|
|
|
| Je existencia Metapédie pozitívom? |
| Áno. |
|
47% |
[ 21 ] |
| Nie. |
|
27% |
[ 12 ] |
| Ako v čom... |
|
25% |
[ 11 ] |
|
| Celkom hlasov : 44 |
|
| Autor |
Správa |
Mirelon Novice

Stav:  Založený: 11.10.2007 Príspevky: 1
Zaslal: 11 Okt 2007, 13:34 Predmet: Založená slovenská verzia Metapédie! |
|
|
Slovenská verzia Metapédie je teraz dostupná:
sk.metapedia.org
V uplynulých dňoch vznikla slovenská verzia pozoruhodnej online encyklopédie Metapédia. Od iných encyklopédií sa Metapédia líši tým, že jej obsah nie je limitovaný politickou korektnosťou. Metapédia sprostredkuje informácie, ktoré sú v „demokratickej“ spoločnosti inak nedostupné alebo potláčané.
Práca s wiki systémom je nesmierne jednoduchá a efektívna. Vyzval by som všetkých aktívnych ľudí, aby pripojili ruku k tomuto dielu. Spoločne máme šancu vybudovať veľmi zaujímavú encyklopédiu, ktorá by ľuďom slúžila ako kvalitný a dôveryhodný zdroj informácií.
Poznámka: ak máte ťažkosti s overením mailovej adresy pri registrácii, dajte si odoslať nové heslo a problém by mal byť vyriešený. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2007, 14:06 Predmet: |
|
|
| Akokolvek by taketo nieco mohlo byt prospesne a davat nezaujaty pohlad, uz tam vidim clanky zaujatych, ci uz voci Americanom alebo Zidom alebo komukolvek inemu. Zvedavy som, ako sa to bude vyvyjat dalej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2398 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2007, 14:10 Predmet: Re: Založená slovenská verzia Metapédie! |
|
|
| Mirelon napísal: |
| Vyzval by som všetkých aktívnych ľudí, aby pripojili ruku k tomuto dielu. Spoločne máme šancu vybudovať veľmi zaujímavú encyklopédiu, ktorá by ľuďom slúžila ako kvalitný a dôveryhodný zdroj informácií. |
ked to budu pisat tzv aktivni ludia, tak to doveryhodne urcite nebude. kazdy si tam napise, co bude povazovat za dobre a nemusi mat o problematike ani sajn. kde je ta zaruka, ze to bude objektivne a doveryhodne? ja ju tam vobec nevidim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2007, 14:21 Predmet: |
|
|
blablablabla keci keci keci...... ako vzdy
tiez nepochopim ako niekto moze kritizovat zaujatost alebo posudzovat niekoho vedomosti na rozne temy z tej encyklopedie, ked sam o nich vie minimum..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rammer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2006 Príspevky: 578 Bydlisko: neďaleko od Martina... Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2007, 15:23 Predmet: |
|
|
Zaujalo ma to, popri wikipedii, zabavnej uncyklopedii, dalsia encyklopedia, ktora celkom vybocuje svojim obsahom.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 711 Bydlisko: Downing street Karma: 
|
Zaslal: 13 Okt 2007, 18:00 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Akokolvek by taketo nieco mohlo byt prospesne a davat nezaujaty pohlad, uz tam vidim clanky zaujatych, ci uz voci Americanom alebo Zidom alebo komukolvek inemu. Zvedavy som, ako sa to bude vyvyjat dalej. |
je niekto nezaujaty? napriklad CIA je urcite nezaujita pri meneni obsahu wikipedie, ze... aj ty si zaujaty, takze... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2384 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Okt 2007, 18:17 Predmet: |
|
|
vnimam to pozitivne.lenze ako uz niekto povedal svojim obsahom sa zameriava iba na uzky okruh informacii cize sama sa degeneruje iba na dalsi alterantivny informacny portal ako je naprikald prop.sk alebo pozorovatel.sk
no ale mozno to tak nebude.necham sa prekvapit |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 13 Okt 2007, 21:58 Predmet: |
|
|
| jimino napísal: |
| je niekto nezaujaty? napriklad CIA je urcite nezaujita pri meneni obsahu wikipedie, ze... aj ty si zaujaty, takze... |
Ty si zjavne nepochopil, co som pisal, ale nevadi, hlavne, ze si rypnem, ze?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 711 Bydlisko: Downing street Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2007, 1:28 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
Ty si zjavne nepochopil, co som pisal, ale nevadi, hlavne, ze si rypnem, ze?  |
ani nie, skor je zaujimave to, ze tam vidis clanky zaujatych, akoby nikde inde clanky zaujatych neboli... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2582
Zaslal: 14 Okt 2007, 11:17 Predmet: |
|
|
| vsetky clanky su zaujate, kedze ich pise clovek. najlepsie je precitat si na jednu vec viacero nazorov a potom si utvorit ten svoj. aspon potom viete kto ma aky nazor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 14 Okt 2007, 11:39 Predmet: |
|
|
| jimino napísal: |
| ani nie, skor je zaujimave to, ze tam vidis clanky zaujatych, akoby nikde inde clanky zaujatych neboli... |
Ale to ja som nikde nepovedal, ze inde nie su.
To, ako som to napisal uz tam vidim som myslel, ze vidim, ako budu v buducnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2007, 11:56 Predmet: |
|
|
zbezne som to pozrel a vela clankov, tak ako na slovenskej verzii Wiki tam stoji za konsky ocas ... niektore clanky tam neaju ani co robit, nemaju ziadnu vypovednu hodnotu, proste je to mlatenie naprazdno ... keby to ludia brali fakt zodpovedne, tak by to myslim bolo celkom dobre, aspon co sa tyka diskusie ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2007, 14:43 Predmet: |
|
|
Ja som len tak nahodne dal vyhladat slovo Bush, Gasparovic, Slota a nic mi to nenaslo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2007, 15:13 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Ja som len tak nahodne dal vyhladat slovo Bush, Gasparovic, Slota a nic mi to nenaslo  |
Nápodobne asi chcú iba rozvádzať historické osobnosti politiky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| 1. október 2007: pridáva sa slovenská verzia Metapédie. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|