Vyzarovanie zla

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Vyzarovanie zla

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Chvilu som uvazoval ci to napisem do tejto sekcie ale budiz.
Ide o to,aby ste vedeli nie som z ineho sveta ani nic podobne(aspon o tom neviem) Ale mam zasadny "problem" .Teda nie je to problem ale opisem vam situaciu aj ked v niektorych veciach tomu bude tazko verit ale proste je to tak. Jednoducho mam "stavy" ked odhanam ludi a dokonca aj zvierata od seba. Nie nemaju pri mne zlu naladu,nesu smutni. ONI SA BOJA. Nevedia coho len sa boja. Zvierata to pri mne vycitia strasne rychlo to keby ste videli. Kazdy jeden pes ci velky ci maly bud brese a ustupuje dozadu alebo knuci a snazi sa dostat prec odo mna. Ludia sa mi niekedy vtedy vyslovene vyhybaju a kamarati? No kamarati mi na to povedali ze to nevedia vysvetlit a to su ne taki chlapi ale ze citia pri mne strasnu uzkost,ze proste nemozu byt pri mne lebo sa boja,nie mna proste sa boja nevedia coho. Kamaratky to maju este horise lebo su holky a tie mi aj povedia ze som sa (v dany okamih) zmenil ze ide zo mna strach. Ze akokeby so mto ani nebol ja ale akoby vo mne bolo nejake zlo. Pritom ja nic nerobim,normalny som. No a problem je v tom ze nie vzdy to viem kontrolovat. Niekedy viem a dokonca to aj dakedy vyuzivam ale niekedy nie a vtedy su pri mne ludia dost nesvoji a zvierata duplom. :roll:
Ako ja viem ze to znie na hlavu ale je to tak....
Frankie
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frankie »

menej korenených jedál...
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Frankie napísal:menej korenených jedál...
kks dneska tu padnem od smiechu asi :hehe:

no k téme: poviem ti pravdu s takým niečim som sa ešte nestretol, ale mám isté malé,no predsa nejaké, cítenie pre mystické veci a toto znie zaujjímavo, ale niesom žiaden exorcista takže pomôcť ti neviem :lol: ale ak ti ide o to potlačiť to tak to je v tebe. Vždy keĎ sa bude na svet pýtať malý Hulk :mrgreen: v nevhodnú dobu (ako napr. pri milej slečne), tak sa snaž to potlačiť a snaž sa pôsobiť milo
promiň viac neviem poradiť :smt006
qwerty-xyz

Frankie napísal:menej korenených jedál...
no jasne rob si prdel,to mi tak pomoze :roll: boooze tu daco napisat co sa vymyka spod normalu tak dostanem aj podobnu odpoved....
a exorcistu mi netreba krizik mi neskodi ani denne svetlo--idioti... :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Podla mna to nevyriesis a podla mna sa to neda ani potlacit. Proste je to v tebe a zteba to aj vyzaruje. To mas mozno blby priklad, ale su ludia ktory niesu nikomu simpaticky a ty to tiez nemozu potlacit. Myslim ,ze sa s tym budes musiet len vyrovnat, ale to je len moj nazor. :wink: :idea:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nemas zly psichycky stav, alebo zdravotne problemy?
qwerty-xyz

Sheep napísal:nemas zly psichycky stav, alebo zdravotne problemy?
psychicky stav mam na vybornu a zdraotne problemy nemam,no mimo toho mam hromadu dost velkych a dost nebezpecnych problemov ktore musim riesit ja sam a problemy inych ludi ci uz su akehokolvek charakteru vyzeraju oproti tym mojim fakt smiesne,preto sa ma kazdy pyta co ma kedy robit lebo tie ich vyriesim lavou zadnou. :wink: Ver mi ze tie svoje problemy by som najradsej dakde napisal ale nemozem,musia ostat v mojej hlave.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Proste máš takú charizmu, s tým nič nespravíš
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal:psychicky stav mam na vybornu a zdraotne problemy nemam,no mimo toho mam hromadu dost velkych a dost nebezpecnych problemov ktore musim riesit ja sam a problemy inych ludi ci uz su akehokolvek charakteru vyzeraju oproti tym mojim fakt smiesne,preto sa ma kazdy pyta co ma kedy robit lebo tie ich vyriesim lavou zadnou. :wink: Ver mi ze tie svoje problemy by som najradsej dakde napisal ale nemozem,musia ostat v mojej hlave.
tak neviem, mozno tym ze ich musis riesit alebo na teba vyrabaju psychycky natlak tak posobis ako vysavac energie
Sk8girl_82
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sk8girl_82 »

pocuvaj neposles svoju fotku?? mozno potom lahsie prideme na to ci to ide z vyzoru alebo psychiky :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sheep napísal:tak neviem, mozno tym ze ich musis riesit alebo na teba vyrabaju psychycky natlak tak posobis ako vysavac energie
asi tak ;) kazdy kto je zasypany problemami az po usi nemoze posobit na okolie prijemne. neviem co je na tom take "zazracne" a "mimo realitu". ked je niekto bez problemov a stastny, tak posobi prijemne a kludne. ked je niekto zasypany starostami, ktore su v podvedomi, tak nemoze predsa posobit tak isto.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Veru aj pri čítaní tvojho príspevku som sa cítila zle....

Poznám takých ľudí, riešia to usmievaním sa a nenosením čiernej
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nespôsobujú to nejaké situácie, stres, niektorí ľudia v tvojej blízkosti, nejaké nálady alebo niečo podobné. Treba si to všímať a eliminovať to. Viac ti asi neporadím.
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

je dosť možné,že je to kvôli tvojim problémom,ktoré máš a hlavne,ak som psrávne pochopila,tak nie sú to problémy práve najjednoduchšie.skús si ich vyriešiť.a ešte,kedy si si to uvedomil?je to vlastne odjakživa,alebo len od určitej doby?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

cca 80% komunikacie medzi ludmi je skrz reci tela... mozno je to tym, vydavas okoliu zle signaly, alebo mozno su na vine tvoje oci... upreny pohlad do oci je v zvieracej risi signal na utok... moze to byt sposobene viacerimi vecami.... a ci sa to da nejak odstranit, alebo elimonovat??? no to neviem... skus sa viac usmievat a byt vo vnutornej pohode.. to ludia v tvojom okoli vycitia a budu sa citit prijemne... :wink:
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

qwerty-xyz: Myslim ze ty CHCES aby sa ta ludia bali, CHCES vyzarovat zlo pretoze to pouzivas ako ochranu voci okoliu. Vsetko je to v tvojej hlave...

...ale to samozrejme vsetko vies a si s tym spokojny.
kofola
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kofola »

ja by som povedal, ze by si si pri najblizsej takejto situacii uvedomit co to v tebe spustilo, na co si myslel, co si robil, ci si nieco nevidel....

proste vystopovat co to v tebe spusta a ovladnut to
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Ty blaho to by som ťa chcela stretnúť či by som to aj ja cítila... :lol: :lol: :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Písal si, že máš problémy.. a sú len tvoje a v tvojej hlave.. tak predsa máš nejakého kamaráta/tku, ktorej povieš všetko.. predsa nie je vždy ľahké, aby človek čelil problémom sám.. a viac ľudí, viac rozumu.. :wink: takže by Ti to aj niekto pomohol vyriešiť.. tým pádom by si nebol taký smutný a strnulý, viac by si sa uvoľnil a tešil zo života.. tak to skús.. :) potom napíš.. :wink: :)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

charizma a prirozene posobenie na ludi vyzaruje z vnutra u zvierat je to pachom. Suma sumarum , pomohla by podla mna nejaka psychoanaliza ;)
Napísať odpoveď