WhiteList - dôveryhodní užívatelia

Informujte sa na odhad ceny predávaného tovaru alebo služby + pravidlá...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som este zabudol na uzivatela martin6337 od ktoreho som kupil mys bola originalne zabalena, prekvapil ma ze mi k tomu poslal aj nahradne kryty urcite ho povazujem za doveryhodneho
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sebci »

Takže moje transakcie tu.. :

Filipito Nakúpil som už spomínaný fan od neho nebol problem žiaden, dokonca som ostal prekvapený pretože namiesto guličkového ložiska som objavil fluidné vo vnutri čo za cenu 100,- je parada
Michal Zaťko predal som mu 5.1 sluchátka, rýchle jednanie obojstranná spokojnosť, posielané poštou (cena 680 korun myslim)
olusko osobný kontakt mnohokrat sním riešim veci kedže býva blízko mňa (koruny v trosku vyšších čiastkach nespočítatelné )

Gangy stači ti?

Osobne by som bol rád zaradený do listiny čakatelov nakolko som už bol spomenutý filipitom... ak teda možem poprosiť o to
C.e.D
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C.e.D »

nordscan : iceCream mi nevedel kupit steam(counter-strike) ale odporucil mi nordscana, poslal som peniaze a prihlasovacie udaje na prazdny steam account a ked mu dosli peniaze na ucet csko uz frci, aj ked nie mne ale kamaratovi ale to je detail ;)

edit: toto iste bolo aj s uzivatelom "malyivko" len s rozdielom ze od neho som kupoval uz starsi steam takze kladne hodnotenie aj jemu
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Pedro109 kupoval som od neho 512mb ramku stretli sme sa osobne uplne super jednanie skevele zabalené, výborná cena :D proste dôveryhodný užívateľ :wink:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Gangy napísal:Pridavam bod killeriqovi, dnes mi od neho prisiel set klavesnica + mys za fantasticku cenu, uplne novucicky, origos zabaleny a novy, perfektne funkcny (uprimne ma prekvapilo aka je ta klavesnica skvela, skoda len tych SK/CZ znakov) a zaslany za dohodnutu sumu.
Mozem doporucit uplinka kupil som od neho nedavno N73 vsetko prislo rychlo zabalene ziadne nezrovnalosti .... :)
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

Gangy kupil som od neho 12 cm fan ,dohodli sme sa cez SS fan dorazil za dohodnutu cenu ,funkcny a excelentne zabaleny :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

iceCream - kupujem od neho ACC na rapid prevodom na ucet uz asi 4x ,,, troj mesacny prvy raz mi dokonca chcel dat najpr ucet a peniaze este nemal taky to je clovek :) !!!!

ADOXtreme- kupil som od neho HDD ( jeden , dva ? :) ) dohodli sme sa a stretli a este som ako bonus dostal USB klucik ...

A tiez HEZO dosiel som knemu do izby :) dal mi do ruk monitor a do teraz ide a pozeram sa na neho :) ...

toto su páni obchodnici :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

sebci napísal:Takže moje transakcie tu.. :

Filipito Nakúpil som už spomínaný fan od neho nebol problem žiaden, dokonca som ostal prekvapený pretože namiesto guličkového ložiska som objavil fluidné vo vnutri čo za cenu 100,- je parada
Michal Zaťko predal som mu 5.1 sluchátka, rýchle jednanie obojstranná spokojnosť, posielané poštou (cena 680 korun myslim)
olusko osobný kontakt mnohokrat sním riešim veci kedže býva blízko mňa (koruny v trosku vyšších čiastkach :) nespočítatelné )

Gangy stači ti? :)

Osobne by som bol rád zaradený do listiny čakatelov nakolko som už bol spomenutý filipitom... ak teda možem poprosiť o to
Gangy napísal:Mimochodom do temy piste len predavajucich, nie kupujucich.
Btw oluska som nepridal lebo si o nom v podstate nenapisal absolutne nic.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Pridavam sem uzivatela Stomko. Uz cca polroka ho zneuzivam na kupu uctu na rapid. Problem nikdy nebol, okamzite som mal ucet. Platil som vzdy vopred, to je ale logicke, inak by som to nerobil ani ja. No co slubil, aj splnil.

p.s.: Sem tam mu prihodte k standardnej taxe aj na nejake to pivecko :smt001, patri sa to. :)

Edit: Zabudol som na Uplinka. Tak s nim bol uplne v poriadku obchod. Vsetko splnil, co slubil. Komponenty prisli, vybavil vsetko hned ako sa dalo. Plus poskytol aj support :D Vsetko dodnes skvelo slape.
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

Cavte ja sem pridavam uzivatela gangy bral som od neho myslim chladice na ram a este nejaky chladic..ani netusim aky...ale v poho sme sa dohodli...takze davam mu +
Gangy
Darca
Darca

Tak si teda gratulujem :oops:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

urcite odporucam aj D34Dlife dnes mi od neho prisla grafika nerozbalena uplne nova ale nemal som ju cas vyskusat.
Dohodli sme sa na cene cez ICQ tak poslal mi ju a hned som ju mal doma urcite ho odporucam
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

GOLDman5 (sice tu dlho nebol ale nakontaktoval sa on na mna)
kupil som od neho ucet na RS(polrocny za super cenu)... z neznameho dovodu mi ten ucet blokli... pouzival som ho mesiac... a zrusili ho.. UPLNE... teraz mi stale dava nejaky ucet... som velmi spokojny :wink:
nemal by chybat medzi doveryhodnymi ludmi :wink:

( ten ucet som mal na 1/2 s kamosom takze tam dajte odrazu 2 hlasy :D )

//mensi edit: iba chcem dodat, ze som mu poslal prachy vecer na ucet a rano o pol 7 som mal uz prihlasovacie meno a heslo :wink:
Gangy
Darca
Darca

Ziadne dva hlasy nebudu.
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

martin6337 kupil som od neho HDD, ako sme sa dohodli, všetko prebehlo bez problémov..berte si príklad :P
Gangy
Darca
Darca

Gratulujem uzivatelovi martin6337, stava sa tretim clenom whitelistu.
GgDag
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GgDag »

Pufo Callo

Kupeny RS ucet. Komunikacia na 1. Ryxlost na 1. Spokojnost na 1. Ucet sam este aktivoval. :)
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Jadnoznacne pochvala pre iceCream. Kupa uctov Rapid 1x3-mas. a asi 2x6-mes. Jednanie velmi rychle, spolahlive a bez akychkolvek problemov. :aasmile29:
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Ares - kupil som od neho externy disk za solidnu cenu , zasielke nic nechybalo , musim odporucit :)
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

Takze odporucam M@rt1n .. kupil som od neho mobil a som velmi spokojny prsiel mi za dva dni a bol pekne zabaleny vsetko bolo v poriadku
Zamknuté