|
|
|
| Autor |
Správa |
bond35 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 515 Bydlisko: NR BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 17:26 Predmet: |
|
|
killeriq kupa klavesnice
vsetko OK, osobne stretnutie, klavesnica oreginal zabalena (povod som nezistoval) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1839 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 18:51 Predmet: |
|
|
Holdo - kupil som od neho pred rokom k750i, je z rovnakeho mesta ako ja, takze sme dali osobku a vybavili to. Vsetko zodpovedalo opisovanemu stavu, na cene sme sa dohodli vopred. Mobil dodnes slape, som spokojny. U mna je tento uzivatel doveryhodny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
amateur Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2007 Príspevky: 450
Zaslal: 09 Máj 2008, 19:03 Predmet: |
|
|
tak dufam že sem možem napisať jednu vec: nechcem sa silou mocou trepať do white listu ale už viacej ludi mi pisalo že ma odo mna problem s jednou vecou: dobierka im vacsinou chodi do 4-5 dni a ked posielam ja tak to trva niekdy aj tyzden az tyzden a pol. prosim vas posta garatuje dorucenie balika do 30 dní tak sa zbytočne neondite že prečo a čo a začo. kludne možem pofotiť aj podacie listočky pokiaľ mi niekto neveri.
a teraz moje odporučania.
ywi - kupoval som odneho Eurotel SDA rychle jednanie, krasne to prišlo skoro a aj dobre zabalene
Pedro109 - bral som od neho kartu VGA trošku oneskorene to poslal inač celkom dobre zabalene
to je asi tak všetko ale je dosť ludi ktorym som niečo posielal tych bysom tiež mohol odporučiť až na pár...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LubosZ Medium Star

Stav:  Založený: 03.09.2005 Príspevky: 486 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
iceCream - kupoval som od neho rapidshare ucty, aj mi ich predlzoval, maximalna spokojnost ziadne problemy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2299 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:31 Predmet: |
|
|
Gratulujem Icecreamovi, kedze ako prvy ziskal miesto v nasom Whiteliste a tiez chcem podakovat vsetkym uzivatelom ktori zatial prilozili ruku k jeho vytvoreniu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
m1s0 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.12.2007 Príspevky: 51
Zaslal: 09 Máj 2008, 23:05 Predmet: |
|
|
| IceCream ...uspesne cez neho nakupujem na ebay. uplna spokojnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chlapec10 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 293 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 23:38 Predmet: |
|
|
kupil som:
vilko - So-dimm RAM do mojho laptopu, prisla postou, super zabalena, dal si dokonca namahu aby prisla pred sviatkami
xbarney - Nokia 3100, dobre zabalena, stav ako slubul
AdoExteme - Externy HDD , super cena, osobne stretnutie, original balenie, dokonca pridal osobnu 2 rocnu zaruku
SO vsetkymi na 100% spokojny a mozem len a len odporucit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2299 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 23:59 Predmet: |
|
|
Gratulujem Adovi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2692 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 17:16 Predmet: |
|
|
Whisper - Pred časom som od neho kupoval 5.1 repraky.
Obchod prebehol rýchlo. Dohodli sme sa cez SS, prišiel som si ich pozreť, whisper mi ich predviedol. Popočúval som si muziku a išiel som s nimi spokojný domov. Repráky mi vysia na stene a pekne hraju. Celkovo obchod hodnotím za úspešný a whispera za dôveryhodného usera.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1766 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 22:37 Predmet: |
|
|
od amateura som par mesiacov dozadu kupil N6600 a N N-GAGE, poslal mi to na dobierku za vopred dohodnutu sumu, promptne zabalene, neboli problemy ani s dobou dodania, som spokojny
od uzivatela malyivko som kupil starsi notebook, taktiez mi to zaslal na dobierku za dohodnutu sumu, perfektne zabalene, funkcne, akurat som nevedel o LCD, na ktorom boli pravdepodobne vypalene /modre/ pixely o sirke 1-2px zvisle na celej vyske, asi v 1/3 od kraja
od uzivatela The Devil som davnejsie kupil zvukovu kartu, osobka v KE bez problemu, dosiel v dohodnuty cas za mnou na bajku
od uzivatela kolac som kupil PDA Acer N30, bez problemu osobne v KE, stretko v dohodnuty cas v podniku, na mieste odskusane, vyplatene - spokojnost oboch stran
na viac si momentalne nespominam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

|
Zaslal: 12 Máj 2008, 23:11 Predmet: |
|
|
| Pridavam bod killeriqovi, dnes mi od neho prisiel set klavesnica + mys za fantasticku cenu, uplne novucicky, origos zabaleny a novy, perfektne funkcny (uprimne ma prekvapilo aka je ta klavesnica skvela, skoda len tych SK/CZ znakov) a zaslany za dohodnutu sumu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1865 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 12:07 Predmet: |
|
|
| ja som este zabudol na uzivatela martin6337 od ktoreho som kupil mys bola originalne zabalena, prekvapil ma ze mi k tomu poslal aj nahradne kryty urcite ho povazujem za doveryhodneho |
|
| Návrat hore |
|
 |
sebci Expert

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 168
Zaslal: 15 Máj 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
| zmazal som |
|
| Návrat hore |
|
 |
C.e.D Expert

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 178 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 12:19 Predmet: |
|
|
nordscan : iceCream mi nevedel kupit steam(counter-strike) ale odporucil mi nordscana, poslal som peniaze a prihlasovacie udaje na prazdny steam account a ked mu dosli peniaze na ucet csko uz frci, aj ked nie mne ale kamaratovi ale to je detail
edit: toto iste bolo aj s uzivatelom "malyivko" len s rozdielom ze od neho som kupoval uz starsi steam takze kladne hodnotenie aj jemu |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 997 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 13:08 Predmet: |
|
|
Pedro109 kupoval som od neho 512mb ramku stretli sme sa osobne uplne super jednanie skevele zabalené, výborná cena proste dôveryhodný užívateľ  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|