Vztah - nevie co chce?
Ci s tym nieco mam neviem, netusim a ani to nejdem od nej zistovat.
Vcera prisla za mnou ze co a ako, chvilu sme pokecali a kedze som sa ponahlal, tak som musel bezat. Dnes sme sa stretli opat v jednom podniku, opat prisla, vsetko v pohode, este mi aj siltovku vzala a cely cas v nej pobehovala. Ked som odchadzal, tak vybehla so mnou von a pytala sa, ci idem este niekde a tak...
Neviem co si mam vobec o tom mysliet a ci si vobec nieco mysliet o tom mam, zase mam z toho len velke oci a potom to dopadne zle. Urcite vsak bola dnes aj vcera mila, ako za "starych cias", uplna pohodicka. Podla toho co mi hovoril jej kamarat, tak s tym chalanom uz asi nechodi, pretoze ju videl s nim len raz a potom uz nikdy, takze to bolo zrejme zase len to tyzdnove ci dvojtyzdnove poblaznenie a vztah na par dni o ktorom mi aj sama hovorila, ze to tak vzdy dopadne.
Vcera prisla za mnou ze co a ako, chvilu sme pokecali a kedze som sa ponahlal, tak som musel bezat. Dnes sme sa stretli opat v jednom podniku, opat prisla, vsetko v pohode, este mi aj siltovku vzala a cely cas v nej pobehovala. Ked som odchadzal, tak vybehla so mnou von a pytala sa, ci idem este niekde a tak...
Neviem co si mam vobec o tom mysliet a ci si vobec nieco mysliet o tom mam, zase mam z toho len velke oci a potom to dopadne zle. Urcite vsak bola dnes aj vcera mila, ako za "starych cias", uplna pohodicka. Podla toho co mi hovoril jej kamarat, tak s tym chalanom uz asi nechodi, pretoze ju videl s nim len raz a potom uz nikdy, takze to bolo zrejme zase len to tyzdnove ci dvojtyzdnove poblaznenie a vztah na par dni o ktorom mi aj sama hovorila, ze to tak vzdy dopadne.
Je to mozne a ja som vdacny za to, ze si aspon par ludi precitalo tuto temu a snazilo sa pomoct a poradit, ale je to velmi tazke rozhodnut sa. Jedna vec na tom je taka, ze aj ked rozum hovori, ze by som sa mal vykaslat na to, tak srdce kaze inak a vobec sa tomu nedari. Bolo to uz ako tak v pohode, zmieril som sa s tym ako to bolo a ked mi pred tymi dvomi tyzdnami ci kedy to presne bolo napisala na ICQ a potom znova a znova, tak sa to vsetko vratilo do starych kolaji... a viem co chcem. Hovori sa, ze 2x do tej istej rieky nevstupis, lenze ja sa neviem ubranit a ani nechcem.
Nie, nie som z dediny, som z velkeho mesta, nebudem vsak pisat z ktoreho. Dnes sme sa stretli v bare, vcera na jednom podujati, inokedy to je tiez na jednom podujati, netreba vsak pisat o co ide, pretoze je to uplne nepodstatne.
Doplnene o 00:20 - Teraz mi pisala, nieco sme sa bavili a pyta sa ma co som doma. Ona mala v statuse ze kto s nou ide von a tak sa pytam kam ideme. Na to sa ma spytala, ze ci vezmem auto a pridem po nu, napisal som ano. Potom sa ma spytala, ci som to myslel vazne a ja ze ano, ona na to, aby som vybral podnik kam pojdeme a ze za kolko pridem. Potom som napisal, ze som si robil srandu, ze nikam uz teraz nejdem. Uplne som z toho zmateny, este viac ako som bol.
Nie, nie som z dediny, som z velkeho mesta, nebudem vsak pisat z ktoreho. Dnes sme sa stretli v bare, vcera na jednom podujati, inokedy to je tiez na jednom podujati, netreba vsak pisat o co ide, pretoze je to uplne nepodstatne.
Doplnene o 00:20 - Teraz mi pisala, nieco sme sa bavili a pyta sa ma co som doma. Ona mala v statuse ze kto s nou ide von a tak sa pytam kam ideme. Na to sa ma spytala, ze ci vezmem auto a pridem po nu, napisal som ano. Potom sa ma spytala, ci som to myslel vazne a ja ze ano, ona na to, aby som vybral podnik kam pojdeme a ze za kolko pridem. Potom som napisal, ze som si robil srandu, ze nikam uz teraz nejdem. Uplne som z toho zmateny, este viac ako som bol.
-
midnight_man
Guru
No tak toto si ako posral kamo na celej ciare vies o tom?...k tomu ze nestupis 2x do tej istej mlaky..skusenost a pozorovanie mi hovori ze tam kludne stupis aj 2x a budes tam stupat dovtedy kym tie topanky nebudes mat take mokre ze sam prides na to ze by si sa jej mal konecne vyhnut..iny sposob na to asi nieje....
-
midnight_man
Guru
Pozyva ako pozyva, ona to mala na ICQ a ja som jej zo srandy napisal, ze idem, pridem... a nemozem vediet ako to ona myslela, ze ci to nebrala aj ona zo srandy. Bola s kamaratkou v bare, ja som bol tiez a nechcelo by sa mi uz vazne ist za nou, nie je to najblizsie. Sice bola moznost, ze si zavolam taxik a doletim tam, bolo vsak uz pred polnocou. Mozno som mal prist, mozno nie, neviem ani sam, kto vie ako by reagovala keby som jej vtedy bol zavolal a spytal sa jej ci to plati a ci to myslela vazne.
Pisal som s nou chvilocku vcera, dnes poobede dve hodiny a pripada mi to vsetko ako pred Vianocami, ako keby sme behali okolo horucej kase opat. Mali sme jednu stavku este pred Vianocami o pol deci, vyhral som ju, aj ked mensim podvodom, ale to bola moja sikovnost a prespekulovanost, ze som to dokazal a vyhral, ona sa len smiala vtedy na tom. Dnes sa ma pytala ze kedy ideme na to pol deci, ja som vsak radsej napisel, ze to necham vsetko na nu, ze ona nech navrhne termin a ona napisala, ze nevie, ze uvidi a tak podobne.
Vobec teraz nechapem o co jej ide, ze ci to je jej len ta namotavka, jeden vecer spolu a potom dovidenia alebo si to rozmyslela a mozno nieco.....
Pisal som s nou chvilocku vcera, dnes poobede dve hodiny a pripada mi to vsetko ako pred Vianocami, ako keby sme behali okolo horucej kase opat. Mali sme jednu stavku este pred Vianocami o pol deci, vyhral som ju, aj ked mensim podvodom, ale to bola moja sikovnost a prespekulovanost, ze som to dokazal a vyhral, ona sa len smiala vtedy na tom. Dnes sa ma pytala ze kedy ideme na to pol deci, ja som vsak radsej napisel, ze to necham vsetko na nu, ze ona nech navrhne termin a ona napisala, ze nevie, ze uvidi a tak podobne.
Vobec teraz nechapem o co jej ide, ze ci to je jej len ta namotavka, jeden vecer spolu a potom dovidenia alebo si to rozmyslela a mozno nieco.....
jumbojet-Mozno napisem opak,ako vacsina,ale nenechavaj sa tak lahko namotavat..Kocka vidi,ze ta"dostane" kedy chce a mozno aj preto ta tak lahko"opusta".Takze bud troska zdrzanlivejsi a neskac ako ona piska..To ze si neprisiel,ked si jej to sluboval by som nepovazoval za nieco tragicke-prave naopak,mozno to je +..
A ktomu tvojmu zamilovaniu-zalubil si sa do krasy,avsak poznat ju este nepoznas,takze ta tvoja zamilovanost je"povrchna".A to,ze existuju baby,ktore su od tejto ovela lepsie,neber ako utesovanie,ale ako fakt..Tato tvoja laska sa rada zahrava,aj ked si to mozno neuvedomuje..Poznam dost vela zien a niektore su fakt mrchy-radi hraju na viac stran.Potrebuju mat pocit,ze su chcene.A to maju poniektore dost rokov na to,aby sa spravali ako pubertacky..Zaujimava potreba..
Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka
.
A ktomu tvojmu zamilovaniu-zalubil si sa do krasy,avsak poznat ju este nepoznas,takze ta tvoja zamilovanost je"povrchna".A to,ze existuju baby,ktore su od tejto ovela lepsie,neber ako utesovanie,ale ako fakt..Tato tvoja laska sa rada zahrava,aj ked si to mozno neuvedomuje..Poznam dost vela zien a niektore su fakt mrchy-radi hraju na viac stran.Potrebuju mat pocit,ze su chcene.A to maju poniektore dost rokov na to,aby sa spravali ako pubertacky..Zaujimava potreba..
Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka
... noo nato ako by reagovalal keby si jej zavolal je uz teraz neskoro rozmyslat .. nezamyslaj sa nikdy nad tym "co by bolo ak by" i tak to nikdy nikam nevedia a nic na tom co si spravil uz nezmenis .... neviem necital som celu temu , takze reagujem len na tento prispevok , myslim ze tvoj problem je ze vsetko moc riesit nad vsetkym sa moc zamyslas .. v kazdom jej geste ci niecom co spravi , napise, povie nieco hladas ........... proste vies ako sa hovori "nechaj to plavat" ....... kazda holka je ina a nikdy na ziadnu nenajdes recept , ale aj pri vela snahy skodi ... a ty sa aj tak zbytocne len utrapis ak sa budes nad vsetkym pozastavovatjumbojet napísal:Pozyva ako pozyva, ona to mala na ICQ a ja som jej zo srandy napisal, ze idem, pridem... a nemozem vediet ako to ona myslela, ze ci to nebrala aj ona zo srandy. Bola s kamaratkou v bare, ja som bol tiez a nechcelo by sa mi uz vazne ist za nou, nie je to najblizsie. Sice bola moznost, ze si zavolam taxik a doletim tam, bolo vsak uz pred polnocou. Mozno som mal prist, mozno nie, neviem ani sam, kto vie ako by reagovala keby som jej vtedy bol zavolal a spytal sa jej ci to plati a ci to myslela vazne.
a to take este existuju ?dudo02 napísal:Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka.
Maki - Mas pravdu, pripustam to, ale nedokazem sa vykaslat, zabudnut len tak, vymazat ju z pamati, z icq, z mobilu.
dudo02 - Zaujimava rada, ak bude prilezitost, tak preco nie. Mozno by nebolo zle jej obcas ukazat, ze to nepojde tak lahko, ze si treba pocakat a ze nebudem skakat na jej navijak hned.
slavo120 - Ak budes mat cas, tak si mozes precitat celu temu alebo aspon prvy prispevok a potom prispevok na 4. strane, presnejsie prispevok co som pisal na Novy rok. Mas ciastocne pravdu v tom, ze som sa az moc zamyslal nad tym co a ako bude, prilis som riesil situaciu, ktora prave bola a nechcel som spravit ziadnu chybu. A to je aj to co mi ona povedala, ze vsetko moc riesim, neviem ako k tomu dosla, ale dosla.
Este aby som nezabudol, tak dnes to bolo uplne v pohodicke, fajn sme si pokecali, zase sme sa zhodli na strasne vela veciach, spravili sme si strasnu srandu z jednej spolocnej "kamaratky", vecer som s nou volal este chvilu, potom sme zase pisali na ICQ a tak. Len aby to nedopadlo ako na konci roka.
dudo02 - Zaujimava rada, ak bude prilezitost, tak preco nie. Mozno by nebolo zle jej obcas ukazat, ze to nepojde tak lahko, ze si treba pocakat a ze nebudem skakat na jej navijak hned.
slavo120 - Ak budes mat cas, tak si mozes precitat celu temu alebo aspon prvy prispevok a potom prispevok na 4. strane, presnejsie prispevok co som pisal na Novy rok. Mas ciastocne pravdu v tom, ze som sa az moc zamyslal nad tym co a ako bude, prilis som riesil situaciu, ktora prave bola a nechcel som spravit ziadnu chybu. A to je aj to co mi ona povedala, ze vsetko moc riesim, neviem ako k tomu dosla, ale dosla.
Este aby som nezabudol, tak dnes to bolo uplne v pohodicke, fajn sme si pokecali, zase sme sa zhodli na strasne vela veciach, spravili sme si strasnu srandu z jednej spolocnej "kamaratky", vecer som s nou volal este chvilu, potom sme zase pisali na ICQ a tak. Len aby to nedopadlo ako na konci roka.
no tak mi to pripadalo, najprv si robis z nej srandu, na jeden vecer ste na noze, na dalsi zase uplne v pohode, akoby ste mali obidvaja reset tlacitkojumbojet napísal:Nie, nevyrovnal som sa s nicim a ani sa s tym nechcem vyrovnat, pretoze v tom stale vidim sancu. Mozno som prilis zaslepeny, ale preco by som sa o nu nemohol este pokusit?
To nebola ani tak sranda, zle som sa tu asi vyjadril. Vysvetlil som jej, ze to nejde, ze nemam auto k dispozicii (narazam na tu sobotu vecer) a tak ze to nechame na inokedy, pochopila to a nic nepovedala, potom sme sa rozpravali uz na inu temu. Vcera ani dnes o tom nepadlo co i len jedine slovo, aj ked mi dnes ked sa lucila pisala, ze mam prist po nu zajtra, ze maju jednu akciu zo skoly a tak... a potom ze sa nejak dohodneme co dalej.
Cez tyzden napisem nieco viac ak sa udeje.
-
midnight_man
Guru
to ze zena nic nepovie neznamena ze stym suhlasi..isto ju to mrzelo...jumbojet napísal:To nebola ani tak sranda, zle som sa tu asi vyjadril. Vysvetlil som jej, ze to nejde, ze nemam auto k dispozicii (narazam na tu sobotu vecer) a tak ze to nechame na inokedy, pochopila to a nic nepovedala, potom sme sa rozpravali uz na inu temu. Vcera ani dnes o tom nepadlo co i len jedine slovo, aj ked mi dnes ked sa lucila pisala, ze mam prist po nu zajtra, ze maju jednu akciu zo skoly a tak... a potom ze sa nejak dohodneme co dalej.
-
berynatorko
Medium Expert
tak takdudo02 napísal:jumbojet-Mozno napisem opak,ako vacsina,ale nenechavaj sa tak lahko namotavat..Kocka vidi,ze ta"dostane" kedy chce a mozno aj preto ta tak lahko"opusta".Takze bud troska zdrzanlivejsi a neskac ako ona piska..To ze si neprisiel,ked si jej to sluboval by som nepovazoval za nieco tragicke-prave naopak,mozno to je +..
Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka.