem ale opisem vam situaciu aj ked v niektorych veciach tomu bude tazko verit ale proste je to tak. Jednoducho mam "stavy" ked odhanam ludi a dokonca aj zvierata od seba. Nie nemaju pri mne zlu naladu,nesu smutni. ONI SA BOJA. Nevedia coho len sa boja. Zvierata to pri mne vycitia strasne rychlo to keby ste videli. Kazdy jeden pes ci velky ci maly bud brese a ustupuje dozadu alebo knuci a snazi sa dostat prec odo mna. Ludia sa mi niekedy vtedy vyslovene vyhybaju a kamarati? No kamarati mi na to povedali ze to nevedia vysvetlit a to su ne taki chlapi ale ze citia pri mne strasnu uzkost,ze proste nemozu byt pri mne lebo sa boja,nie mna proste sa boja nevedia coho. Kamaratky to maju este horise lebo su holky a tie mi aj povedia ze som sa (v dany okamih) zmenil ze ide zo mna strach. Ze akokeby so mto ani nebol ja ale akoby vo mne bolo nejake zlo. Pritom ja nic nerobim,normalny som. No a problem je v tom ze nie vzdy to viem kontrolovat. Niekedy viem a dokonca to aj dakedy vyuzivam ale niekedy nie a vtedy su pri mne ludia dost nesvoji a zvierata duplom.
Ako ja viem ze to znie na hlavu ale je to tak....