Dievca nemusi, ta uz to vie!
Svatosvata pravda. Ale obcas aj my hrame dolezitych
... noo nato ako by reagovalal keby si jej zavolal je uz teraz neskoro rozmyslat .. nezamyslaj sa nikdy nad tym "co by bolo ak by" i tak to nikdy nikam nevedia a nic na tom co si spravil uz nezmenis .... neviem necital som celu temu , takze reagujem len na tento prispevok , myslim ze tvoj problem je ze vsetko moc riesit nad vsetkym sa moc zamyslas .. v kazdom jej geste ci niecom co spravi , napise, povie nieco hladas ........... proste vies ako sa hovori "nechaj to plavat" ....... kazda holka je ina a nikdy na ziadnu nenajdes recept , ale aj pri vela snahy skodi ... a ty sa aj tak zbytocne len utrapis ak sa budes nad vsetkym pozastavovatjumbojet napísal:Pozyva ako pozyva, ona to mala na ICQ a ja som jej zo srandy napisal, ze idem, pridem... a nemozem vediet ako to ona myslela, ze ci to nebrala aj ona zo srandy. Bola s kamaratkou v bare, ja som bol tiez a nechcelo by sa mi uz vazne ist za nou, nie je to najblizsie. Sice bola moznost, ze si zavolam taxik a doletim tam, bolo vsak uz pred polnocou. Mozno som mal prist, mozno nie, neviem ani sam, kto vie ako by reagovala keby som jej vtedy bol zavolal a spytal sa jej ci to plati a ci to myslela vazne.
a to take este existuju ?dudo02 napísal:Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka.