Založená slovenská verzia Metapédie!
Založená slovenská verzia Metapédie!
Slovenská verzia Metapédie je teraz dostupná:
sk.metapedia.org
V uplynulých dňoch vznikla slovenská verzia pozoruhodnej online encyklopédie Metapédia. Od iných encyklopédií sa Metapédia líši tým, že jej obsah nie je limitovaný politickou korektnosťou. Metapédia sprostredkuje informácie, ktoré sú v „demokratickej“ spoločnosti inak nedostupné alebo potláčané.
Práca s wiki systémom je nesmierne jednoduchá a efektívna. Vyzval by som všetkých aktívnych ľudí, aby pripojili ruku k tomuto dielu. Spoločne máme šancu vybudovať veľmi zaujímavú encyklopédiu, ktorá by ľuďom slúžila ako kvalitný a dôveryhodný zdroj informácií.
Poznámka: ak máte ťažkosti s overením mailovej adresy pri registrácii, dajte si odoslať nové heslo a problém by mal byť vyriešený.
sk.metapedia.org
V uplynulých dňoch vznikla slovenská verzia pozoruhodnej online encyklopédie Metapédia. Od iných encyklopédií sa Metapédia líši tým, že jej obsah nie je limitovaný politickou korektnosťou. Metapédia sprostredkuje informácie, ktoré sú v „demokratickej“ spoločnosti inak nedostupné alebo potláčané.
Práca s wiki systémom je nesmierne jednoduchá a efektívna. Vyzval by som všetkých aktívnych ľudí, aby pripojili ruku k tomuto dielu. Spoločne máme šancu vybudovať veľmi zaujímavú encyklopédiu, ktorá by ľuďom slúžila ako kvalitný a dôveryhodný zdroj informácií.
Poznámka: ak máte ťažkosti s overením mailovej adresy pri registrácii, dajte si odoslať nové heslo a problém by mal byť vyriešený.
Re: Založená slovenská verzia Metapédie!
ked to budu pisat tzv aktivni ludia, tak to doveryhodne urcite nebude. kazdy si tam napise, co bude povazovat za dobre a nemusi mat o problematike ani sajn. kde je ta zaruka, ze to bude objektivne a doveryhodne? ja ju tam vobec nevidimMirelon napísal:Vyzval by som všetkých aktívnych ľudí, aby pripojili ruku k tomuto dielu. Spoločne máme šancu vybudovať veľmi zaujímavú encyklopédiu, ktorá by ľuďom slúžila ako kvalitný a dôveryhodný zdroj informácií.
je niekto nezaujaty? napriklad CIA je urcite nezaujita pri meneni obsahu wikipedie, ze... aj ty si zaujaty, takze...p4ra napísal:Akokolvek by taketo nieco mohlo byt prospesne a davat nezaujaty pohlad, uz tam vidim clanky zaujatych, ci uz voci Americanom alebo Zidom alebo komukolvek inemu. Zvedavy som, ako sa to bude vyvyjat dalej.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zbezne som to pozrel a vela clankov, tak ako na slovenskej verzii Wiki tam stoji za konsky ocas ... niektore clanky tam neaju ani co robit, nemaju ziadnu vypovednu hodnotu, proste je to mlatenie naprazdno ... keby to ludia brali fakt zodpovedne, tak by to myslim bolo celkom dobre, aspon co sa tyka diskusie
...
ako poznam slovensku mentalitu, tak tam budu co nevidiet pribudat prispevky typu madari do plynu, slovenska pospolitost rulezzz a podobne. a co sa tyka objektivity media, myslim, ze to rozhodne nebude, kedze kazdy si tam bude pisat "co chce" a za doveryhodny zdroj by som to nepovazoval. lahucko sa pozmeni veta, prida sa ciarka a hned mame prerobenu historiu v nas prospech.
-
zvonenie33
Light Professional
-
blaydy-036
Light Expert