WhiteList - dôveryhodní užívatelia
Takže moje transakcie tu.. :
Filipito Nakúpil som už spomínaný fan od neho nebol problem žiaden, dokonca som ostal prekvapený pretože namiesto guličkového ložiska som objavil fluidné vo vnutri čo za cenu 100,- je parada
Michal Zaťko predal som mu 5.1 sluchátka, rýchle jednanie obojstranná spokojnosť, posielané poštou (cena 680 korun myslim)
olusko osobný kontakt mnohokrat sním riešim veci kedže býva blízko mňa (koruny v trosku vyšších čiastkach nespočítatelné )
Gangy stači ti?
Osobne by som bol rád zaradený do listiny čakatelov nakolko som už bol spomenutý filipitom... ak teda možem poprosiť o to
Filipito Nakúpil som už spomínaný fan od neho nebol problem žiaden, dokonca som ostal prekvapený pretože namiesto guličkového ložiska som objavil fluidné vo vnutri čo za cenu 100,- je parada
Michal Zaťko predal som mu 5.1 sluchátka, rýchle jednanie obojstranná spokojnosť, posielané poštou (cena 680 korun myslim)
olusko osobný kontakt mnohokrat sním riešim veci kedže býva blízko mňa (koruny v trosku vyšších čiastkach nespočítatelné )
Gangy stači ti?
Osobne by som bol rád zaradený do listiny čakatelov nakolko som už bol spomenutý filipitom... ak teda možem poprosiť o to
-
C.e.D
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nordscan : iceCream mi nevedel kupit steam(counter-strike) ale odporucil mi nordscana, poslal som peniaze a prihlasovacie udaje na prazdny steam account a ked mu dosli peniaze na ucet csko uz frci, aj ked nie mne ale kamaratovi ale to je detail 
edit: toto iste bolo aj s uzivatelom "malyivko" len s rozdielom ze od neho som kupoval uz starsi steam takze kladne hodnotenie aj jemu
edit: toto iste bolo aj s uzivatelom "malyivko" len s rozdielom ze od neho som kupoval uz starsi steam takze kladne hodnotenie aj jemu
-
RoQa
Darca
Mozem doporucit uplinka kupil som od neho nedavno N73 vsetko prislo rychlo zabalene ziadne nezrovnalosti ....Gangy napísal:Pridavam bod killeriqovi, dnes mi od neho prisiel set klavesnica + mys za fantasticku cenu, uplne novucicky, origos zabaleny a novy, perfektne funkcny (uprimne ma prekvapilo aka je ta klavesnica skvela, skoda len tych SK/CZ znakov) a zaslany za dohodnutu sumu.
-
R1k1nko
Darca
iceCream - kupujem od neho ACC na rapid prevodom na ucet uz asi 4x ,,, troj mesacny prvy raz mi dokonca chcel dat najpr ucet a peniaze este nemal taky to je clovek
!!!!
ADOXtreme- kupil som od neho HDD ( jeden , dva ?
) dohodli sme sa a stretli a este som ako bonus dostal USB klucik ...
A tiez HEZO dosiel som knemu do izby
dal mi do ruk monitor a do teraz ide a pozeram sa na neho
...
toto su páni obchodnici
ADOXtreme- kupil som od neho HDD ( jeden , dva ?
A tiez HEZO dosiel som knemu do izby
toto su páni obchodnici
sebci napísal:Takže moje transakcie tu.. :
olusko osobný kontakt mnohokrat sním riešim veci kedže býva blízko mňa (koruny v trosku vyšších čiastkachnespočítatelné )
Gangy stači ti?
Btw oluska som nepridal lebo si o nom v podstate nenapisal absolutne nic.Gangy napísal:Mimochodom do temy piste len predavajucich, nie kupujucich.
Pridavam sem uzivatela Stomko. Uz cca polroka ho zneuzivam na kupu uctu na rapid. Problem nikdy nebol, okamzite som mal ucet. Platil som vzdy vopred, to je ale logicke, inak by som to nerobil ani ja. No co slubil, aj splnil.
p.s.: Sem tam mu prihodte k standardnej taxe aj na nejake to pivecko
, patri sa to. 
Edit: Zabudol som na Uplinka. Tak s nim bol uplne v poriadku obchod. Vsetko splnil, co slubil. Komponenty prisli, vybavil vsetko hned ako sa dalo. Plus poskytol aj support
Vsetko dodnes skvelo slape.
p.s.: Sem tam mu prihodte k standardnej taxe aj na nejake to pivecko
Edit: Zabudol som na Uplinka. Tak s nim bol uplne v poriadku obchod. Vsetko splnil, co slubil. Komponenty prisli, vybavil vsetko hned ako sa dalo. Plus poskytol aj support
-
PeterCA
Medium Star
GOLDman5 (sice tu dlho nebol ale nakontaktoval sa on na mna)
kupil som od neho ucet na RS(polrocny za super cenu)... z neznameho dovodu mi ten ucet blokli... pouzival som ho mesiac... a zrusili ho.. UPLNE... teraz mi stale dava nejaky ucet... som velmi spokojny
nemal by chybat medzi doveryhodnymi ludmi
( ten ucet som mal na 1/2 s kamosom takze tam dajte odrazu 2 hlasy
)
//mensi edit: iba chcem dodat, ze som mu poslal prachy vecer na ucet a rano o pol 7 som mal uz prihlasovacie meno a heslo
kupil som od neho ucet na RS(polrocny za super cenu)... z neznameho dovodu mi ten ucet blokli... pouzival som ho mesiac... a zrusili ho.. UPLNE... teraz mi stale dava nejaky ucet... som velmi spokojny
nemal by chybat medzi doveryhodnymi ludmi
( ten ucet som mal na 1/2 s kamosom takze tam dajte odrazu 2 hlasy
//mensi edit: iba chcem dodat, ze som mu poslal prachy vecer na ucet a rano o pol 7 som mal uz prihlasovacie meno a heslo
-
NumBer_One
Star
-
Lord ANAKIN
Professional